Nova vest
Pojedinačni sportovi

Četvrtak, 22.09.2011.

16:53

Peti turnir Masters serije na Adi

U petak i subotu, 24. i 25. septembra na terenu Golf kluba Beograd, biće odigran peti turnir ovogodišnje Masters serije.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Diners Club Golf Turnir se održava ove godine po prvi put.

Golferi će se takmičiti u tri kategoriji, kao i na dosadašnjim Masters turnirima. To su A i B kategorija kod muškaraca i kategorija "Ladies", koja će okupiti pripadnice lepšeg pola. Muškarci iz A kategorije će igrati po STROKE pravilima, dok će oni iz B kategorije, u društvu dama, igrati po STABLEFORD pravilima.

Kuriozitet ovog turnira, biće nagrade za najboljeg igrača u A kategoriji i najbolju damu. Ovo dvoje najboljih golfera biće nagrađeni kvalifikovanjem na PRO-AM Classic DCI turnir koji će biti održan na Mauricijusu. Pored ovoga, atraktivna nagrada u vidu automobila SMART FOR TWO COUPE, čeka golfera koji iz prvog udarca ubaci lopticu na rupi br. 5, poznatog kao "hole in one".

Peti po redu Masters će i doneti rasplet u borbi za mesta na finalnom turniru Masters serije koji će se odigrati 6. novembra 2011.godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Pojedinačni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve