Nova vest
Tenis

Sreda, 25.05.2016.

19:20

Lajović: Grčevi na psihičkoj osnovi, sve je u glavi

Dušan Lajović kaže da se ponovo javio problem sa kojim se suočavao nekoliko puta u karijeri i da je morao da preda meč Viktoru Troickom.

Izvor: SO

Autor: SO

Lajović: Grčevi na psihičkoj osnovi, sve je u glavi

“Grčevi su me uhvatili početkom trećeg seta – u levoj, pa u desnoj nozi, nije bilo smisla nastavljati, nije ličilo ni na šta. To je problem koji mi se javio već nekoliko puta – mislio sam da sam ga rešio, ali izgleda da nisam. To je na psihičkom nivou, nije na fizičkom posle sat i po igre“, kaže Lajović, koji je predao meč pri vođstvu Troickog 6:7, 6:3, 6:0.

“Jeste bilo dugih poena, ali opet, 90 minuta nije razlog da se telo zamori, sve je u glavi. Ima i do toga što se znamo i što smo prijatelji, zemljaci, to uvek donosi i stegnutost. U takvim situacijama onda je potrebno i mnogo više snage za kretanje“, dodao je Lajović.

Lajović je rekao da mu je uteha to što je predao meč drugu.

“Lakše je što sam predao Viktoru, bolje on da prođe u sledeće kolo nego neki stranac. A ja moram sâm sa sobom da rešim neke stvari, ne može niko drugi da mi pomogne“.

Dušana čeka još takmičenje u dublu na Rolan Garosu, a onda se seli na travu – igraće Štutgart, Kvins, pa Vimbldon.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve