Nova vest
Pojedinačni sportovi

Četvrtak, 22.01.2009.

20:39

Alonso trenirao sa Sastreom

Vozač Renoa i dvostruki svetski šampion Fernando Alonso proveo je dan trenirajući sa osvajačem prošlogodišnjeg „Tur D’Fransa“ Karlosom Sastreom.

Izvor: Jelena Trajković

Autor:Jelena Trajković

Default images

Veliki obožavalac biciklizma je vozio sa Sastreom i celim timom Servelo tokom treninga na jugu Portugalije, u blizini staze „Algarve“ gde nekoliko timova najbržeg cirkusa na svetu testira bolide za novu sezonu.

„Bio je to susret za uživanje. Veći deo vremena smo proveli u upoznavanju i proveli smo četiri sata zajedno. Moji timski drugovi su bili srećni što su imali priliku da upoznaju Fernanda, a njemu je bilo drago što je trenirao sa nama. Bio sam iznenađen njegovom pripremljenošću i koliko je jak na biciklu“, rekao je Sastre.

Alonso je pozvao svog sunarodnika i ceo Servelo tim da u četvrtak prisustvuju testiranjima na novoj stazi u Portimau što su oni i prihvatili, ali jutarnja testiranja nisu održana zbog jake kiše na jugu Portugalije pa su vozači na stazu tek izašli u popodnevnim satima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Pojedinačni sportovi

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu