Nova vest
Promo

Petak, 08.07.2016.

10:39

Jelena Rogonja iz Lazarevca u finalu Jelen KUP

Finalna utakmica lokalnog turnira u malom fudbalu, u okviru Jelen KUP-a, odigrana je na terenima Sportsko rekreativnog centra "Kolubara" u Lazarevcu.

Izvor: B92

Autor:B92

Jelena Rogonja iz Lazarevca u finalu Jelen KUP

Turnir u Lazarevcu, čiji se pobednik ove godine plasirao u finale Jelen KUPa, se igra u okviru manifestacije Dani Lazarevca 2016. U pitanju je sada već tradicionalni turnir, koji se održava 4. godinu za redom.

Igralo se u rasponu od u konkurenciji šest ekipa, koje su po prvi put učestvovale u Jelen Kup-u u ovoj beogradskoj opštini. U finalnoj utakmici gledaoci su mogli uživati u pravoj goleadi, gde su se u salvi golova futsal igrači Jelen Rogonja ekipe pokazali kao uspešniji i savladali ekipu "Čelzija" rezultatom 7: 4.

Golove za pobednički tim postigli su: Petronijević Željko, Bojović Bojan, Bojović Ivan, Rajković Bojan i Pavlović Predgrag, dok su se u listu strelaca ekipe "Čelzi" upisali Kaličanin i Perišić sa po dva pogodka.

Sama finalna utakmica protekla je u fer pleju i vrlo korektnoj igri igrača obe strane, što se ogledalo u jako malom broju načinjenih faulova, tako da na utakmici nije bilo kaznenih udaraca, već su svi golovi postignuti iz igre.

Turnir je pratio veliki broj Lazarevčana, porodično, u sportskoj atmosferi, a organizatori očekuju da će sledeće godine turnir biti još posećeniji, i što se tiče broja učesnika, ali i samih gledalaca.

Jelen pivo podržava najpoznatije postojeće lokalne turnire u malom fudbalu u 16 gradova i opština širom Srbije - u Novom Sadu, Bačkom Petrovcu, Lazarevcu, Pančevu, Požarevcu, Selevcu, Svrljigu, Žablju, Valjevu, Vršcu, Grockoj, Nišu, Vranju, Borči, Užicu i Beogradu. Odabrani turniri tradicionalno se održavaju već nekoliko godina unazad i našli su svoje mesto među igračima, navijačima i na sportskoj sceni Srbije.

Pobednik svakog lokalnog turnira plasira se u finale Jelen KUPa koje se održava u Beogradu, 10. septembra 2016. Šesnaest šampionskih ekipa boriće se za osvajanje pehara i nagrade za celu ekipu -odlazak na Park prinčeva u Parizu!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu