Nova vest
Odbojka

Četvrtak, 16.07.2015.

19:40

GP: Odbojkašice maksimalno sa Turskom

Srpske odbojkašice ostvarile su maksimalnu pobedu na startu trećeg vikenda I divizije Gran Prija u Štutgartu, pošto su slavile protiv Turske.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
fivb.org

Reprezentacija Srbije je savladala Tursku sa 3:0, po setovima 25:20, 25:16 i 25:19, posle 85 minuta igre.

Seniorke Srbije su odličnom igrom savladale Tursku u Štutgartu. Imponovala je igra izabranica Zorana Terzića, koje su tokom čitavog meča kontrolisale igru i rezultat. Srbija je bila bolja u svim elementima igre, ali primetna je bila razlika u servisu i na bloku, gde je Srbija bila dominantna.

Meč je počela postava Ognjenović, Bošković, Rašić, Stevanović, Mihajlović, Buša i libero Popović.

Početak meča je obeležila izjednačena igra, da bi Srbija sredinom seta uspela da se rezultatski odvoji, a zatim u finišu povede sa 21:15. Već tada se znao pobednik prvog seta, koji je Srbija dobila sa 25:20.

U drugom delu igre viđena je još bolja partija izabranica Zorana Terzića, koje su povele od starta i kako je set odmicao tako je rasla i njihova prednost. Na kraju, Srbija je drugi set dobila sa ubedljivih 25:16.

Niša novo nije viđeno ni u trećem setu. Ubedljivo vođstvo sa početka (8:2), Srbija je znalački čuvala do konačnih 25:19 za maksimalnu pobedu.

Reprezentacija Srbije naredni meč igra u petak od 21.05, kada će joj rival biti Dominikanska republika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve