Nova vest
Odbojka 4

25.5.2024.

22:25

Kolaković: "Imali smo sjajnu energiju i pronašli smo model"

Selektor reprezentacije Srbije Igor Kolaković je izneo utiske posle poraza od Brazila.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/ROBERTO BARTOMEOLI

Orlovi su poraženi u Rio de Žaneiru od Brazila rezultatom 3:1 (25:21, 25:20, 22:25, 25:22) u trećoj utakmici prve takmičarske nedelje Lige nacija.

Posle duela oglasio se selektor Igor Kolaković, a upitan je da li uprkos poraza ima razlozima za zadovoljstvo.

"Nema, jer smo izgubili od velikog protivnika. Meč je bio jako dobar. Jako kvalitetan s naše strane. Samo četiri greške u napadu. Pravili smo greške u servisu, ali smo puno rizikovali. Mislim da smo dosta dobro servirali u zadnja dva seta. Igrali smo otvoren meč sa domaćinom pred punom Marakanom. Mislim da smo možda zaslužili još jedan set. Ostaje žal da se utakmica nije otvorila do kraja, što nismo ušli u peti set. Ali, drago mi je da smo imali sjajnu energiju i možda našli model kako bi trebalo da igramo u buduće", rekao je Kolaković.

Poslednji meč na takmičenju u Brazilu, Orlovi igraju sutra od 19 časova protiv Nemačke. Potom sledi put u Otavu i mečevi u Kanadi.

Podeli:

Komentari 4

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 4

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Zanimljivosti

Tajna uspeha Golfa

Golf ove godine slavi svoj 50. rođendan – i ima šta da slavi! Trenutno se proizvodi u osmoj generaciji i jedan je od tri najprodavanija automobila svih vremena.

Dojče vele

17:50

14 h

Testovi

Prva vožnja: Geely Coolray – kec u rukavu

Posle SUV-a Atlas Pro, kineski Geely na naše tržište uvodi drugi model. Coolray je nešto manji, ali izuzetno dobro opremljen, sa vrlo snažnim motorom i osetno je jeftiniji od konkurencije.

Auto magazin/Aleksandar Bursać

15:10

17 h

Novo Sport Video Menu