Nova vest
Pojedinačni sportovi

Sreda, 06.06.2007.

10:59

Paraolimpijci u Pioniru 11. juna

Izvor: Vladimir Novaković

Autor:Vladimir Novaković

Default images

Paraolimpijski komitet Srbije (POKS) organizovaće 11. juna u beogradskoj hali "Pionir" sportsku manifestaciju pod sloganom "I mi smo šampioni" i na taj način obeležiti Dan paraolimpijskog pokreta u našoj zemlji, najavio je u gradskoj Skupštini savetnik predsednika POKS Zvonimir Rot.

"Kao deo svetskog parolimpijskog pokreta želimo da doprinesemo afirmaciji sporta među invalidima. Na najznačajnijim međunarodnim takmičenjima naši takmičari godinama postižu vrhunske rezultate i na nama je da im omogućimo uslove za napredak, posebno u predolimijskoj godini", naveo je Rot na konferenciji za novinare.

Menadžer projekta "I mi smo šampioni" Svetozar Stanković dodao je da će na predstojećoj manifestaciji nastupiti naši najuspešniji paraolimpijci u sedećoj odbojci, stonom tenisu i košarci u kolicima, kao i takmičari u malom fudbalu.

"Interesantno je da će u odbojkaškoj utakmici protivnik parolimpijcima biti naši proslavljeni odbojakaši predvođeni Dejanom Brđovićem, meč protiv stonotenisera Zlatka Keslera odigraće Aleksandar Karakašević, a u malom fudbalu učestvovaće ličnosti iz javnog života zemlje na čelu sa bivšom rukometašicom Svetlanom Kitić", precizirao je Stanković.

Početak manifestacije je u 18.30 časova, a za posetioce u dvorani Pionir obezbeđene su specijalne nagrade.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Pojedinačni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve