Nova vest
Olimpizam

Utorak, 02.08.2016.

13:15

Putuju avionom lou kost kompanije, a svi im traže zlato

Vaterpolisti Srbije nikada nisu razočarali svoju zemlju, ali ni to nije dovoljno da im se konačno omoguće pravi uslovi.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Putuju avionom lou kost kompanije, a svi im traže zlato
Foto: StarSport

’Delfini’ se vraćaju s medaljom gotovo sa svakog takmičenja u ovom veku i sada svi od njih očekuju da uzmu zlato na Olimpijskim igrama u Riju.

Međutim, uprkos tome, u prošlosti su imali velikih problema sa uslovima – neretko je voda u bazenu bila hladna (kao nedavno u Smederevu kada je meč s Mađarskom prebačen u Beograd), ali su sada doživeli novu neprijatnost.

Pre dva dana krenuli su put Rija i to avionom lou kost kompanije, o čemu se izjasnio Filip Filipović u Olimpijskom dnevniku na svom sajtu.

„Završilo se i ovo putovanje za Montevideo, u ovom slučaju za Rio. Preživeli smo 33 sata puta. Nemam komentar na naš odlazak lou kost kompanijom do Dubaija i posle 14 sati leta, ali je bitno da smo stigli“, napisao je Filipović.

Podsetimo, vaterpolisti su 2014. godine osvojili zlato na Evropskom prvenstvu u Budimpešti i morali su da se vraćaju autobusom za Beograd, a nije im strano ni to da sami moraju da skupe novac za putovanja na velika takmičenje.

Najbolji igrač sveta za 2014. godinu podelio je utiske o Olimpijskom selu.

„Selo izgleda impozantno, sa nekim sitnim propustima koje ću vrlo brzo zaboraviti kada počne takmičenje. Upoznao sam se sa ostatkom olimpijskog tima, došli smo sa košarkašicama, a sigurno je da će druženje biti sve intenzivnije kako se bude povećavala naša delegacija. U ponedeljak smo odradili prvi trening i videli takmičarski bazen. Iskreno, jedva čekam da krene i, bez obzira koliko god imali organizovan dan, mislim da nam se sve svodi na treninge i da smo sav fokus usmerili ka tome“, dodao je Filipović.

Business class!!! Thanks...

A photo posted by Zivko Gocic (@zikica3) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

160 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve
Olimpizam

Evropska nedelja sporta

U Valjevu održana sednica Skupštine Olimpijskog komiteta Srbije pred Pariz 2024. Usvojeni izveštaj o radu, finansijski i izveštaj nadzornog odbora za 2023. i finansijski plan i program rada za 2024.

Savez za rekreaciju i fitnes Srbije

12:30

2 d

U fokusu

Vidi sve