Nova vest
Rukomet

Petak, 11.12.2009.

14:25

Partizan - Kolubara (nedelja, 19h)

Rukometaši Partizana Dunav osiguranja i Kolubare sastaju se u derbiju 14. kola Superlige Srbije i reprizi ovogodšnjeg Superkupa.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Aktuelni šampion Srbije, koji je loše počeo sezonu zabeleživši dva neočeivana poraza, kao i jedan u „večitom derbiju“, nalazi se trećem mestu na tabeli iza Kolubare i Crvene zvezde. Sa druge strane, „krtice“ imaju samo jedan poraz i za sada su na vrhu tabele domećeg šampionata.

„Mi smo na terenu ljuti rivali, a van njega sportski prijatelji. Karte za ovaj meč će biti puštene u prodaju na sam dan utakmice po ceni od 200 dinara. Bez obzira na neke neočekivane rezultate Partizana, valja očekivati tešku utakmicu i zašto ne, pobedu Partizana, bez obzira što je Kolubara jedan od najjačih ekipa u regionu“, rekao je direktor Partizana Aleksandar Blagojević.

Kolubara je do kraja prošle sezone vodila borbu sa Partizanom za titulu. Ipak, Lazarevčani su morali da se zadovolje trofejom u nacionalnom kupu.

„Za mene i moju ekipu je velika obaveza da pokažemo zašto smo na čelu tabele i prezimili u Evropi. Verujem da ćemo to pokazati u nedelju, ponašanjem i zalaganjem. Naravno, očekujem pobedu“, izjavio ke trener Kolubare Vladimir Dragićević.

„Ovo će biti prava utakmica, a Partizan će dati, kao i uvek, sve od sebe, jer je veliki klub, što pokazuje i ovom konferencijom. Pokušaćemo ponovo da pobedimo Lazarevčane, a nada umire poslednja. Oni jesu jaki, ali mi protiv jakih igramo mnogo dobro. Pobedom nad Gudmeom smo to i pokazali. Pokazaćemo da nismo laka roba“, rekao je trener Partizana Saša Bošković.

Utakmica Partizan – Kolubara igra se u nedelju od 19 časova na Banici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve