Nova vest
Rukomet

Utorak, 22.01.2008.

15:52

Momir Rnić u Gorenju

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Rukometaš Momir Rnić potpisao je u ponedeljak četvorogodišnji ugovor sa slovenačkim klubom Gorenjem koji važi od 1. jula. Iako je bilo ponuda i iz Francuske i Nemačke Rnić senior i junior smatrali su da je Gorenje najbolja opcija.

''Uz saglasnost oca ali i menadžera, dogovorili smo se da je prerano da se otisnem u tako jake lige. Još treba da se usavršavam, najbitnije je da igram. Klub je napustio hrvatski reprezentativac Drago Vuković ps ću imati veliku minutažu. Uz to, trener je odlični Ivica Obrvan, sa Metkovićem je osvojio Kup EHFu finalu savladavši Flensburg, čak i moćnom Zagrebu uzeo jednu titulu, mada su mu je administrativnim putem oduzeli, pa ne sumnjam da ću imati šta da naučim'', rekao je 20-godišnji rukometaš zrenjaninskog Proletera.

U Gorenju je igralo nekoliko Srba ali je najupečatljiviji trag ostavio levi bek reprezentacije Momir Ilić.

''Kad je čuo za Gorenje samo je rekao – ne razmišljaj. Rekao mi je da se neću pokajati, da su ljudi sjajni, da je sredina odlična za napredak, i da će klubovi iz Evrope da imaju bolji uvid u moje igre'', izjavio je Rnić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Rukomet

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve