Nova vest
Odbojka

Nedelja, 31.08.2014.

02:27

Atanasijević: Možemo do kraja

Najbolji igrač reprezentacije Srbije Aleksandar Atanasijević uveren je da tim može da ostvari uspeh na Svetskom prvenstvu i pored ubedljivog poraza na startu.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Orlovi" su bili nemoćni protiv domaćina Poljske u istorijskom meču pred rekordnih 61.500 navijača na Nacionalnom stadionu u Varšavi.

"Šta da se radi, idemo dalje, dug je šampionat. Sigurno je da ovaj tim može do samog kraja bez obzira na ovaj katastrofalan dan, više nemamo pravo na kiks", rekao je Atanasijević.

Srbija je samo na startu prvog seta bila ravnopravna, da bi u nastavku meča bila potpuno nemoćna.

"Žao mi je što ovaj spektakl i mi nismo pretvorili u spektakl nego smo odigrali možda jednu od najslabijih utakmica u poslednjih nekoliko godina. Previše grešaka, u servisu, napadu, na prijemu, u dizanju, bloku, taktičkim elementima. Imali smo taktički dogovor kojeg se apsolutno nismo držali, ne znam šta je razlog", istakao je naš korektor.

Ostali mečevi A grupe igraće se u Vroclavu, gde će rivali Srbije biti Argentina (2. septembra), Australija (4. septembra), Venecuela (6. septembra) i Kamerun (7. septembra).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu