Nova vest
Pojedinačni sportovi

Petak, 27.11.2009.

21:17

Tajger Vuds povređen u saobraćajci

Najbolji golfer i jedan od najplaćenijih sportista na svetu, Tajger Vuds doživeo je u petak ujutru saobraćajnu nesreću na Floridi.

Izvor: B92, ESPN

Autor:B92, ESPN

Default images

Policija sa Floride saopštila je da je Vuds sa svojim SUV-om udario u hidrant i drvo i da je prebačen u bolnicu. Međutim, povrede nisu bile ozbiljne kako se prvo pretpostavljalo pa je pušten. Prema prvim izveštajima Vuds nije bio u alkoholisanom stanju, a vazdušni jastuk u njegovom Kadilaku se nije otvorio prilikom udesa.

Američki mediji objavili su da se vazdušni jastuk ne otvara ukoliko se kola ne kreću većom brzinom od 50 kilometara na čas.

Tajger Vuds je ove godine pobedio na šest turnira ali nije uspeo da osvoji ni jednu titulu na Mejdžor turnirima kojih je u svojoj karijeri osvojio 14. Poslednji put to je bilo 2008. kada je trijumfovao na US Openu. Vuds je imak imao uspešnu sezonu koji je završio osvajanjem FedEx kupa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Pojedinačni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve