Nova vest
Olimpizam

Petak, 09.02.2018.

18:29

Udovičić prisustvovao otvaranju ZOI

Ministar omladine i sporta Srbije Vanja Udovičić prisustvovao je svečanom otvaranju 23. Zimskih olimpijskih igara u korejskom gradu Pjongčangu.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Udovičić prisustvovao otvaranju ZOI
Starsportphoto

Udovičić je pre ceremonije otvaranja Igara razgovarao sa resornim ministrima Koreje, Francuske, Slovenije, Hrvatske, Gruzije, Italije, Kanade, Grčke.

"Ovo je bila odlična prilika za razmenu iskustava, ideja i otvaranje novih perspektiva i aspekata saradnje", kazao je Udovičić a prenelo Ministarstvo omladine i sporta.

On će učestvovati na sastanku ministara zaduženih za sport koji će 12. februara biti održan u Seulu.

Tim Srbije na Igrama koje će trajati do 25. februara čine sportisti Nevena Ignjatović, Marko Vukićević, Marko Stevović i Damir Rastić, koji će nastupiti u alpskom skijanju i skijaškom trčanju, a koje će ministar sutra obići u Olimpijskom selu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve
Olimpizam

Evropska nedelja sporta

U Valjevu održana sednica Skupštine Olimpijskog komiteta Srbije pred Pariz 2024. Usvojeni izveštaj o radu, finansijski i izveštaj nadzornog odbora za 2023. i finansijski plan i program rada za 2024.

Savez za rekreaciju i fitnes Srbije

12:30

2 d

U fokusu

Vidi sve