Nova vest
Tenis

Nedelja, 28.05.2017.

16:16

"Blokada" kod terena 13: Svi su želeli da gledaju Novaka

Posle Rafaela Nadala, trening na Rolan Garosu odradio je i Novak Đoković, a prema slobodnoj proceni, privukao je više pažnje nego Španac.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Foto: B92/Nikola Ðukiæ

Đoković je zajedno sa Viktorom Troickim, pod budnim nadzorom trenera Andrea Agasija i Džeka Ridera, trenirao na terenu broj 13, pred otprilike 200-300 gledalaca.

Srpski teniseri su odradili standardni trening – razmene, voleji, smečevi, a prisutni navijači su pokušali da iskoriste svaki pedalj u kompleksu, kako bi našli što bolju poziciju.

Stvorila se velika gužva oko stadiona 'Suzan Lenglen' u blizini kojeg je teren 13, pa je u jednom trenutku protok ljudi bio znatno otežan.

Od našeg specijalnog izveštača iz Pariza Nikole Đukića.

Prisutan je bio i Novakov brat Marko, dok je Agasi najboljem srpskom teniseru davao savete u pauzama između vežbi.

Đoković će nastup na drugog Grend slemu započeti u ponedeljak, duelom sa Marselom Granoljers-Pujolom, a on je postavljen za drugi na stadionu 'Filip Šatrije'. Troicki će otvoriti program na terenu 5 protiv Jevgenija Donskoja, a na terenu će se naći i Janko Tipsarević i Jelena Janković.

Jankovićeva od 11 na "osmici" voditi bitku sa Ričel Hogenkamp, a Tipsareviću će protivnik biti Žoao Sousa.

.

.

.

.

.

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve