Olimpizam 160

Utorak, 02.08.2016.

13:15

Putuju avionom lou kost kompanije, a svi im traže zlato

Vaterpolisti Srbije nikada nisu razočarali svoju zemlju, ali ni to nije dovoljno da im se konačno omoguće pravi uslovi.

Putuju avionom lou kost kompanije, a svi im traže zlato IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

160 Komentari

Sortiraj po:

Boj@n

pre 7 godina

Pa nije vam država kriva sto vi svaki put morate da osvojite zlato, mislim stvarno kome je to bitno, bitno je učestvovati, pitajte fudbalere, ups

Amater

pre 7 godina

"nisam znao da neki low cost leti za dubai. svasta covek nauci citajuci vesti :)
(pera, 2. avgust 2016 13:37)"

"flydubai" je low-cost kompanija i ima redovan let iz Beograda do Dubaija.

Henk Mudi

pre 7 godina

Budimo realni ... svaka njima cast zaista... ali kolike nagrade dobijaju od drzave ... i iz nasih dzepova.. mislim da mogu da stisnu zube za tu loukost kompaniju.. nije ovo Skandinavija, ako su tako posteni neka odbiju svaku sledecu novcanu nagradu od drzave pa i ovu od 40.000,00 evra. Zaradjuju sasvim dovoljno i u klubovima, koje opet mi finansiramo.

артиљерац

pre 7 godina

Да одговорим онима који кажу да се ватерполо игра у пар држава.Као прво,
ватерполо је један од НАЈСТАРИЈИХ олимписких спортова.Игра се на ОИ од 1900
Чланица FINA(пливачка и ватерполо федерација)је 208,а ватерполо се игра у
120 држава на свету.Наравно,не свуда довољног квалитета.Само у Европи је
5-6 екипа конкурената за медаљу:Ми,Xрватска,Црна Гора,Мађарска,Русија,
Немачка,Шанија,Италија.Добар,али "дивљи" ватерполо се игра у Холандији.
Имају,веровали или не,4 лиге.2006 сам тренирао пар месеци један њихов клуб,али они играју систем "пливај,пуцај",и не ј..у тренера.Ватерполисти
Србије су освојили 10 пута Светску Лигу,од 14 одиграних.А Светска лига је
17 набољих светских екипа.Тако да вас молим да не пљујете по ватерполу.
На обичном тренингу ватерполиста преплива 6 км.То је као да је претрчао
30 км.А тренира се 2 пута дневно+теретана.Ко воли,и мисли да уме и може , нека изволи да проба.Па после нека пише како изгледа.Кад се опорави.
У последњих 20 година,колико ја знам,ниједан ватерполиста није добио стан.
А највећи уговор у ватерполу је имао Шапић,код Руса,1 милион$ за 2 године.
За те паре фудбалери ни у Звезди и Партизану неће да играју фудбал.Поздрав
свим "неверним Томама" од старог ватерпoлисте Артиљерца.А донеће они злато,
НАЈЈАЧИ су,кидају.Ја им спремам прасиће,колико им буде по вољи.А могу да
поједу чудо.

артиљерац

pre 7 godina

Ватерполисти су и ове године(по 10 пут)узели Светску лигу и с њом 100 000$.
Са 40 000 евра се не награђује сваки играч него медаља.Тако да ће,ако буду
златни,љих 13 поделити 40 000 евра.За болнице се слажем,али онда би требало
потпуно УКИНУТИ фудбал,као професионални спорт,јер немају никакве резултате
а на њих се троше енормне паре.

Um caruje (ipak)

pre 7 godina

A u kojoj klasi nasi matematicari i naucnici putuju na takmicenja? Vise mi je preko glave glorifikovanja srpskih sportista, i njihovog prenemaganja.

Stanimir Branimir

pre 7 godina

Kad sam putovao lou kostom 2 sata, osećao sam posle se iskrivljeno i natečeno sa svojih 190. Mogu da mislim kako je bilo ovim momcima koji su i viši i krupniji, a let je trajao nekoliko puta duže. I onda od njih očekuješ vrhunski nastup.

Rio

pre 7 godina

Stvarno sramota za savez, vaterpolisti su zasluzili daleko bolji tretman. Na sta sve bacamo pare bolje obezbediti normalne uslove za nase vrhunske sportiste.

ten yard penalty

pre 7 godina

„Završilo se i ovo putovanje za Montevideo, u ovom slučaju za Rio. Preživeli smo 33 sata puta. Nemam komentar na naš odlazak lou kost kompanijom do Dubaija i posle 14 sati leta, ali je bitno da smo stigli“, napisao je Filipović

Auuu,izvini shto ova raspala beda od zemlje chiji stanovnici lagano zaboravljaju rechi doruchak i vechera,nije angazzovala "airforce one",specijalno za ovuvpriliku!....

...

pre 7 godina

Vaterpolo igra tipa 6 zemalja na svetu. Nacionalne penzije i po 40k evra sasvim su fina motivacija za tako nepopularan sport. Juce niste imali ni peskire a sad se bahatite drogirani po klubovima.
(Nasli pa zasli, 02. avgust 2016 16:50)

Treba sramota da te bude da napises ovakav odgovor. Momci godinama predstavljaju nasu zemlju jako lepo, a pljuvaci kao ti sede za tastaturom I prosipaju mrznju posto verovatno za drugo nisi ni sposoban.

Zelim puno uspeha nasim sportistima I izvinite vatrepolisti na bezoprazluku I nekulturi nase drzave I ovakvih internet hejtera.

garavi

pre 7 godina

pola vas koji pisete komentare, mozda i vise... ne zna da PLIVA 100 %. pustite ljude, kad vec covek koji je do juce igrao sa njima i koji je ministar ispraca olimpijce kao pse.

IspeciPaReci

pre 7 godina

Zato košarkaši idu biznis klasom a uhvatili su poslednji voz da se kvalifikuju. Još je za taj kvalifikacioni turnir plaćeno nekoliko miliona evra. Fudbaleri, ako se desi čudo da se nekad negde kvalifikuju, ići će verovatno čarter letom.
Problem u Srbiji je što se uspeh ne vrednuje i nagrađivanje se ne vrši na osnovu uspeha nego je sve marketing i poznanstvo. Vaterpolo bi trebalo da dobije više para nego ijedan drugi sport u Srbiji. Niko nije osvojio koliko oni a i male su šanse da će. Fudbal bi, sa druge strane, trebalo svesti na amaterski nivo i ne dati im ni dinar. Tolike pare a ništa nisu uradili. Da su dobili 0 dinara rezultat bi eventualno bio samo bolji, gore od ovoga ne može.
Kad počne da se vrednuje ono što neko uradi a ne ono što priča, biće šanse da nam bude bolje.

Milan

pre 7 godina

Voleo bih samo jednu medalju da osvojimo u Riu i to zlatnu. Za Novaka, momka kome to jedino fali i to ne zbog Srbije vec zbog njega samog a ovi nasi drugi da idu namerno tamo samo zbog provoda

Milan

pre 7 godina

Voleo bih samo jednu medalju da osvojimo u Riu i to zlatnu. Za Novaka, momka kome to jedino fali i to ne zbog Srbije vec zbog njega samog a ovi nasi drugi da idu namerno tamo samo zbog provoda

Bane

pre 7 godina

Vaterpolo igra tipa 6 zemalja na svetu. Nacionalne penzije i po 40k evra sasvim su fina motivacija za tako nepopularan sport. Juce niste imali ni peskire a sad se bahatite drogirani po klubovima.
(Nasli pa zasli, 02. avgust 2016 16:50)

Srbija, Italija, Madjarska, CG, Hrvatska, Spanija, to je 6 samo iz Evrope, plus Grcka, USA, Australija, Nemacka,,,Turska i Brazil ulazu dosta ali su slabi kao i Francuska i Rumunija, ali eto ti 10 zemalja, sad koji to sport osim fudbala i kosarke okuplja veci broj timova? Odbojka i Rukomet, priblizno isto, hokej, ragbi?!

Grenpiz

pre 7 godina

Mi smo ta ekipa sto se kapira u pokretu!!! Secam se da sam prosle olimpijade sedeo u grckoj i pljuvao grke zbog oog idiota od sudije, i za bronzu se pokacio sa nekim crnogorcima, i stajao na -15° i cekao ih ispred skupstine grada...i opet bi, samo jako delfini!!!

Milan

pre 7 godina

Voleo bih samo jednu medalju da osvojimo u Riu i to zlatnu. Za Novaka, momka kome to jedino fali i to ne zbog Srbije vec zbog njega samog a ovi nasi drugi da idu namerno tamo samo zbog provoda

Milosav

pre 7 godina

Boze, koliko se jazavaca skupilo na jednom mestu! Omalovazavate vaterpolo i nase zlatne sportiste, bednici koji nista ikada u zivotu niste postigli, da vam nije interneta i tastature umrli bi od frustracije, ovako mozete ovde da dodjete i lecite vase komplekse.
Vaterpoloisti su ponos ove ojadjene i zaostale zemlje uporedo sa kosarkasima, Noletom, atleticarima, zelim im da nas opet obraduju sa sto vise medalja.
Srecno momci i devojke, Srbija je uz vas!!

basketas

pre 7 godina

Zasto je problem vratiti se autobusom iz budimpeste? To je 400 km.
Takodje, low cost kompanike ne lete na relacijama srbija dubai. Filipovic se zbunio.
Postujem momke ali mi smo siromasna zemlja. Ne razumem zasto su kosarkasi isli prvom klasom?
Mozda je vlada trebala da plati carter let za sve sportiste, trenere i ostale, pa da svi odjednom tamo odu.

?!

pre 7 godina

A pre neki dan podsmeh Hrvatima kako putuju njihovi a kako naši košarkaši....ali to smo mi-ne vidimo sebe...istina je košarka jeste popularniji sport od vaterpola ali ako košarkaši imaju dobar tretman do Rija i ful uslove za putovanje to implicira da i ovi momci, koji se uvek vrate sa medaljom !!!, imaju iste ako ne i bolje uslove !

jorgebarabahosa

pre 7 godina

najvaznije da ce toma Grobar da otputuje sam, naravno sa prvom "damom" avionom vlade republike Srbije. ima opet da nas blamiraju, kao na otvaranju Socija. kakva ogavna scena, uzzzas

crveni_barun

pre 7 godina

samo u vezi floskule da vaterpolo igra 4-5 zemalja na svijetu;
ne, 4-5 zemalja je u vrhu,a igra se u cijelom svijetu. Nama (iz ex Yu) je na sramotu što ovako obezvrijeđujemo sport u kojem smo najbolji na svijetu. Ajde navedite u kojem to sportu je krug favorita veći od 4-5 zemalja? Mozda košarka? Ameri u finalu gaze sa 30 razlike tko god da bude s druge strane. Tenis? Ako ne uzme Đoković uzet će Murray,Feđa ili Nadal. Hokej? Odbojka? Rukomet? Pa i nogomet iako se svakih 15g dogodi Grčka ili Portugal. U vaterpolu nema novca, a ne da se neigra nigdje.

strummer

pre 7 godina

a, ministar sporta bese igrao domine, pikado...? Sram da ga bude!!! I onog visokog predsednika OKS koji tezgari po Americi... jeste bas mislim na Divca!!

Dejan

pre 7 godina

Samo bi napomenuo da vaterpolisti zaradjuju pare tom istom savezu kroz osvajanje raznih svetskih liga i kupova. Bude i nagrada sa evropskih i svetskih odakle se redovno vracamo sa medaljama neretko zlatnim. Oni isplacuju sami sebe i suludo je da nemaju normalan odlazak za Rio. Plus na to Olimpijski savez raspolaze sredstvima koje je dobio i dobija od MOK.
(Hej, 02. avgust 2016 15:59)

To uopste nije tacno. Mi im placamo i medalje i "uspehe" (u konkurenciji cele tri ekipe). Sad ako osvoje medalju dobice po 40.000 evra po vaterpolisti iz drzavnog budzeta, pare koje su mogle otici za skole i bolnice.

petar

pre 7 godina

olimpijski komitet Srbije je kupovao karte za sve tako da su oni zaradili pare na njima iako je OKS od drzave dobio dovoljno para kao i od MOKa.

Nasli pa zasli

pre 7 godina

Vaterpolo igra tipa 6 zemalja na svetu. Nacionalne penzije i po 40k evra sasvim su fina motivacija za tako nepopularan sport. Juce niste imali ni peskire a sad se bahatite drogirani po klubovima.

nenad

pre 7 godina

Izgledami da niste videli sliku slikanu u jami Rtb-a u Boru sa satavljenim rukama kao nas svevisnji zato su i dobili takav tretman kao i svi izokola ali nema osvete i diktature

Obelix

pre 7 godina

(Boki, 02. avgust 2016 13:23)

Budi ti u necemu najbolji u svojoj zgradi, a ne na svetu, ja ti skidam kapu. Ne racunam u to pisanje ovako visoko inteligentnih statusa tj komentara. Momci dominiraju godinama, uvek predstavljaju svoju drzavu na najbolji moguci nacin. Ako je neko zasluzio privilegije onda su to ovi momci.

Vanja

pre 7 godina

Sta se cudite,vazno je da ce Dragica i Toma Nikolic,sa snajama i unucima obavezno,svi u First Class(10-15.000 Eura po osobi).Tako i treba,zasluzili ljudi.Koja smo mi mentalna i moralna beda svi zajedno,i sta nam rade,to je neverovatno.Pravi potez vaterpolista bi bio,kada dodju sa Zlatnom medaljom,samo da kazu umorni smo,nema nista od balkona i slicnih svinjarija.Da se bar narod malo zamisli.Neka dodju Toma,Dragica i ekipa na balkon,cili i odmorni od leta sa First Class

Scholes

pre 7 godina

Koliko puta su nas obradovali, minimum sto bi bio da se za njih uradi jeste da ih posaljemo najboljim mogucim prevozom. Bitno da ce se posle svi nacrtati na slikanju sa njima kad budu doneli zlato. Licemerje nam je sve manje strano.

Klio

pre 7 godina

Secam se da su se nase rukometasice u Decembru sa SP iz Danske vracale autobusom, posle eliminacije u 1/8 finala. 2013-te su imale docek kod Skupstine posle srebra na SP a vec na sledecem Preventstvu šipka trans.

maki

pre 7 godina

Koliko smo mi nezahvalan i zavidan narod. Koliko sutra cete ih pljuvati ako ne osvoje zlato a divljati ulicama ako osvoje. Sramotan je nas odnos ka takvim sportistima. Sve neki strucnjaci komentarisu. PA STO TI NISI POSTAO VATERPOLISTA PA ZARADIO 40 000?! (to ce dobiti u vidu makete verovatno, kao i sve u Bg)

Vanja

pre 7 godina

Ljudi, procitajte nesto pre nego sto lupate. Za olimpijce je odgovoran Olimpijski komitet Srbije. Oni su duzni da im obezbede sve. Preciznije, generalni sekretar. Jos preciznije sef misije. Imaju sredstva iz budzeta (kao NVO I dobijaju pored SPC najvise od svih), Medjunarodnog olimpijskog komiteta I sponzora.

Koja bahatost nekih clanova Olimpijskog tima Srbije

pre 7 godina

Zbog ove kuknjave i bahatosti bi voleo da osvoje 4 mesto i da ne dobiju ni evrocent , jer nasa sirmasna Srbija novcem poreksih obveznika isplacuje nagrade osvojene na Olimpijadama i Svetski i Evropskim prvenstvima, i sportske penzije od 1,5 do 3 prosecne plate sivm sportisima koji su osvojili medalju od 40 godine zivota zavisnost gde je medalja osvojena i kog je sjaja bila. Ako im se ne svijda sto nisu od svoji para kupil karte u biznis klasi za Rio.

Jana

pre 7 godina

Dakle, treba ovako tretirati sve sportove kod nas i onda cemo dobiti zlatne medalje. Mi smo toliko fudbalere razmazili pa nam se tako i vraca... Svuda fudbalski tereni, sve sredjeno, a teniski tereni, tereni za odbojku, vaterpolo, atletiku generalno, sve katastrofa! Za kosarku je manje vise ok. Mada deca uglavnom i malo stariji odrzavaju te terene jer grad nece, a drzava generalno nikako...

Drugo, momci su malo i skromni, naravno da ponekada i njima pukne film, zivi ljudi i normalni, pa im je bitno da nekako stignu do odredista za male pare, ali da zarade velike!

E, tako da misle i ostali iz ostalih sportova, imali bismo mi milion zlatnih medalja! A ne da se voze prvom klasom, da imaju sve i onda se vrate ispod 5 mesta... Ili jos nize do toga, dugi niz godina, a neki ne prodju ni kvalifikacije, a dobiju kraljevski tretman!

sasha

pre 7 godina

Stoji sve da je sramota u kojim uslovima putuju, ali ove price o medaljama smaraju vise. Vaterpolo ozbiljno igra 6-7 drzava, ako i toliko, a vi pricate nekakvim uspesima koji su vanserijski/ Pa zamalo ga nisu izbacili sa liste olimpijskih sportova na proslim igrama.

Hej

pre 7 godina

Samo bi napomenuo da vaterpolisti zaradjuju pare tom istom savezu kroz osvajanje raznih svetskih liga i kupova. Bude i nagrada sa evropskih i svetskih odakle se redovno vracamo sa medaljama neretko zlatnim. Oni isplacuju sami sebe i suludo je da nemaju normalan odlazak za Rio. Plus na to Olimpijski savez raspolaze sredstvima koje je dobio i dobija od MOK.

dzonsova savest

pre 7 godina

Pa sta? Zivimo u nuli od drzave koja nema novac za bolnice, skole, sudove, penzionere, mentalno bolesna lica, tako da ne vidim ni zasto bi sportista ocekivao bolje? Kod nas novac ide u dzepove coveka, kombinacije i nesto sto ostane se ulaze u Beograd. Ostatku Srbije i sveta, kao i zivota adio.

realno

pre 7 godina

Zato kad budete dolazili sa zlatom docekace Vas vodeni topovi, crveni tepih i (Kesicevim glasom) "jedan covek" … i to bez i malo stida...

Uzrok stanja u vaterpolu

pre 7 godina

Šoštar je potpuno uništio ovaj sport! Pre nekoliko godina smo imali nikad javi 9 vaterpolo sa nikad većim interesovanjem navijača a onda je izbacio prvaka Evrope Zvezdu iz EL i osvajača LEN kupa Radnički poslao u kvalifikacije da bi ugurao njegov partizan sa trećeg mesta! Onda opet izbacio i sledeće godine prvaka države Zvezdu opet da bi ubacio partizan. Nakon toga Zvezda više nije mogla da izdrži, rasprodala celu ekipu, Radnički takođe izgubio sponzore i svi su opet morali samo u partizan što je i bio cilj. partizanu je poklonjen i bazen a ostalim klubovima se naplaćuje i nemaju gde ni da treniraju. Evo sada nije mogao ni da obezbedi uslove reprezentaciji. Šta taj čovek uopšte radi osim što gura partizan? I posle se neko čudi što je ovakvo stanje u vaterpolu.

Che

pre 7 godina

Pored buduce legendarne muzicke cesme na Slaviji, Beograda na vodi, gradica Pejtona u koji ce da hrle turisti, renovirane Savamale, posla veka sa arapima, kome jos trebaju tamo neki vaterpolisti...

Voodoo

pre 7 godina

Od kada smo mi postali neka elitna bogata zemlja pa nam sportisti stalno kukaju na uslove? Kakva zemlja takvi i uslovi za sport, ne razumem sta ocekuju zaista, raspadamo se po savovima, stanivnistvo neprekidno preko dve decenije odlazi u inostranstvo, nema para za lecenje dece, stalno neko prosi, nezaposlenost ogromna, i lou cost je super u takvim uslovima, jer postoje i one preko okeanske jedrilice, samo sa jedrima pa mesec dana preko okeana i stigoste u Rio, taman na jedrilici kada duva vetar odradite i fizicke pripreme sa jedrima.

Tata spalio Đenku

pre 7 godina

Ako osvoje zlato, Vladar će im dati po 40.000 evra svakome, pa će moći normalno da kupe karte i vrate se preko NY airserbiom!! Hahahaaa

glas razuma

pre 7 godina

Zato ima para za nazovi izbeglice za NVO koje rade protiv sopstvene drzave, a najbolji koji nas svuda cine ponisnim i donose nam radost, ce jos malo ici na put zapreznim kolima. Bruka i sramota.

Salonski levičar

pre 7 godina

Uvek isti fazoni o vaterpolu kao dosadnom i nezanimljivom sportu od strane indijanaca sa "severa" i "juga". Šabani, vaterpolo je akademski sport, bez semenki, baklji, šipki, vođa navijača, bejzbol palica i noževa. Znam da vam je dosadno bez toga.

xy

pre 7 godina

zeka@pa zasto im Vanja nije organizovao direktan let? Ovako su mogli i nekim brodom da krenu....jos malo. Sramota....ko će sve biti u Brazilu od politicara, pa obezbeđenje....kosta to mnogo, mnogo vise. A zasto?

Zoran

pre 7 godina

Za razliku od matematicara kojima placen prevoz i putuju visom klasom. Hahahaha. Pa se cudite sto od drzave imate buckuris, a od naroda budale, jer pametni odu napolje.

Paja

pre 7 godina

(Boki, 2. avgust 2016 13:23)
Sto neznam ko si veruj mi da kad bih te dohvatio plivao bi bolje nego Prlainovic kako te bre nije sramota da tako nesto napises i i ovi sto te objavise bruka , idi plivaj pa zaradi medalju u bilo cemu a OLOSU.

sasho

pre 7 godina

Ovo Vučić i njegovi uništavaju vaterpolo.Jedino tu još Partizan nisu još ugasili.E,sad kad nisu ugasili Partizan,gase srpski vaterpolo.

vaterpolista

pre 7 godina

Super su prosli u odlasku. Ako ne osvoje zlato verovatno ce da plivaju nazad... Mogla je Air Srbija da se otvori, ali kao da su bitni ljudi koji nas reprezentuju u najboljem svetlu po svetu...

Tesa

pre 7 godina

Kad je vec situacija u vaterpolu tako losa momci bi trebalo da upisu ETF ili medicinu ili otvore firme i rade neki bolji posao. Vecini gradjana uopste nije bitno kako se ovde igra vaterpolo niti ce bilo koji sport znacajno uticati na unapredjenje statusa nase zemlje. U fudbalu nas nema nigde i nije nikakva tragedija ne znam zasto bi vaterpolo imao poseban status.

vlada

pre 7 godina

Uredno ce se naci neko iz vlasti razocaran ako ne bude zlata. Naravno, demagogija daleko bilo 'bronza sija zlatnim sjajem'
ONI IMAJU JEDAN ZIVOT I RADE TO STO RADE, OPREDELILI SU SE DA IGRAJU ZA SRBIJU. OPREDELILI SU SE ZA LOWCAOST!?

ne zaslužujemo ih

pre 7 godina

Tačno, ne zaslužujemo ih. I komentari to dokazuju. Svaki od ovih momaka može da zaradi mnogo više od tih 40 hiljada, kada bi prešao da igra za Amere, Kanadjane, Australijance ili neke Arape... Ali verujem da nijedan od njih to nije ni pomislio. E, u tome je razlika izmedju njih i ovih što iz fotelje pljuju vateropolo kao sport ili ovih što pominju 40 hiljada evra kao neko veliko bogatstvo.

princeza na zrnu graska

pre 7 godina

Putujem više puta godišnje istom linijom i nikada nije bilo šta da se zameri. Tako i ovaj put sam bio na istom letu sa vaterpolistima. Pilot i skoro celokupna posada je bila srpska, jako ljubazna i uslužna tako da je sve bilo na vrhunskom nivou, a sam let je bio jako ugodan i bezbedan, te je trajao manje od 5h sto je veoma brzo za ovu distancu. Ne znam šta još treba da bi neko bio zadovoljan da se samo preveze od tačke A do B? Možda neke filipinke da rade B2B masažu :)

ПАМЕТЊАКОВИЋ МЛАЂИ N.L.1320

pre 7 godina

Шта га брига. Кад биде инкасирао 40 сома јура, заборавиће крш авион.

Mr M

pre 7 godina

@pera
FlyDubai se vodi kao Emirates-ov low coster. Oni lete iz BGD-a do Dubaija i onda tamo hvatas konekciju, mada su letovi povezani nije bas kao kod klasicnih low cost kompanija. Inace ako hoces da gledas film u avionu placa se oko 10 €

lacosteKG

pre 7 godina

Iz Budimpeste autobusom za Beograd! Kao da je 2 000 000 kilometara, a ne jedva 300 -.- Zasluzili su momci sve od nas, ali kukanje za 300km autoputem autobusom je preterivanje

golijat

pre 7 godina

i opet ce da osvoje medalju dok za kosarkase bas i ne znam , nama je motivacija uvek stizala kroz patnju sto se moze nazvati i ovo putovanje ...

nex

pre 7 godina

Koliko ce se jos glavonje i vodje da se ogrese o ove momke,i koliko ce oni jos puta da potvrde da ih ne zasluzujemo.
Bitno je da starletani i manekeni uzivaju pun komfor!

josip broz

pre 7 godina

Ovaj komentar nije politički.
Postavite Đilasa za predsednika Olimpijskog saveza! Verujem da bi svi imali bolje uslove. Čovek je vrhunski menadžer.

Može biti samo je*an

pre 7 godina

A kojom klasom leti master-orden Toma ???
Kažu da je tražio da idu autobusom da bi razgledao Amazonske šume i tako to...
Autobus-amfibija.....
Vragolan Toma......

Аник

pre 7 godina

Kompanija kojom su leteli je Fly Dubai. Nije to klasicna low cost kompanija vec "hibridni low cost" kako ga popularno zovu. Imaju i biznis klasu u svojim avionima kao i IFE sistem zabave koji nemaju ni neke nacionalne kompanije. Inace Fly Dubai je kompanija.u delimicnom vlasnistvu Emirates-a.

veliki strumf

pre 7 godina

Uporedite samo avione kojim su putovali kosarkasi i vaterpolisti. Kosarkasi su imali ne biznis, nego deluks klasu, prostor na sve strane. A vaterpolisti kao sardine, po trojica, noge ne mozes da opruzis... Po cemu su kosarkasi bolji od vaterpolista? Pa momci su gospodari vode, trenutno su evropski i svetski prvaci i pobednici Svetskog kupa, a kad osvoje OI postace apsolutni sampioni, sto niko nikada nije bio! Jos je Udovicic ministar. Bas su se i Vlada i OKS obrukali.

Pfc

pre 7 godina

nisam znao da neki low cost leti za dubai. svasta covek nauci citajuci vesti :)
(pera, 02. avgust 2016 13:37)
Leti FlyDubai.Ocigledno ne znas ti dosta toga.

Dz

pre 7 godina

U vaterplu je nemoguce ostati bez medalje jer nikoga ne zanima a drzava je, kao sto smo juce citali, obezbedila premije za medalje kao da smo Svajcarska...jadno na sta se bacaju pare...Sta ocekuju, jos biznis klasu da im plati drzava ili privatni avion? Od cega?

.

pre 7 godina

Ma strasno. Dobili stanove, nacionalne penzije i ko zna koliko novca do sada, pa jos i privatni avion treba da im se plati. A ovamo saljite SMS kad neko dete nema para da se leci. Uostalom, mora Nolu da se plati poseban smestaj, nece on u olimpijsko selo.

Marko

pre 7 godina

Još od Perta ja znam da postoje problemi.
A Bogami vidim i da ima pomaka.
Sada nisu igrači plaćali put kao što je to bio slučaj kada se išlo u Pert.

mrzimdevedesete

pre 7 godina

Bitno da su se svi nasi vajni " doktori nauka" natanrdcili da putuju i posle se malo provedu u NY. Sramota, 14 sati ovako da sede a posle da se takmice, mene je stid.

avanti o popolo

pre 7 godina

koliko su dobili od nagrada prethodne dve godine mogli su sami sebi da plate kartu a ne tu da kukaju! a vidim vucic najvakjuje 40 000 PO VATERPOLISTI ako osvoje zlato u ovom najuzaludnijem sport, toliko o tome da su siroti. a ovi sto rade za 200r ostavljaju komentare tipa tuga i sl. zivote

nepopularan je samo tvoj komentar

pre 7 godina

(Boki, 02. avgust 2016 13:23)
Da da,to će da "dobiju"...
Evo kao što smo i mi "dobili" tvoj pametni komentar.
A ja sam "dobio" dijareju od istog...
Ali ok,ti si od one "malo li je"/"rodjače"/"sine"/"baki" ekipe...
F.u.j

icf ,coyi

pre 7 godina

svi su pametni,ajde vi osvojite zlato za 40000e,likovi koji nista nisu uradili u svom zivotu,tipicno za nas narod. Pljujemo momke koji izgaraju za zastavu i grb,a od ove drzave nista. Obogatice se od penzije... Kakav smo mi narod poser... se na sve sto valja,a dicimo se glupostima i uvek su nam drugi krivi...

kele

pre 7 godina

(QR, 02. avgust 2016 13:34)
Po tebi prijatelju, oni kao da igraju za udruženje građana, a ne za reprezentaciju.
Ja im skidam kapu na entuzijazmu, jer je to sve što je ostalo od pravog sporta u ovoj zemlji.

DekiDxB

pre 7 godina

Znači do Dubaia Flydubai leti iz BGa i nije baš low cost, zašto nije postavio sliku iz Dubaija za Rio?? Jer jedino najbolja trenutno kompanija na svetu Emirates leti za Rio direktno iz Dubaija...Nije sve to sine jeftino a i 40000€ plus penzija,nemoj da ste i vi alavi,nego ajmo u bazen i svim srcem za zlato!!! Srećno!!!

dr.kadzija

pre 7 godina

A da je neko imao mozga, unapred su mogli da rezervisu i kupe karte preko Qatar Airwaysa, cak i da se dogovore da se svi sportisti prebace odjedanput, pa da se posalje veci avion po sve, i iz Dohe za Rio da opusteno svi odu. Organizacija nam nikad nije bila jaca strana. A ustedeli su po coveku bez placanja prtljaga po recimo 30Eura. Da su ih pitali, sami bi doplatili razliku u ceni100%.

realista

pre 7 godina

Pa neka naprave od vaterpola popularan i interesantan za gledanje sport, neka imaju bar 1000 gledalaca na utakmicama, bar jedan tv prenos van Balkana, pa neka zarade pare (kao fudbaleri) za skupli let. Ja licno sam u zivotu izdrzao da odgledam samo 3 minuta vaterpolo prenosa, eto toliko su interesantni za gledanje, a da ne pricamo o njihovim turnirima gde samo 3 reprezentacije sa Balkana ozbiljno shvataju ovaj "sport"

QR

pre 7 godina

Nekada su amateri sportisti o svom trošku putovali na olimpijadu. To je davno prošlo vreme... Sada se žale kada putuju economy class, baš kao i većina nas smrtnika, naravno o trošku saveza. Nemam ništa protiv da naši delfini putuju biznis klasom ali neka sami nadju sponzore, naprave fundraising kampanju, budžet za put i onda neka putuju kao bogati. Ali sam protiv toga da im biznis klasa (hiljade evra?) padne sa neba nekakvim ukazom političara ili medijskom kampanjom. Srećno u Riu, dajte sve od sebe, pa sta bude!

MM

pre 7 godina

Da li je moguce, pa oni su prvi uz Djokovica koji bi trebalo da imaju maksimalan komfor. Kakva sramota, a kad osvajaju medalje svi se utrkuju da se slikaju sa njima.
Momci igrajte za narod i sebe, ionako vas samo narod iskreno i voli!

Lazar

pre 7 godina

Da se narod Srbije, za koji oni igraju i koji ih zdušno bodri, nešto pitao, vi biste momci putovali Konkordom, A klasa, bez presedanja.
Jeste da je on povučen iz upotrebe zbog dosta kvarova, ali narod Srbije bi platio i servis.
Od institucija odavno nema vajde.
Volimo vas, samo napred.

Profesor BG

pre 7 godina

Da je aktuelna SNS vlast uzela samo 5% od provizija koje uzimaju lakalni politicari na javnim nabavkama za proslave, manifestacije, koncerte, asfaltiranja i trpaju u privatne dzepove, mogla je da kupi potpuno nov avion za ove sjajne vaterpoliste.

milan

pre 7 godina

Ne pravdam nikoga, ako je iko zasluzio da dobije kraljevski tretman to su onda momci. Ipak, treba imati u vidu da su i kosarkasi Hrvatslke putovali u losim uslovima, i ne znam ko jos sve. Odgovornost je na drzavi, MOK i VSS. Sampioni srecno, da vas docekamo sa zlatom.

Shark -ekonomskom uvek-

pre 7 godina

Jao ajde bre, pre*eravanje. Najbolje da preko 100 nasih takmicara ide biznis klasom, znate li vi koliko to kosta? Pa ovo je Srbija drugovi. Imate nasu podrsku, imate i odlicne nagrade ako nesto osvojite, to je sasvim dovoljno.

bonvivan

pre 7 godina

šta sramota. utripovali se da su nba, da ne bi mozda i kruzer umesto olimpijskog sela. mozes misliti sport u kome se ex ju republike bore za sve medalje. treba ga ukinuti. još ih ovaj vučko izlozio s kintom, nema ništa od zlata!!!

rioslav

pre 7 godina

Verovatno ni naš Vaterpolo savez kao Hrvatski košarkaški nije znao do zadnjeg momenta da li će se vaterpolisti kvalifikovati za OI, pa su našli "last minute"...Treba ih razumeti...E Srbijo...

Natalija

pre 7 godina

Sramota je sto su sportiste slali preko Dubaija 28 sati ali da Vaterpolo savez ne vodi 16 gostiju na Olimpijadu sto kosta 100.000 evra mogli su i ceo avion da im iznajme.

Janko

pre 7 godina

Da nije neko očekivao da će od ove vlasti dobiti nešto normalno? koliko su nas ovi momci zadužili, zaslužili su da imaju sopstveni avion za njih.

Dr. House

pre 7 godina

Zaslužuju i specijalni avion ali to puno košta. A vi bez potrebe dramatizujete. Vratili se iz Budimpešte autobusom !? Vau !

A kako će ? Vozom, brodom. Udobnije, naročito brodom, ali mnogo sporije. Avion postoji iz Beča ali dok bi stigli do aerodroma već su prošli Horgoš !!

A ovo sad je sa low-cost- om sasvim u redu. Air Serbia leti za Abu Dabi, pa su mogli tamo pa opet autobusom ili ovako. Sad mogli su preko Milana, Pariza ali kapiram da je Etihad povoljniji.

I odlazak organizuje svaki savez za sebe. Ja sam za to da je cela ekspedicija sa svim našim sportistima otišla istog dana direktno iz Bg-a, sli to očigledno nije bilo moguće.

milan

pre 7 godina

Ne pravdam nikoga, ako je iko zasluzio da dobije kraljevski tretman to su onda momci. Ipak, treba imati u vidu da su i kosarkasi Hrvatslke putovali u losim uslovima, i ne znam ko jos sve. Odgovornost je na drzavi, MOK i VSS. Sampioni srecno, da vas docekamo sa zlatom.

Janko

pre 7 godina

Da nije neko očekivao da će od ove vlasti dobiti nešto normalno? koliko su nas ovi momci zadužili, zaslužili su da imaju sopstveni avion za njih.

rioslav

pre 7 godina

Verovatno ni naš Vaterpolo savez kao Hrvatski košarkaški nije znao do zadnjeg momenta da li će se vaterpolisti kvalifikovati za OI, pa su našli "last minute"...Treba ih razumeti...E Srbijo...

Salonski levičar

pre 7 godina

Uvek isti fazoni o vaterpolu kao dosadnom i nezanimljivom sportu od strane indijanaca sa "severa" i "juga". Šabani, vaterpolo je akademski sport, bez semenki, baklji, šipki, vođa navijača, bejzbol palica i noževa. Znam da vam je dosadno bez toga.

QR

pre 7 godina

Nekada su amateri sportisti o svom trošku putovali na olimpijadu. To je davno prošlo vreme... Sada se žale kada putuju economy class, baš kao i većina nas smrtnika, naravno o trošku saveza. Nemam ništa protiv da naši delfini putuju biznis klasom ali neka sami nadju sponzore, naprave fundraising kampanju, budžet za put i onda neka putuju kao bogati. Ali sam protiv toga da im biznis klasa (hiljade evra?) padne sa neba nekakvim ukazom političara ili medijskom kampanjom. Srećno u Riu, dajte sve od sebe, pa sta bude!

Vanja

pre 7 godina

Sta se cudite,vazno je da ce Dragica i Toma Nikolic,sa snajama i unucima obavezno,svi u First Class(10-15.000 Eura po osobi).Tako i treba,zasluzili ljudi.Koja smo mi mentalna i moralna beda svi zajedno,i sta nam rade,to je neverovatno.Pravi potez vaterpolista bi bio,kada dodju sa Zlatnom medaljom,samo da kazu umorni smo,nema nista od balkona i slicnih svinjarija.Da se bar narod malo zamisli.Neka dodju Toma,Dragica i ekipa na balkon,cili i odmorni od leta sa First Class

vaterpolista

pre 7 godina

Super su prosli u odlasku. Ako ne osvoje zlato verovatno ce da plivaju nazad... Mogla je Air Srbija da se otvori, ali kao da su bitni ljudi koji nas reprezentuju u najboljem svetlu po svetu...

realista

pre 7 godina

Pa neka naprave od vaterpola popularan i interesantan za gledanje sport, neka imaju bar 1000 gledalaca na utakmicama, bar jedan tv prenos van Balkana, pa neka zarade pare (kao fudbaleri) za skupli let. Ja licno sam u zivotu izdrzao da odgledam samo 3 minuta vaterpolo prenosa, eto toliko su interesantni za gledanje, a da ne pricamo o njihovim turnirima gde samo 3 reprezentacije sa Balkana ozbiljno shvataju ovaj "sport"

veliki strumf

pre 7 godina

Uporedite samo avione kojim su putovali kosarkasi i vaterpolisti. Kosarkasi su imali ne biznis, nego deluks klasu, prostor na sve strane. A vaterpolisti kao sardine, po trojica, noge ne mozes da opruzis... Po cemu su kosarkasi bolji od vaterpolista? Pa momci su gospodari vode, trenutno su evropski i svetski prvaci i pobednici Svetskog kupa, a kad osvoje OI postace apsolutni sampioni, sto niko nikada nije bio! Jos je Udovicic ministar. Bas su se i Vlada i OKS obrukali.

realno

pre 7 godina

Zato kad budete dolazili sa zlatom docekace Vas vodeni topovi, crveni tepih i (Kesicevim glasom) "jedan covek" … i to bez i malo stida...

Može biti samo je*an

pre 7 godina

A kojom klasom leti master-orden Toma ???
Kažu da je tražio da idu autobusom da bi razgledao Amazonske šume i tako to...
Autobus-amfibija.....
Vragolan Toma......

josip broz

pre 7 godina

Ovaj komentar nije politički.
Postavite Đilasa za predsednika Olimpijskog saveza! Verujem da bi svi imali bolje uslove. Čovek je vrhunski menadžer.

Tata spalio Đenku

pre 7 godina

Ako osvoje zlato, Vladar će im dati po 40.000 evra svakome, pa će moći normalno da kupe karte i vrate se preko NY airserbiom!! Hahahaaa

Che

pre 7 godina

Pored buduce legendarne muzicke cesme na Slaviji, Beograda na vodi, gradica Pejtona u koji ce da hrle turisti, renovirane Savamale, posla veka sa arapima, kome jos trebaju tamo neki vaterpolisti...

Zoran

pre 7 godina

Za razliku od matematicara kojima placen prevoz i putuju visom klasom. Hahahaha. Pa se cudite sto od drzave imate buckuris, a od naroda budale, jer pametni odu napolje.

icf ,coyi

pre 7 godina

svi su pametni,ajde vi osvojite zlato za 40000e,likovi koji nista nisu uradili u svom zivotu,tipicno za nas narod. Pljujemo momke koji izgaraju za zastavu i grb,a od ove drzave nista. Obogatice se od penzije... Kakav smo mi narod poser... se na sve sto valja,a dicimo se glupostima i uvek su nam drugi krivi...

Pfc

pre 7 godina

nisam znao da neki low cost leti za dubai. svasta covek nauci citajuci vesti :)
(pera, 02. avgust 2016 13:37)
Leti FlyDubai.Ocigledno ne znas ti dosta toga.

dzonsova savest

pre 7 godina

Pa sta? Zivimo u nuli od drzave koja nema novac za bolnice, skole, sudove, penzionere, mentalno bolesna lica, tako da ne vidim ni zasto bi sportista ocekivao bolje? Kod nas novac ide u dzepove coveka, kombinacije i nesto sto ostane se ulaze u Beograd. Ostatku Srbije i sveta, kao i zivota adio.

Scholes

pre 7 godina

Koliko puta su nas obradovali, minimum sto bi bio da se za njih uradi jeste da ih posaljemo najboljim mogucim prevozom. Bitno da ce se posle svi nacrtati na slikanju sa njima kad budu doneli zlato. Licemerje nam je sve manje strano.

xy

pre 7 godina

zeka@pa zasto im Vanja nije organizovao direktan let? Ovako su mogli i nekim brodom da krenu....jos malo. Sramota....ko će sve biti u Brazilu od politicara, pa obezbeđenje....kosta to mnogo, mnogo vise. A zasto?

Obelix

pre 7 godina

(Boki, 02. avgust 2016 13:23)

Budi ti u necemu najbolji u svojoj zgradi, a ne na svetu, ja ti skidam kapu. Ne racunam u to pisanje ovako visoko inteligentnih statusa tj komentara. Momci dominiraju godinama, uvek predstavljaju svoju drzavu na najbolji moguci nacin. Ako je neko zasluzio privilegije onda su to ovi momci.

Profesor BG

pre 7 godina

Da je aktuelna SNS vlast uzela samo 5% od provizija koje uzimaju lakalni politicari na javnim nabavkama za proslave, manifestacije, koncerte, asfaltiranja i trpaju u privatne dzepove, mogla je da kupi potpuno nov avion za ove sjajne vaterpoliste.

ne zaslužujemo ih

pre 7 godina

Tačno, ne zaslužujemo ih. I komentari to dokazuju. Svaki od ovih momaka može da zaradi mnogo više od tih 40 hiljada, kada bi prešao da igra za Amere, Kanadjane, Australijance ili neke Arape... Ali verujem da nijedan od njih to nije ni pomislio. E, u tome je razlika izmedju njih i ovih što iz fotelje pljuju vateropolo kao sport ili ovih što pominju 40 hiljada evra kao neko veliko bogatstvo.

Klio

pre 7 godina

Secam se da su se nase rukometasice u Decembru sa SP iz Danske vracale autobusom, posle eliminacije u 1/8 finala. 2013-te su imale docek kod Skupstine posle srebra na SP a vec na sledecem Preventstvu šipka trans.

MM

pre 7 godina

Da li je moguce, pa oni su prvi uz Djokovica koji bi trebalo da imaju maksimalan komfor. Kakva sramota, a kad osvajaju medalje svi se utrkuju da se slikaju sa njima.
Momci igrajte za narod i sebe, ionako vas samo narod iskreno i voli!

nex

pre 7 godina

Koliko ce se jos glavonje i vodje da se ogrese o ove momke,i koliko ce oni jos puta da potvrde da ih ne zasluzujemo.
Bitno je da starletani i manekeni uzivaju pun komfor!

...

pre 7 godina

Vaterpolo igra tipa 6 zemalja na svetu. Nacionalne penzije i po 40k evra sasvim su fina motivacija za tako nepopularan sport. Juce niste imali ni peskire a sad se bahatite drogirani po klubovima.
(Nasli pa zasli, 02. avgust 2016 16:50)

Treba sramota da te bude da napises ovakav odgovor. Momci godinama predstavljaju nasu zemlju jako lepo, a pljuvaci kao ti sede za tastaturom I prosipaju mrznju posto verovatno za drugo nisi ni sposoban.

Zelim puno uspeha nasim sportistima I izvinite vatrepolisti na bezoprazluku I nekulturi nase drzave I ovakvih internet hejtera.

kele

pre 7 godina

(QR, 02. avgust 2016 13:34)
Po tebi prijatelju, oni kao da igraju za udruženje građana, a ne za reprezentaciju.
Ja im skidam kapu na entuzijazmu, jer je to sve što je ostalo od pravog sporta u ovoj zemlji.

Dz

pre 7 godina

U vaterplu je nemoguce ostati bez medalje jer nikoga ne zanima a drzava je, kao sto smo juce citali, obezbedila premije za medalje kao da smo Svajcarska...jadno na sta se bacaju pare...Sta ocekuju, jos biznis klasu da im plati drzava ili privatni avion? Od cega?

Hej

pre 7 godina

Samo bi napomenuo da vaterpolisti zaradjuju pare tom istom savezu kroz osvajanje raznih svetskih liga i kupova. Bude i nagrada sa evropskih i svetskih odakle se redovno vracamo sa medaljama neretko zlatnim. Oni isplacuju sami sebe i suludo je da nemaju normalan odlazak za Rio. Plus na to Olimpijski savez raspolaze sredstvima koje je dobio i dobija od MOK.

nenad

pre 7 godina

Izgledami da niste videli sliku slikanu u jami Rtb-a u Boru sa satavljenim rukama kao nas svevisnji zato su i dobili takav tretman kao i svi izokola ali nema osvete i diktature

Koja bahatost nekih clanova Olimpijskog tima Srbije

pre 7 godina

Zbog ove kuknjave i bahatosti bi voleo da osvoje 4 mesto i da ne dobiju ni evrocent , jer nasa sirmasna Srbija novcem poreksih obveznika isplacuje nagrade osvojene na Olimpijadama i Svetski i Evropskim prvenstvima, i sportske penzije od 1,5 do 3 prosecne plate sivm sportisima koji su osvojili medalju od 40 godine zivota zavisnost gde je medalja osvojena i kog je sjaja bila. Ako im se ne svijda sto nisu od svoji para kupil karte u biznis klasi za Rio.

артиљерац

pre 7 godina

Да одговорим онима који кажу да се ватерполо игра у пар држава.Као прво,
ватерполо је један од НАЈСТАРИЈИХ олимписких спортова.Игра се на ОИ од 1900
Чланица FINA(пливачка и ватерполо федерација)је 208,а ватерполо се игра у
120 држава на свету.Наравно,не свуда довољног квалитета.Само у Европи је
5-6 екипа конкурената за медаљу:Ми,Xрватска,Црна Гора,Мађарска,Русија,
Немачка,Шанија,Италија.Добар,али "дивљи" ватерполо се игра у Холандији.
Имају,веровали или не,4 лиге.2006 сам тренирао пар месеци један њихов клуб,али они играју систем "пливај,пуцај",и не ј..у тренера.Ватерполисти
Србије су освојили 10 пута Светску Лигу,од 14 одиграних.А Светска лига је
17 набољих светских екипа.Тако да вас молим да не пљујете по ватерполу.
На обичном тренингу ватерполиста преплива 6 км.То је као да је претрчао
30 км.А тренира се 2 пута дневно+теретана.Ко воли,и мисли да уме и може , нека изволи да проба.Па после нека пише како изгледа.Кад се опорави.
У последњих 20 година,колико ја знам,ниједан ватерполиста није добио стан.
А највећи уговор у ватерполу је имао Шапић,код Руса,1 милион$ за 2 године.
За те паре фудбалери ни у Звезди и Партизану неће да играју фудбал.Поздрав
свим "неверним Томама" од старог ватерпoлисте Артиљерца.А донеће они злато,
НАЈЈАЧИ су,кидају.Ја им спремам прасиће,колико им буде по вољи.А могу да
поједу чудо.

Shark -ekonomskom uvek-

pre 7 godina

Jao ajde bre, pre*eravanje. Najbolje da preko 100 nasih takmicara ide biznis klasom, znate li vi koliko to kosta? Pa ovo je Srbija drugovi. Imate nasu podrsku, imate i odlicne nagrade ako nesto osvojite, to je sasvim dovoljno.

Natalija

pre 7 godina

Sramota je sto su sportiste slali preko Dubaija 28 sati ali da Vaterpolo savez ne vodi 16 gostiju na Olimpijadu sto kosta 100.000 evra mogli su i ceo avion da im iznajme.

Voodoo

pre 7 godina

Od kada smo mi postali neka elitna bogata zemlja pa nam sportisti stalno kukaju na uslove? Kakva zemlja takvi i uslovi za sport, ne razumem sta ocekuju zaista, raspadamo se po savovima, stanivnistvo neprekidno preko dve decenije odlazi u inostranstvo, nema para za lecenje dece, stalno neko prosi, nezaposlenost ogromna, i lou cost je super u takvim uslovima, jer postoje i one preko okeanske jedrilice, samo sa jedrima pa mesec dana preko okeana i stigoste u Rio, taman na jedrilici kada duva vetar odradite i fizicke pripreme sa jedrima.

princeza na zrnu graska

pre 7 godina

Putujem više puta godišnje istom linijom i nikada nije bilo šta da se zameri. Tako i ovaj put sam bio na istom letu sa vaterpolistima. Pilot i skoro celokupna posada je bila srpska, jako ljubazna i uslužna tako da je sve bilo na vrhunskom nivou, a sam let je bio jako ugodan i bezbedan, te je trajao manje od 5h sto je veoma brzo za ovu distancu. Ne znam šta još treba da bi neko bio zadovoljan da se samo preveze od tačke A do B? Možda neke filipinke da rade B2B masažu :)

Vanja

pre 7 godina

Ljudi, procitajte nesto pre nego sto lupate. Za olimpijce je odgovoran Olimpijski komitet Srbije. Oni su duzni da im obezbede sve. Preciznije, generalni sekretar. Jos preciznije sef misije. Imaju sredstva iz budzeta (kao NVO I dobijaju pored SPC najvise od svih), Medjunarodnog olimpijskog komiteta I sponzora.

Uzrok stanja u vaterpolu

pre 7 godina

Šoštar je potpuno uništio ovaj sport! Pre nekoliko godina smo imali nikad javi 9 vaterpolo sa nikad većim interesovanjem navijača a onda je izbacio prvaka Evrope Zvezdu iz EL i osvajača LEN kupa Radnički poslao u kvalifikacije da bi ugurao njegov partizan sa trećeg mesta! Onda opet izbacio i sledeće godine prvaka države Zvezdu opet da bi ubacio partizan. Nakon toga Zvezda više nije mogla da izdrži, rasprodala celu ekipu, Radnički takođe izgubio sponzore i svi su opet morali samo u partizan što je i bio cilj. partizanu je poklonjen i bazen a ostalim klubovima se naplaćuje i nemaju gde ni da treniraju. Evo sada nije mogao ni da obezbedi uslove reprezentaciji. Šta taj čovek uopšte radi osim što gura partizan? I posle se neko čudi što je ovakvo stanje u vaterpolu.

Marko

pre 7 godina

Još od Perta ja znam da postoje problemi.
A Bogami vidim i da ima pomaka.
Sada nisu igrači plaćali put kao što je to bio slučaj kada se išlo u Pert.

.

pre 7 godina

Ma strasno. Dobili stanove, nacionalne penzije i ko zna koliko novca do sada, pa jos i privatni avion treba da im se plati. A ovamo saljite SMS kad neko dete nema para da se leci. Uostalom, mora Nolu da se plati poseban smestaj, nece on u olimpijsko selo.

maki

pre 7 godina

Koliko smo mi nezahvalan i zavidan narod. Koliko sutra cete ih pljuvati ako ne osvoje zlato a divljati ulicama ako osvoje. Sramotan je nas odnos ka takvim sportistima. Sve neki strucnjaci komentarisu. PA STO TI NISI POSTAO VATERPOLISTA PA ZARADIO 40 000?! (to ce dobiti u vidu makete verovatno, kao i sve u Bg)

mrzimdevedesete

pre 7 godina

Bitno da su se svi nasi vajni " doktori nauka" natanrdcili da putuju i posle se malo provedu u NY. Sramota, 14 sati ovako da sede a posle da se takmice, mene je stid.

Nasli pa zasli

pre 7 godina

Vaterpolo igra tipa 6 zemalja na svetu. Nacionalne penzije i po 40k evra sasvim su fina motivacija za tako nepopularan sport. Juce niste imali ni peskire a sad se bahatite drogirani po klubovima.

avanti o popolo

pre 7 godina

koliko su dobili od nagrada prethodne dve godine mogli su sami sebi da plate kartu a ne tu da kukaju! a vidim vucic najvakjuje 40 000 PO VATERPOLISTI ako osvoje zlato u ovom najuzaludnijem sport, toliko o tome da su siroti. a ovi sto rade za 200r ostavljaju komentare tipa tuga i sl. zivote

Tesa

pre 7 godina

Kad je vec situacija u vaterpolu tako losa momci bi trebalo da upisu ETF ili medicinu ili otvore firme i rade neki bolji posao. Vecini gradjana uopste nije bitno kako se ovde igra vaterpolo niti ce bilo koji sport znacajno uticati na unapredjenje statusa nase zemlje. U fudbalu nas nema nigde i nije nikakva tragedija ne znam zasto bi vaterpolo imao poseban status.

DekiDxB

pre 7 godina

Znači do Dubaia Flydubai leti iz BGa i nije baš low cost, zašto nije postavio sliku iz Dubaija za Rio?? Jer jedino najbolja trenutno kompanija na svetu Emirates leti za Rio direktno iz Dubaija...Nije sve to sine jeftino a i 40000€ plus penzija,nemoj da ste i vi alavi,nego ajmo u bazen i svim srcem za zlato!!! Srećno!!!

Rio

pre 7 godina

Stvarno sramota za savez, vaterpolisti su zasluzili daleko bolji tretman. Na sta sve bacamo pare bolje obezbediti normalne uslove za nase vrhunske sportiste.

Аник

pre 7 godina

Kompanija kojom su leteli je Fly Dubai. Nije to klasicna low cost kompanija vec "hibridni low cost" kako ga popularno zovu. Imaju i biznis klasu u svojim avionima kao i IFE sistem zabave koji nemaju ni neke nacionalne kompanije. Inace Fly Dubai je kompanija.u delimicnom vlasnistvu Emirates-a.

lacosteKG

pre 7 godina

Iz Budimpeste autobusom za Beograd! Kao da je 2 000 000 kilometara, a ne jedva 300 -.- Zasluzili su momci sve od nas, ali kukanje za 300km autoputem autobusom je preterivanje

Stanimir Branimir

pre 7 godina

Kad sam putovao lou kostom 2 sata, osećao sam posle se iskrivljeno i natečeno sa svojih 190. Mogu da mislim kako je bilo ovim momcima koji su i viši i krupniji, a let je trajao nekoliko puta duže. I onda od njih očekuješ vrhunski nastup.

Lazar

pre 7 godina

Da se narod Srbije, za koji oni igraju i koji ih zdušno bodri, nešto pitao, vi biste momci putovali Konkordom, A klasa, bez presedanja.
Jeste da je on povučen iz upotrebe zbog dosta kvarova, ali narod Srbije bi platio i servis.
Od institucija odavno nema vajde.
Volimo vas, samo napred.

golijat

pre 7 godina

i opet ce da osvoje medalju dok za kosarkase bas i ne znam , nama je motivacija uvek stizala kroz patnju sto se moze nazvati i ovo putovanje ...

garavi

pre 7 godina

pola vas koji pisete komentare, mozda i vise... ne zna da PLIVA 100 %. pustite ljude, kad vec covek koji je do juce igrao sa njima i koji je ministar ispraca olimpijce kao pse.

glas razuma

pre 7 godina

Zato ima para za nazovi izbeglice za NVO koje rade protiv sopstvene drzave, a najbolji koji nas svuda cine ponisnim i donose nam radost, ce jos malo ici na put zapreznim kolima. Bruka i sramota.

IspeciPaReci

pre 7 godina

Zato košarkaši idu biznis klasom a uhvatili su poslednji voz da se kvalifikuju. Još je za taj kvalifikacioni turnir plaćeno nekoliko miliona evra. Fudbaleri, ako se desi čudo da se nekad negde kvalifikuju, ići će verovatno čarter letom.
Problem u Srbiji je što se uspeh ne vrednuje i nagrađivanje se ne vrši na osnovu uspeha nego je sve marketing i poznanstvo. Vaterpolo bi trebalo da dobije više para nego ijedan drugi sport u Srbiji. Niko nije osvojio koliko oni a i male su šanse da će. Fudbal bi, sa druge strane, trebalo svesti na amaterski nivo i ne dati im ni dinar. Tolike pare a ništa nisu uradili. Da su dobili 0 dinara rezultat bi eventualno bio samo bolji, gore od ovoga ne može.
Kad počne da se vrednuje ono što neko uradi a ne ono što priča, biće šanse da nam bude bolje.

jorgebarabahosa

pre 7 godina

najvaznije da ce toma Grobar da otputuje sam, naravno sa prvom "damom" avionom vlade republike Srbije. ima opet da nas blamiraju, kao na otvaranju Socija. kakva ogavna scena, uzzzas

dr.kadzija

pre 7 godina

A da je neko imao mozga, unapred su mogli da rezervisu i kupe karte preko Qatar Airwaysa, cak i da se dogovore da se svi sportisti prebace odjedanput, pa da se posalje veci avion po sve, i iz Dohe za Rio da opusteno svi odu. Organizacija nam nikad nije bila jaca strana. A ustedeli su po coveku bez placanja prtljaga po recimo 30Eura. Da su ih pitali, sami bi doplatili razliku u ceni100%.

Dejan

pre 7 godina

Samo bi napomenuo da vaterpolisti zaradjuju pare tom istom savezu kroz osvajanje raznih svetskih liga i kupova. Bude i nagrada sa evropskih i svetskih odakle se redovno vracamo sa medaljama neretko zlatnim. Oni isplacuju sami sebe i suludo je da nemaju normalan odlazak za Rio. Plus na to Olimpijski savez raspolaze sredstvima koje je dobio i dobija od MOK.
(Hej, 02. avgust 2016 15:59)

To uopste nije tacno. Mi im placamo i medalje i "uspehe" (u konkurenciji cele tri ekipe). Sad ako osvoje medalju dobice po 40.000 evra po vaterpolisti iz drzavnog budzeta, pare koje su mogle otici za skole i bolnice.

strummer

pre 7 godina

a, ministar sporta bese igrao domine, pikado...? Sram da ga bude!!! I onog visokog predsednika OKS koji tezgari po Americi... jeste bas mislim na Divca!!

артиљерац

pre 7 godina

Ватерполисти су и ове године(по 10 пут)узели Светску лигу и с њом 100 000$.
Са 40 000 евра се не награђује сваки играч него медаља.Тако да ће,ако буду
златни,љих 13 поделити 40 000 евра.За болнице се слажем,али онда би требало
потпуно УКИНУТИ фудбал,као професионални спорт,јер немају никакве резултате
а на њих се троше енормне паре.

Dr. House

pre 7 godina

Zaslužuju i specijalni avion ali to puno košta. A vi bez potrebe dramatizujete. Vratili se iz Budimpešte autobusom !? Vau !

A kako će ? Vozom, brodom. Udobnije, naročito brodom, ali mnogo sporije. Avion postoji iz Beča ali dok bi stigli do aerodroma već su prošli Horgoš !!

A ovo sad je sa low-cost- om sasvim u redu. Air Serbia leti za Abu Dabi, pa su mogli tamo pa opet autobusom ili ovako. Sad mogli su preko Milana, Pariza ali kapiram da je Etihad povoljniji.

I odlazak organizuje svaki savez za sebe. Ja sam za to da je cela ekspedicija sa svim našim sportistima otišla istog dana direktno iz Bg-a, sli to očigledno nije bilo moguće.

Mr M

pre 7 godina

@pera
FlyDubai se vodi kao Emirates-ov low coster. Oni lete iz BGD-a do Dubaija i onda tamo hvatas konekciju, mada su letovi povezani nije bas kao kod klasicnih low cost kompanija. Inace ako hoces da gledas film u avionu placa se oko 10 €

nepopularan je samo tvoj komentar

pre 7 godina

(Boki, 02. avgust 2016 13:23)
Da da,to će da "dobiju"...
Evo kao što smo i mi "dobili" tvoj pametni komentar.
A ja sam "dobio" dijareju od istog...
Ali ok,ti si od one "malo li je"/"rodjače"/"sine"/"baki" ekipe...
F.u.j

vlada

pre 7 godina

Uredno ce se naci neko iz vlasti razocaran ako ne bude zlata. Naravno, demagogija daleko bilo 'bronza sija zlatnim sjajem'
ONI IMAJU JEDAN ZIVOT I RADE TO STO RADE, OPREDELILI SU SE DA IGRAJU ZA SRBIJU. OPREDELILI SU SE ZA LOWCAOST!?

Milosav

pre 7 godina

Boze, koliko se jazavaca skupilo na jednom mestu! Omalovazavate vaterpolo i nase zlatne sportiste, bednici koji nista ikada u zivotu niste postigli, da vam nije interneta i tastature umrli bi od frustracije, ovako mozete ovde da dodjete i lecite vase komplekse.
Vaterpoloisti su ponos ove ojadjene i zaostale zemlje uporedo sa kosarkasima, Noletom, atleticarima, zelim im da nas opet obraduju sa sto vise medalja.
Srecno momci i devojke, Srbija je uz vas!!

Paja

pre 7 godina

(Boki, 2. avgust 2016 13:23)
Sto neznam ko si veruj mi da kad bih te dohvatio plivao bi bolje nego Prlainovic kako te bre nije sramota da tako nesto napises i i ovi sto te objavise bruka , idi plivaj pa zaradi medalju u bilo cemu a OLOSU.

petar

pre 7 godina

olimpijski komitet Srbije je kupovao karte za sve tako da su oni zaradili pare na njima iako je OKS od drzave dobio dovoljno para kao i od MOKa.

crveni_barun

pre 7 godina

samo u vezi floskule da vaterpolo igra 4-5 zemalja na svijetu;
ne, 4-5 zemalja je u vrhu,a igra se u cijelom svijetu. Nama (iz ex Yu) je na sramotu što ovako obezvrijeđujemo sport u kojem smo najbolji na svijetu. Ajde navedite u kojem to sportu je krug favorita veći od 4-5 zemalja? Mozda košarka? Ameri u finalu gaze sa 30 razlike tko god da bude s druge strane. Tenis? Ako ne uzme Đoković uzet će Murray,Feđa ili Nadal. Hokej? Odbojka? Rukomet? Pa i nogomet iako se svakih 15g dogodi Grčka ili Portugal. U vaterpolu nema novca, a ne da se neigra nigdje.

?!

pre 7 godina

A pre neki dan podsmeh Hrvatima kako putuju njihovi a kako naši košarkaši....ali to smo mi-ne vidimo sebe...istina je košarka jeste popularniji sport od vaterpola ali ako košarkaši imaju dobar tretman do Rija i ful uslove za putovanje to implicira da i ovi momci, koji se uvek vrate sa medaljom !!!, imaju iste ako ne i bolje uslove !

Boj@n

pre 7 godina

Pa nije vam država kriva sto vi svaki put morate da osvojite zlato, mislim stvarno kome je to bitno, bitno je učestvovati, pitajte fudbalere, ups

Amater

pre 7 godina

"nisam znao da neki low cost leti za dubai. svasta covek nauci citajuci vesti :)
(pera, 2. avgust 2016 13:37)"

"flydubai" je low-cost kompanija i ima redovan let iz Beograda do Dubaija.

sasho

pre 7 godina

Ovo Vučić i njegovi uništavaju vaterpolo.Jedino tu još Partizan nisu još ugasili.E,sad kad nisu ugasili Partizan,gase srpski vaterpolo.

Jana

pre 7 godina

Dakle, treba ovako tretirati sve sportove kod nas i onda cemo dobiti zlatne medalje. Mi smo toliko fudbalere razmazili pa nam se tako i vraca... Svuda fudbalski tereni, sve sredjeno, a teniski tereni, tereni za odbojku, vaterpolo, atletiku generalno, sve katastrofa! Za kosarku je manje vise ok. Mada deca uglavnom i malo stariji odrzavaju te terene jer grad nece, a drzava generalno nikako...

Drugo, momci su malo i skromni, naravno da ponekada i njima pukne film, zivi ljudi i normalni, pa im je bitno da nekako stignu do odredista za male pare, ali da zarade velike!

E, tako da misle i ostali iz ostalih sportova, imali bismo mi milion zlatnih medalja! A ne da se voze prvom klasom, da imaju sve i onda se vrate ispod 5 mesta... Ili jos nize do toga, dugi niz godina, a neki ne prodju ni kvalifikacije, a dobiju kraljevski tretman!

Grenpiz

pre 7 godina

Mi smo ta ekipa sto se kapira u pokretu!!! Secam se da sam prosle olimpijade sedeo u grckoj i pljuvao grke zbog oog idiota od sudije, i za bronzu se pokacio sa nekim crnogorcima, i stajao na -15° i cekao ih ispred skupstine grada...i opet bi, samo jako delfini!!!

Um caruje (ipak)

pre 7 godina

A u kojoj klasi nasi matematicari i naucnici putuju na takmicenja? Vise mi je preko glave glorifikovanja srpskih sportista, i njihovog prenemaganja.

sasha

pre 7 godina

Stoji sve da je sramota u kojim uslovima putuju, ali ove price o medaljama smaraju vise. Vaterpolo ozbiljno igra 6-7 drzava, ako i toliko, a vi pricate nekakvim uspesima koji su vanserijski/ Pa zamalo ga nisu izbacili sa liste olimpijskih sportova na proslim igrama.

bonvivan

pre 7 godina

šta sramota. utripovali se da su nba, da ne bi mozda i kruzer umesto olimpijskog sela. mozes misliti sport u kome se ex ju republike bore za sve medalje. treba ga ukinuti. još ih ovaj vučko izlozio s kintom, nema ništa od zlata!!!

ПАМЕТЊАКОВИЋ МЛАЂИ N.L.1320

pre 7 godina

Шта га брига. Кад биде инкасирао 40 сома јура, заборавиће крш авион.

Bane

pre 7 godina

Vaterpolo igra tipa 6 zemalja na svetu. Nacionalne penzije i po 40k evra sasvim su fina motivacija za tako nepopularan sport. Juce niste imali ni peskire a sad se bahatite drogirani po klubovima.
(Nasli pa zasli, 02. avgust 2016 16:50)

Srbija, Italija, Madjarska, CG, Hrvatska, Spanija, to je 6 samo iz Evrope, plus Grcka, USA, Australija, Nemacka,,,Turska i Brazil ulazu dosta ali su slabi kao i Francuska i Rumunija, ali eto ti 10 zemalja, sad koji to sport osim fudbala i kosarke okuplja veci broj timova? Odbojka i Rukomet, priblizno isto, hokej, ragbi?!

ten yard penalty

pre 7 godina

„Završilo se i ovo putovanje za Montevideo, u ovom slučaju za Rio. Preživeli smo 33 sata puta. Nemam komentar na naš odlazak lou kost kompanijom do Dubaija i posle 14 sati leta, ali je bitno da smo stigli“, napisao je Filipović

Auuu,izvini shto ova raspala beda od zemlje chiji stanovnici lagano zaboravljaju rechi doruchak i vechera,nije angazzovala "airforce one",specijalno za ovuvpriliku!....

basketas

pre 7 godina

Zasto je problem vratiti se autobusom iz budimpeste? To je 400 km.
Takodje, low cost kompanike ne lete na relacijama srbija dubai. Filipovic se zbunio.
Postujem momke ali mi smo siromasna zemlja. Ne razumem zasto su kosarkasi isli prvom klasom?
Mozda je vlada trebala da plati carter let za sve sportiste, trenere i ostale, pa da svi odjednom tamo odu.

Henk Mudi

pre 7 godina

Budimo realni ... svaka njima cast zaista... ali kolike nagrade dobijaju od drzave ... i iz nasih dzepova.. mislim da mogu da stisnu zube za tu loukost kompaniju.. nije ovo Skandinavija, ako su tako posteni neka odbiju svaku sledecu novcanu nagradu od drzave pa i ovu od 40.000,00 evra. Zaradjuju sasvim dovoljno i u klubovima, koje opet mi finansiramo.

Milan

pre 7 godina

Voleo bih samo jednu medalju da osvojimo u Riu i to zlatnu. Za Novaka, momka kome to jedino fali i to ne zbog Srbije vec zbog njega samog a ovi nasi drugi da idu namerno tamo samo zbog provoda

Milan

pre 7 godina

Voleo bih samo jednu medalju da osvojimo u Riu i to zlatnu. Za Novaka, momka kome to jedino fali i to ne zbog Srbije vec zbog njega samog a ovi nasi drugi da idu namerno tamo samo zbog provoda

Milan

pre 7 godina

Voleo bih samo jednu medalju da osvojimo u Riu i to zlatnu. Za Novaka, momka kome to jedino fali i to ne zbog Srbije vec zbog njega samog a ovi nasi drugi da idu namerno tamo samo zbog provoda

realista

pre 7 godina

Pa neka naprave od vaterpola popularan i interesantan za gledanje sport, neka imaju bar 1000 gledalaca na utakmicama, bar jedan tv prenos van Balkana, pa neka zarade pare (kao fudbaleri) za skupli let. Ja licno sam u zivotu izdrzao da odgledam samo 3 minuta vaterpolo prenosa, eto toliko su interesantni za gledanje, a da ne pricamo o njihovim turnirima gde samo 3 reprezentacije sa Balkana ozbiljno shvataju ovaj "sport"

QR

pre 7 godina

Nekada su amateri sportisti o svom trošku putovali na olimpijadu. To je davno prošlo vreme... Sada se žale kada putuju economy class, baš kao i većina nas smrtnika, naravno o trošku saveza. Nemam ništa protiv da naši delfini putuju biznis klasom ali neka sami nadju sponzore, naprave fundraising kampanju, budžet za put i onda neka putuju kao bogati. Ali sam protiv toga da im biznis klasa (hiljade evra?) padne sa neba nekakvim ukazom političara ili medijskom kampanjom. Srećno u Riu, dajte sve od sebe, pa sta bude!

Nasli pa zasli

pre 7 godina

Vaterpolo igra tipa 6 zemalja na svetu. Nacionalne penzije i po 40k evra sasvim su fina motivacija za tako nepopularan sport. Juce niste imali ni peskire a sad se bahatite drogirani po klubovima.

Koja bahatost nekih clanova Olimpijskog tima Srbije

pre 7 godina

Zbog ove kuknjave i bahatosti bi voleo da osvoje 4 mesto i da ne dobiju ni evrocent , jer nasa sirmasna Srbija novcem poreksih obveznika isplacuje nagrade osvojene na Olimpijadama i Svetski i Evropskim prvenstvima, i sportske penzije od 1,5 do 3 prosecne plate sivm sportisima koji su osvojili medalju od 40 godine zivota zavisnost gde je medalja osvojena i kog je sjaja bila. Ako im se ne svijda sto nisu od svoji para kupil karte u biznis klasi za Rio.

.

pre 7 godina

Ma strasno. Dobili stanove, nacionalne penzije i ko zna koliko novca do sada, pa jos i privatni avion treba da im se plati. A ovamo saljite SMS kad neko dete nema para da se leci. Uostalom, mora Nolu da se plati poseban smestaj, nece on u olimpijsko selo.

Voodoo

pre 7 godina

Od kada smo mi postali neka elitna bogata zemlja pa nam sportisti stalno kukaju na uslove? Kakva zemlja takvi i uslovi za sport, ne razumem sta ocekuju zaista, raspadamo se po savovima, stanivnistvo neprekidno preko dve decenije odlazi u inostranstvo, nema para za lecenje dece, stalno neko prosi, nezaposlenost ogromna, i lou cost je super u takvim uslovima, jer postoje i one preko okeanske jedrilice, samo sa jedrima pa mesec dana preko okeana i stigoste u Rio, taman na jedrilici kada duva vetar odradite i fizicke pripreme sa jedrima.

Dejan

pre 7 godina

Samo bi napomenuo da vaterpolisti zaradjuju pare tom istom savezu kroz osvajanje raznih svetskih liga i kupova. Bude i nagrada sa evropskih i svetskih odakle se redovno vracamo sa medaljama neretko zlatnim. Oni isplacuju sami sebe i suludo je da nemaju normalan odlazak za Rio. Plus na to Olimpijski savez raspolaze sredstvima koje je dobio i dobija od MOK.
(Hej, 02. avgust 2016 15:59)

To uopste nije tacno. Mi im placamo i medalje i "uspehe" (u konkurenciji cele tri ekipe). Sad ako osvoje medalju dobice po 40.000 evra po vaterpolisti iz drzavnog budzeta, pare koje su mogle otici za skole i bolnice.

Dz

pre 7 godina

U vaterplu je nemoguce ostati bez medalje jer nikoga ne zanima a drzava je, kao sto smo juce citali, obezbedila premije za medalje kao da smo Svajcarska...jadno na sta se bacaju pare...Sta ocekuju, jos biznis klasu da im plati drzava ili privatni avion? Od cega?

ten yard penalty

pre 7 godina

„Završilo se i ovo putovanje za Montevideo, u ovom slučaju za Rio. Preživeli smo 33 sata puta. Nemam komentar na naš odlazak lou kost kompanijom do Dubaija i posle 14 sati leta, ali je bitno da smo stigli“, napisao je Filipović

Auuu,izvini shto ova raspala beda od zemlje chiji stanovnici lagano zaboravljaju rechi doruchak i vechera,nije angazzovala "airforce one",specijalno za ovuvpriliku!....

bonvivan

pre 7 godina

šta sramota. utripovali se da su nba, da ne bi mozda i kruzer umesto olimpijskog sela. mozes misliti sport u kome se ex ju republike bore za sve medalje. treba ga ukinuti. još ih ovaj vučko izlozio s kintom, nema ništa od zlata!!!

Tesa

pre 7 godina

Kad je vec situacija u vaterpolu tako losa momci bi trebalo da upisu ETF ili medicinu ili otvore firme i rade neki bolji posao. Vecini gradjana uopste nije bitno kako se ovde igra vaterpolo niti ce bilo koji sport znacajno uticati na unapredjenje statusa nase zemlje. U fudbalu nas nema nigde i nije nikakva tragedija ne znam zasto bi vaterpolo imao poseban status.

sasha

pre 7 godina

Stoji sve da je sramota u kojim uslovima putuju, ali ove price o medaljama smaraju vise. Vaterpolo ozbiljno igra 6-7 drzava, ako i toliko, a vi pricate nekakvim uspesima koji su vanserijski/ Pa zamalo ga nisu izbacili sa liste olimpijskih sportova na proslim igrama.

Uzrok stanja u vaterpolu

pre 7 godina

Šoštar je potpuno uništio ovaj sport! Pre nekoliko godina smo imali nikad javi 9 vaterpolo sa nikad većim interesovanjem navijača a onda je izbacio prvaka Evrope Zvezdu iz EL i osvajača LEN kupa Radnički poslao u kvalifikacije da bi ugurao njegov partizan sa trećeg mesta! Onda opet izbacio i sledeće godine prvaka države Zvezdu opet da bi ubacio partizan. Nakon toga Zvezda više nije mogla da izdrži, rasprodala celu ekipu, Radnički takođe izgubio sponzore i svi su opet morali samo u partizan što je i bio cilj. partizanu je poklonjen i bazen a ostalim klubovima se naplaćuje i nemaju gde ni da treniraju. Evo sada nije mogao ni da obezbedi uslove reprezentaciji. Šta taj čovek uopšte radi osim što gura partizan? I posle se neko čudi što je ovakvo stanje u vaterpolu.

avanti o popolo

pre 7 godina

koliko su dobili od nagrada prethodne dve godine mogli su sami sebi da plate kartu a ne tu da kukaju! a vidim vucic najvakjuje 40 000 PO VATERPOLISTI ako osvoje zlato u ovom najuzaludnijem sport, toliko o tome da su siroti. a ovi sto rade za 200r ostavljaju komentare tipa tuga i sl. zivote

Janko

pre 7 godina

Da nije neko očekivao da će od ove vlasti dobiti nešto normalno? koliko su nas ovi momci zadužili, zaslužili su da imaju sopstveni avion za njih.

rioslav

pre 7 godina

Verovatno ni naš Vaterpolo savez kao Hrvatski košarkaški nije znao do zadnjeg momenta da li će se vaterpolisti kvalifikovati za OI, pa su našli "last minute"...Treba ih razumeti...E Srbijo...

ПАМЕТЊАКОВИЋ МЛАЂИ N.L.1320

pre 7 godina

Шта га брига. Кад биде инкасирао 40 сома јура, заборавиће крш авион.

Henk Mudi

pre 7 godina

Budimo realni ... svaka njima cast zaista... ali kolike nagrade dobijaju od drzave ... i iz nasih dzepova.. mislim da mogu da stisnu zube za tu loukost kompaniju.. nije ovo Skandinavija, ako su tako posteni neka odbiju svaku sledecu novcanu nagradu od drzave pa i ovu od 40.000,00 evra. Zaradjuju sasvim dovoljno i u klubovima, koje opet mi finansiramo.

milan

pre 7 godina

Ne pravdam nikoga, ako je iko zasluzio da dobije kraljevski tretman to su onda momci. Ipak, treba imati u vidu da su i kosarkasi Hrvatslke putovali u losim uslovima, i ne znam ko jos sve. Odgovornost je na drzavi, MOK i VSS. Sampioni srecno, da vas docekamo sa zlatom.

princeza na zrnu graska

pre 7 godina

Putujem više puta godišnje istom linijom i nikada nije bilo šta da se zameri. Tako i ovaj put sam bio na istom letu sa vaterpolistima. Pilot i skoro celokupna posada je bila srpska, jako ljubazna i uslužna tako da je sve bilo na vrhunskom nivou, a sam let je bio jako ugodan i bezbedan, te je trajao manje od 5h sto je veoma brzo za ovu distancu. Ne znam šta još treba da bi neko bio zadovoljan da se samo preveze od tačke A do B? Možda neke filipinke da rade B2B masažu :)

Salonski levičar

pre 7 godina

Uvek isti fazoni o vaterpolu kao dosadnom i nezanimljivom sportu od strane indijanaca sa "severa" i "juga". Šabani, vaterpolo je akademski sport, bez semenki, baklji, šipki, vođa navijača, bejzbol palica i noževa. Znam da vam je dosadno bez toga.

DekiDxB

pre 7 godina

Znači do Dubaia Flydubai leti iz BGa i nije baš low cost, zašto nije postavio sliku iz Dubaija za Rio?? Jer jedino najbolja trenutno kompanija na svetu Emirates leti za Rio direktno iz Dubaija...Nije sve to sine jeftino a i 40000€ plus penzija,nemoj da ste i vi alavi,nego ajmo u bazen i svim srcem za zlato!!! Srećno!!!

Shark -ekonomskom uvek-

pre 7 godina

Jao ajde bre, pre*eravanje. Najbolje da preko 100 nasih takmicara ide biznis klasom, znate li vi koliko to kosta? Pa ovo je Srbija drugovi. Imate nasu podrsku, imate i odlicne nagrade ako nesto osvojite, to je sasvim dovoljno.

icf ,coyi

pre 7 godina

svi su pametni,ajde vi osvojite zlato za 40000e,likovi koji nista nisu uradili u svom zivotu,tipicno za nas narod. Pljujemo momke koji izgaraju za zastavu i grb,a od ove drzave nista. Obogatice se od penzije... Kakav smo mi narod poser... se na sve sto valja,a dicimo se glupostima i uvek su nam drugi krivi...

veliki strumf

pre 7 godina

Uporedite samo avione kojim su putovali kosarkasi i vaterpolisti. Kosarkasi su imali ne biznis, nego deluks klasu, prostor na sve strane. A vaterpolisti kao sardine, po trojica, noge ne mozes da opruzis... Po cemu su kosarkasi bolji od vaterpolista? Pa momci su gospodari vode, trenutno su evropski i svetski prvaci i pobednici Svetskog kupa, a kad osvoje OI postace apsolutni sampioni, sto niko nikada nije bio! Jos je Udovicic ministar. Bas su se i Vlada i OKS obrukali.

Pfc

pre 7 godina

nisam znao da neki low cost leti za dubai. svasta covek nauci citajuci vesti :)
(pera, 02. avgust 2016 13:37)
Leti FlyDubai.Ocigledno ne znas ti dosta toga.

Um caruje (ipak)

pre 7 godina

A u kojoj klasi nasi matematicari i naucnici putuju na takmicenja? Vise mi je preko glave glorifikovanja srpskih sportista, i njihovog prenemaganja.

Paja

pre 7 godina

(Boki, 2. avgust 2016 13:23)
Sto neznam ko si veruj mi da kad bih te dohvatio plivao bi bolje nego Prlainovic kako te bre nije sramota da tako nesto napises i i ovi sto te objavise bruka , idi plivaj pa zaradi medalju u bilo cemu a OLOSU.

ne zaslužujemo ih

pre 7 godina

Tačno, ne zaslužujemo ih. I komentari to dokazuju. Svaki od ovih momaka može da zaradi mnogo više od tih 40 hiljada, kada bi prešao da igra za Amere, Kanadjane, Australijance ili neke Arape... Ali verujem da nijedan od njih to nije ni pomislio. E, u tome je razlika izmedju njih i ovih što iz fotelje pljuju vateropolo kao sport ili ovih što pominju 40 hiljada evra kao neko veliko bogatstvo.

lacosteKG

pre 7 godina

Iz Budimpeste autobusom za Beograd! Kao da je 2 000 000 kilometara, a ne jedva 300 -.- Zasluzili su momci sve od nas, ali kukanje za 300km autoputem autobusom je preterivanje

Milan

pre 7 godina

Voleo bih samo jednu medalju da osvojimo u Riu i to zlatnu. Za Novaka, momka kome to jedino fali i to ne zbog Srbije vec zbog njega samog a ovi nasi drugi da idu namerno tamo samo zbog provoda

...

pre 7 godina

Vaterpolo igra tipa 6 zemalja na svetu. Nacionalne penzije i po 40k evra sasvim su fina motivacija za tako nepopularan sport. Juce niste imali ni peskire a sad se bahatite drogirani po klubovima.
(Nasli pa zasli, 02. avgust 2016 16:50)

Treba sramota da te bude da napises ovakav odgovor. Momci godinama predstavljaju nasu zemlju jako lepo, a pljuvaci kao ti sede za tastaturom I prosipaju mrznju posto verovatno za drugo nisi ni sposoban.

Zelim puno uspeha nasim sportistima I izvinite vatrepolisti na bezoprazluku I nekulturi nase drzave I ovakvih internet hejtera.

dzonsova savest

pre 7 godina

Pa sta? Zivimo u nuli od drzave koja nema novac za bolnice, skole, sudove, penzionere, mentalno bolesna lica, tako da ne vidim ni zasto bi sportista ocekivao bolje? Kod nas novac ide u dzepove coveka, kombinacije i nesto sto ostane se ulaze u Beograd. Ostatku Srbije i sveta, kao i zivota adio.

Milan

pre 7 godina

Voleo bih samo jednu medalju da osvojimo u Riu i to zlatnu. Za Novaka, momka kome to jedino fali i to ne zbog Srbije vec zbog njega samog a ovi nasi drugi da idu namerno tamo samo zbog provoda

Milan

pre 7 godina

Voleo bih samo jednu medalju da osvojimo u Riu i to zlatnu. Za Novaka, momka kome to jedino fali i to ne zbog Srbije vec zbog njega samog a ovi nasi drugi da idu namerno tamo samo zbog provoda

golijat

pre 7 godina

i opet ce da osvoje medalju dok za kosarkase bas i ne znam , nama je motivacija uvek stizala kroz patnju sto se moze nazvati i ovo putovanje ...

vaterpolista

pre 7 godina

Super su prosli u odlasku. Ako ne osvoje zlato verovatno ce da plivaju nazad... Mogla je Air Srbija da se otvori, ali kao da su bitni ljudi koji nas reprezentuju u najboljem svetlu po svetu...

basketas

pre 7 godina

Zasto je problem vratiti se autobusom iz budimpeste? To je 400 km.
Takodje, low cost kompanike ne lete na relacijama srbija dubai. Filipovic se zbunio.
Postujem momke ali mi smo siromasna zemlja. Ne razumem zasto su kosarkasi isli prvom klasom?
Mozda je vlada trebala da plati carter let za sve sportiste, trenere i ostale, pa da svi odjednom tamo odu.

garavi

pre 7 godina

pola vas koji pisete komentare, mozda i vise... ne zna da PLIVA 100 %. pustite ljude, kad vec covek koji je do juce igrao sa njima i koji je ministar ispraca olimpijce kao pse.

артиљерац

pre 7 godina

Да одговорим онима који кажу да се ватерполо игра у пар држава.Као прво,
ватерполо је један од НАЈСТАРИЈИХ олимписких спортова.Игра се на ОИ од 1900
Чланица FINA(пливачка и ватерполо федерација)је 208,а ватерполо се игра у
120 држава на свету.Наравно,не свуда довољног квалитета.Само у Европи је
5-6 екипа конкурената за медаљу:Ми,Xрватска,Црна Гора,Мађарска,Русија,
Немачка,Шанија,Италија.Добар,али "дивљи" ватерполо се игра у Холандији.
Имају,веровали или не,4 лиге.2006 сам тренирао пар месеци један њихов клуб,али они играју систем "пливај,пуцај",и не ј..у тренера.Ватерполисти
Србије су освојили 10 пута Светску Лигу,од 14 одиграних.А Светска лига је
17 набољих светских екипа.Тако да вас молим да не пљујете по ватерполу.
На обичном тренингу ватерполиста преплива 6 км.То је као да је претрчао
30 км.А тренира се 2 пута дневно+теретана.Ко воли,и мисли да уме и може , нека изволи да проба.Па после нека пише како изгледа.Кад се опорави.
У последњих 20 година,колико ја знам,ниједан ватерполиста није добио стан.
А највећи уговор у ватерполу је имао Шапић,код Руса,1 милион$ за 2 године.
За те паре фудбалери ни у Звезди и Партизану неће да играју фудбал.Поздрав
свим "неверним Томама" од старог ватерпoлисте Артиљерца.А донеће они злато,
НАЈЈАЧИ су,кидају.Ја им спремам прасиће,колико им буде по вољи.А могу да
поједу чудо.

josip broz

pre 7 godina

Ovaj komentar nije politički.
Postavite Đilasa za predsednika Olimpijskog saveza! Verujem da bi svi imali bolje uslove. Čovek je vrhunski menadžer.

Dr. House

pre 7 godina

Zaslužuju i specijalni avion ali to puno košta. A vi bez potrebe dramatizujete. Vratili se iz Budimpešte autobusom !? Vau !

A kako će ? Vozom, brodom. Udobnije, naročito brodom, ali mnogo sporije. Avion postoji iz Beča ali dok bi stigli do aerodroma već su prošli Horgoš !!

A ovo sad je sa low-cost- om sasvim u redu. Air Serbia leti za Abu Dabi, pa su mogli tamo pa opet autobusom ili ovako. Sad mogli su preko Milana, Pariza ali kapiram da je Etihad povoljniji.

I odlazak organizuje svaki savez za sebe. Ja sam za to da je cela ekspedicija sa svim našim sportistima otišla istog dana direktno iz Bg-a, sli to očigledno nije bilo moguće.

Jana

pre 7 godina

Dakle, treba ovako tretirati sve sportove kod nas i onda cemo dobiti zlatne medalje. Mi smo toliko fudbalere razmazili pa nam se tako i vraca... Svuda fudbalski tereni, sve sredjeno, a teniski tereni, tereni za odbojku, vaterpolo, atletiku generalno, sve katastrofa! Za kosarku je manje vise ok. Mada deca uglavnom i malo stariji odrzavaju te terene jer grad nece, a drzava generalno nikako...

Drugo, momci su malo i skromni, naravno da ponekada i njima pukne film, zivi ljudi i normalni, pa im je bitno da nekako stignu do odredista za male pare, ali da zarade velike!

E, tako da misle i ostali iz ostalih sportova, imali bismo mi milion zlatnih medalja! A ne da se voze prvom klasom, da imaju sve i onda se vrate ispod 5 mesta... Ili jos nize do toga, dugi niz godina, a neki ne prodju ni kvalifikacije, a dobiju kraljevski tretman!

Milosav

pre 7 godina

Boze, koliko se jazavaca skupilo na jednom mestu! Omalovazavate vaterpolo i nase zlatne sportiste, bednici koji nista ikada u zivotu niste postigli, da vam nije interneta i tastature umrli bi od frustracije, ovako mozete ovde da dodjete i lecite vase komplekse.
Vaterpoloisti su ponos ove ojadjene i zaostale zemlje uporedo sa kosarkasima, Noletom, atleticarima, zelim im da nas opet obraduju sa sto vise medalja.
Srecno momci i devojke, Srbija je uz vas!!

nepopularan je samo tvoj komentar

pre 7 godina

(Boki, 02. avgust 2016 13:23)
Da da,to će da "dobiju"...
Evo kao što smo i mi "dobili" tvoj pametni komentar.
A ja sam "dobio" dijareju od istog...
Ali ok,ti si od one "malo li je"/"rodjače"/"sine"/"baki" ekipe...
F.u.j

Lazar

pre 7 godina

Da se narod Srbije, za koji oni igraju i koji ih zdušno bodri, nešto pitao, vi biste momci putovali Konkordom, A klasa, bez presedanja.
Jeste da je on povučen iz upotrebe zbog dosta kvarova, ali narod Srbije bi platio i servis.
Od institucija odavno nema vajde.
Volimo vas, samo napred.

MM

pre 7 godina

Da li je moguce, pa oni su prvi uz Djokovica koji bi trebalo da imaju maksimalan komfor. Kakva sramota, a kad osvajaju medalje svi se utrkuju da se slikaju sa njima.
Momci igrajte za narod i sebe, ionako vas samo narod iskreno i voli!

glas razuma

pre 7 godina

Zato ima para za nazovi izbeglice za NVO koje rade protiv sopstvene drzave, a najbolji koji nas svuda cine ponisnim i donose nam radost, ce jos malo ici na put zapreznim kolima. Bruka i sramota.

Tata spalio Đenku

pre 7 godina

Ako osvoje zlato, Vladar će im dati po 40.000 evra svakome, pa će moći normalno da kupe karte i vrate se preko NY airserbiom!! Hahahaaa

Hej

pre 7 godina

Samo bi napomenuo da vaterpolisti zaradjuju pare tom istom savezu kroz osvajanje raznih svetskih liga i kupova. Bude i nagrada sa evropskih i svetskih odakle se redovno vracamo sa medaljama neretko zlatnim. Oni isplacuju sami sebe i suludo je da nemaju normalan odlazak za Rio. Plus na to Olimpijski savez raspolaze sredstvima koje je dobio i dobija od MOK.

Obelix

pre 7 godina

(Boki, 02. avgust 2016 13:23)

Budi ti u necemu najbolji u svojoj zgradi, a ne na svetu, ja ti skidam kapu. Ne racunam u to pisanje ovako visoko inteligentnih statusa tj komentara. Momci dominiraju godinama, uvek predstavljaju svoju drzavu na najbolji moguci nacin. Ako je neko zasluzio privilegije onda su to ovi momci.

Vanja

pre 7 godina

Sta se cudite,vazno je da ce Dragica i Toma Nikolic,sa snajama i unucima obavezno,svi u First Class(10-15.000 Eura po osobi).Tako i treba,zasluzili ljudi.Koja smo mi mentalna i moralna beda svi zajedno,i sta nam rade,to je neverovatno.Pravi potez vaterpolista bi bio,kada dodju sa Zlatnom medaljom,samo da kazu umorni smo,nema nista od balkona i slicnih svinjarija.Da se bar narod malo zamisli.Neka dodju Toma,Dragica i ekipa na balkon,cili i odmorni od leta sa First Class

Bane

pre 7 godina

Vaterpolo igra tipa 6 zemalja na svetu. Nacionalne penzije i po 40k evra sasvim su fina motivacija za tako nepopularan sport. Juce niste imali ni peskire a sad se bahatite drogirani po klubovima.
(Nasli pa zasli, 02. avgust 2016 16:50)

Srbija, Italija, Madjarska, CG, Hrvatska, Spanija, to je 6 samo iz Evrope, plus Grcka, USA, Australija, Nemacka,,,Turska i Brazil ulazu dosta ali su slabi kao i Francuska i Rumunija, ali eto ti 10 zemalja, sad koji to sport osim fudbala i kosarke okuplja veci broj timova? Odbojka i Rukomet, priblizno isto, hokej, ragbi?!

strummer

pre 7 godina

a, ministar sporta bese igrao domine, pikado...? Sram da ga bude!!! I onog visokog predsednika OKS koji tezgari po Americi... jeste bas mislim na Divca!!

nenad

pre 7 godina

Izgledami da niste videli sliku slikanu u jami Rtb-a u Boru sa satavljenim rukama kao nas svevisnji zato su i dobili takav tretman kao i svi izokola ali nema osvete i diktature

Vanja

pre 7 godina

Ljudi, procitajte nesto pre nego sto lupate. Za olimpijce je odgovoran Olimpijski komitet Srbije. Oni su duzni da im obezbede sve. Preciznije, generalni sekretar. Jos preciznije sef misije. Imaju sredstva iz budzeta (kao NVO I dobijaju pored SPC najvise od svih), Medjunarodnog olimpijskog komiteta I sponzora.

Scholes

pre 7 godina

Koliko puta su nas obradovali, minimum sto bi bio da se za njih uradi jeste da ih posaljemo najboljim mogucim prevozom. Bitno da ce se posle svi nacrtati na slikanju sa njima kad budu doneli zlato. Licemerje nam je sve manje strano.

crveni_barun

pre 7 godina

samo u vezi floskule da vaterpolo igra 4-5 zemalja na svijetu;
ne, 4-5 zemalja je u vrhu,a igra se u cijelom svijetu. Nama (iz ex Yu) je na sramotu što ovako obezvrijeđujemo sport u kojem smo najbolji na svijetu. Ajde navedite u kojem to sportu je krug favorita veći od 4-5 zemalja? Mozda košarka? Ameri u finalu gaze sa 30 razlike tko god da bude s druge strane. Tenis? Ako ne uzme Đoković uzet će Murray,Feđa ili Nadal. Hokej? Odbojka? Rukomet? Pa i nogomet iako se svakih 15g dogodi Grčka ili Portugal. U vaterpolu nema novca, a ne da se neigra nigdje.

sasho

pre 7 godina

Ovo Vučić i njegovi uništavaju vaterpolo.Jedino tu još Partizan nisu još ugasili.E,sad kad nisu ugasili Partizan,gase srpski vaterpolo.

Zoran

pre 7 godina

Za razliku od matematicara kojima placen prevoz i putuju visom klasom. Hahahaha. Pa se cudite sto od drzave imate buckuris, a od naroda budale, jer pametni odu napolje.

maki

pre 7 godina

Koliko smo mi nezahvalan i zavidan narod. Koliko sutra cete ih pljuvati ako ne osvoje zlato a divljati ulicama ako osvoje. Sramotan je nas odnos ka takvim sportistima. Sve neki strucnjaci komentarisu. PA STO TI NISI POSTAO VATERPOLISTA PA ZARADIO 40 000?! (to ce dobiti u vidu makete verovatno, kao i sve u Bg)

Stanimir Branimir

pre 7 godina

Kad sam putovao lou kostom 2 sata, osećao sam posle se iskrivljeno i natečeno sa svojih 190. Mogu da mislim kako je bilo ovim momcima koji su i viši i krupniji, a let je trajao nekoliko puta duže. I onda od njih očekuješ vrhunski nastup.

Profesor BG

pre 7 godina

Da je aktuelna SNS vlast uzela samo 5% od provizija koje uzimaju lakalni politicari na javnim nabavkama za proslave, manifestacije, koncerte, asfaltiranja i trpaju u privatne dzepove, mogla je da kupi potpuno nov avion za ove sjajne vaterpoliste.

vlada

pre 7 godina

Uredno ce se naci neko iz vlasti razocaran ako ne bude zlata. Naravno, demagogija daleko bilo 'bronza sija zlatnim sjajem'
ONI IMAJU JEDAN ZIVOT I RADE TO STO RADE, OPREDELILI SU SE DA IGRAJU ZA SRBIJU. OPREDELILI SU SE ZA LOWCAOST!?

Mr M

pre 7 godina

@pera
FlyDubai se vodi kao Emirates-ov low coster. Oni lete iz BGD-a do Dubaija i onda tamo hvatas konekciju, mada su letovi povezani nije bas kao kod klasicnih low cost kompanija. Inace ako hoces da gledas film u avionu placa se oko 10 €

xy

pre 7 godina

zeka@pa zasto im Vanja nije organizovao direktan let? Ovako su mogli i nekim brodom da krenu....jos malo. Sramota....ko će sve biti u Brazilu od politicara, pa obezbeđenje....kosta to mnogo, mnogo vise. A zasto?

Klio

pre 7 godina

Secam se da su se nase rukometasice u Decembru sa SP iz Danske vracale autobusom, posle eliminacije u 1/8 finala. 2013-te su imale docek kod Skupstine posle srebra na SP a vec na sledecem Preventstvu šipka trans.

?!

pre 7 godina

A pre neki dan podsmeh Hrvatima kako putuju njihovi a kako naši košarkaši....ali to smo mi-ne vidimo sebe...istina je košarka jeste popularniji sport od vaterpola ali ako košarkaši imaju dobar tretman do Rija i ful uslove za putovanje to implicira da i ovi momci, koji se uvek vrate sa medaljom !!!, imaju iste ako ne i bolje uslove !

Rio

pre 7 godina

Stvarno sramota za savez, vaterpolisti su zasluzili daleko bolji tretman. Na sta sve bacamo pare bolje obezbediti normalne uslove za nase vrhunske sportiste.

dr.kadzija

pre 7 godina

A da je neko imao mozga, unapred su mogli da rezervisu i kupe karte preko Qatar Airwaysa, cak i da se dogovore da se svi sportisti prebace odjedanput, pa da se posalje veci avion po sve, i iz Dohe za Rio da opusteno svi odu. Organizacija nam nikad nije bila jaca strana. A ustedeli su po coveku bez placanja prtljaga po recimo 30Eura. Da su ih pitali, sami bi doplatili razliku u ceni100%.

mrzimdevedesete

pre 7 godina

Bitno da su se svi nasi vajni " doktori nauka" natanrdcili da putuju i posle se malo provedu u NY. Sramota, 14 sati ovako da sede a posle da se takmice, mene je stid.

nex

pre 7 godina

Koliko ce se jos glavonje i vodje da se ogrese o ove momke,i koliko ce oni jos puta da potvrde da ih ne zasluzujemo.
Bitno je da starletani i manekeni uzivaju pun komfor!

Аник

pre 7 godina

Kompanija kojom su leteli je Fly Dubai. Nije to klasicna low cost kompanija vec "hibridni low cost" kako ga popularno zovu. Imaju i biznis klasu u svojim avionima kao i IFE sistem zabave koji nemaju ni neke nacionalne kompanije. Inace Fly Dubai je kompanija.u delimicnom vlasnistvu Emirates-a.

IspeciPaReci

pre 7 godina

Zato košarkaši idu biznis klasom a uhvatili su poslednji voz da se kvalifikuju. Još je za taj kvalifikacioni turnir plaćeno nekoliko miliona evra. Fudbaleri, ako se desi čudo da se nekad negde kvalifikuju, ići će verovatno čarter letom.
Problem u Srbiji je što se uspeh ne vrednuje i nagrađivanje se ne vrši na osnovu uspeha nego je sve marketing i poznanstvo. Vaterpolo bi trebalo da dobije više para nego ijedan drugi sport u Srbiji. Niko nije osvojio koliko oni a i male su šanse da će. Fudbal bi, sa druge strane, trebalo svesti na amaterski nivo i ne dati im ni dinar. Tolike pare a ništa nisu uradili. Da su dobili 0 dinara rezultat bi eventualno bio samo bolji, gore od ovoga ne može.
Kad počne da se vrednuje ono što neko uradi a ne ono što priča, biće šanse da nam bude bolje.

jorgebarabahosa

pre 7 godina

najvaznije da ce toma Grobar da otputuje sam, naravno sa prvom "damom" avionom vlade republike Srbije. ima opet da nas blamiraju, kao na otvaranju Socija. kakva ogavna scena, uzzzas

Natalija

pre 7 godina

Sramota je sto su sportiste slali preko Dubaija 28 sati ali da Vaterpolo savez ne vodi 16 gostiju na Olimpijadu sto kosta 100.000 evra mogli su i ceo avion da im iznajme.

Marko

pre 7 godina

Još od Perta ja znam da postoje problemi.
A Bogami vidim i da ima pomaka.
Sada nisu igrači plaćali put kao što je to bio slučaj kada se išlo u Pert.

realno

pre 7 godina

Zato kad budete dolazili sa zlatom docekace Vas vodeni topovi, crveni tepih i (Kesicevim glasom) "jedan covek" … i to bez i malo stida...

Che

pre 7 godina

Pored buduce legendarne muzicke cesme na Slaviji, Beograda na vodi, gradica Pejtona u koji ce da hrle turisti, renovirane Savamale, posla veka sa arapima, kome jos trebaju tamo neki vaterpolisti...

petar

pre 7 godina

olimpijski komitet Srbije je kupovao karte za sve tako da su oni zaradili pare na njima iako je OKS od drzave dobio dovoljno para kao i od MOKa.

Grenpiz

pre 7 godina

Mi smo ta ekipa sto se kapira u pokretu!!! Secam se da sam prosle olimpijade sedeo u grckoj i pljuvao grke zbog oog idiota od sudije, i za bronzu se pokacio sa nekim crnogorcima, i stajao na -15° i cekao ih ispred skupstine grada...i opet bi, samo jako delfini!!!

артиљерац

pre 7 godina

Ватерполисти су и ове године(по 10 пут)узели Светску лигу и с њом 100 000$.
Са 40 000 евра се не награђује сваки играч него медаља.Тако да ће,ако буду
златни,љих 13 поделити 40 000 евра.За болнице се слажем,али онда би требало
потпуно УКИНУТИ фудбал,као професионални спорт,јер немају никакве резултате
а на њих се троше енормне паре.

Amater

pre 7 godina

"nisam znao da neki low cost leti za dubai. svasta covek nauci citajuci vesti :)
(pera, 2. avgust 2016 13:37)"

"flydubai" je low-cost kompanija i ima redovan let iz Beograda do Dubaija.

kele

pre 7 godina

(QR, 02. avgust 2016 13:34)
Po tebi prijatelju, oni kao da igraju za udruženje građana, a ne za reprezentaciju.
Ja im skidam kapu na entuzijazmu, jer je to sve što je ostalo od pravog sporta u ovoj zemlji.

Može biti samo je*an

pre 7 godina

A kojom klasom leti master-orden Toma ???
Kažu da je tražio da idu autobusom da bi razgledao Amazonske šume i tako to...
Autobus-amfibija.....
Vragolan Toma......

Boj@n

pre 7 godina

Pa nije vam država kriva sto vi svaki put morate da osvojite zlato, mislim stvarno kome je to bitno, bitno je učestvovati, pitajte fudbalere, ups