Nova vest
Promo

Četvrtak, 25.05.2017.

09:47

Niste u kondiciji? Najbolji način da se vratite u formu

Nije tajna da se fudbal visoko kotira na lestvici omiljenih muških sportova.

Izvor: PR

Autor: PR

Niste u kondiciji? Najbolji način da se vratite u formu
Foto: ThinkstockPhotos

Ipak, postoji jedna druga vrsta aktivnosti koju muškarci, hteli to da priznaju ili ne, preferiraju – a to je briga o izgledu!

Ako je briga o izgledu sport, a svaki muškarac voli da izgleda dobro onda se pitate koji je to pokazatelj da ste u formi?

Kosa!

Pad kondicije u ovom polju predstavlja ozbiljan udar na samopouzdanje svakog muškarca. Nažalost, baš kao i sportu neke stvari ne zavise od samog igrača, pa su za pad forme ponekad krive i “povrede” koje se ne mogu kontrolisati. S druge strane, ako sve radite kako treba, a ne ide vam onda možda treba da promenite način treniranja.

Tako većina muškaraca nije zadovoljna efektom šampona za masovnu upotrebu, a perut je upravo taj faktor koji je glavni krivac za pad kondicije.

Bez brige!

Sada vas u formu može vratiti potpuno novi način tretiranja vaše kose. Naime, Dercos je jedan od pionira i predvodnika na tržištu šampona protiv peruti koji se prodaju isključivo u ovlašćenim apotekama i tako izdvajaju od ostalih proizvoda za masovnu upotrebu.

Radi se o šamponima vrhunskog učinka koji odstranjuju do 100% vidljive peruti i koji su testirani pod dermatološkim nadzorom, a što je najvažnije - imaju anti-recidivno delovanje do šest nedelja tj. sprečavaju nastajanje peruti i do 6 nedelja nakon prestanka tretmana*.

Dercos šamponi su prilagođeni upravo vašoj kosi, pa tako uz Selen DS, antioksidans tokoferol (vitamin E), salicinu kiselinu i ceramid R stvoren je snažan proizvod koji obnavlja mikrobiom vlasišta.

Formula je testirana pod dermatološkim nadzorom, pa je tako Dercos šampon za normalnu ili masnu kosuima vidljivu i trenutnu efikasnost, sprečava ponovno pojavljivanje peruti, umirujuće utiče na kožu glave.

U lokalno provedenoj observacijskoj studiji, prema proceni dermatologa, kod više od 90% pacijenata ovi šamponi gotovo su potpuno rešili problem peruti**

Dercos šampon prilagođen suvoj kosi ima gustu, osvežavajuću teksturu koja budi čula i kremastu finu penu koja se lako ispira. Dokazano vraća ravnotežu mikrobiomu kože glave koja ponovo postaje zdrava – perut nestaje i svrab je ublažen.

Za osetljivo teme Dercos poseduje magičnu formulu bez sulfata, parabena i boja, koja već kod prvog nanošenja deluje na perut, a umiruje teme zahvaljujući pirokton olaminom. Prilagođena je i najosetljivijoj koži. Šampon je potrebno umasirati u teme, ostaviti da deluje nekoliko minuta, pa isprati. Rezultati se mogu videti već posle prvog nanošenja.

*Test na 279 potrošača, uobičajena upotreba, 2 nedelje, Italija

**izvor: Lokalna observacijska studija, 13 dermatologa/130 pacijenata, Hrvatska, Slovenija, Srbija i BiH

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve