Nova vest
Rukomet

Subota, 14.11.2009.

22:50

KPK: Minimalna pobeda Kolubare

Rukometaši Kolubare zabeležili su minimalnu pobedu nad Neistinom rezultatom 37:36 (19:17) u prvom meču trećeg kola Kupa pobednika kupova.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Teže nego što se očekivalo „krtice“ su došle do trijumfa, a revanš je na programu već u nedelju od 19 časova ponovo u Lazarevcu. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je David Radić sa 12 pogodaka (četiri iz sedmerca). Sa druge strane, Hanusarson i Edvardson postigli su po osam golova za tim sa Farskih Ostrva.

Gosti su bolje počeli utakmicu i vodili veći deo prvog poluvremena da bi u finišu tog dela igre, domaći ipak stigli prednost Farana i na poluvreme otišli sa dva gola razlike. Kolubara je uglavnom vodila u drugom poluvremenu, ali je uspela da pred revanš susret stekne samo gol viška.

Kolubara - Neistin 37:36 (19:17)

Kolubara: Radišić, Pribak 5, Rašić 12 (4), Nenadić 5, Radulović, Vasić, M. Mitrović 3, Vujović, N. Jovanović 4, Rakčević 4, Zubić 4, Bećirović, S. Mitrović.
Neistin: Lacok, Rasmunsen, Olavstovu, Tomasen 6, Poulsen, O. Rasmunsen, Hanusarson 8, Edvardson 8, Dam, Mork 5, Đumić 3, Ragnarson, Hanson 6, Mohr.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve