Nova vest
Odbojka

Petak, 15.02.2013.

16:54

Nikola Grbić na Final 4 u 40-oj

Legendarni srpski odbojkaš Nikola Grbić i dalje gospodari evropskim parketima, odveo je svoj Kuneo na završni turnir CEV Lige šampiona.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Iako 40-godišnjak, Grbić je odigrao ključnu ulogu u velikoj pobedi nad favoritom Lube Maćeratom 3:2 (25:17, 25:19, 22:25, 21:25, 15:8) i plasmanu na F4 u Omsk.

"Eliminisati italijanskog šampiona u direktnom duelu je veliki podstrek za nas, za mlade igrače kojima je ovo prvo slično iskustvo. Moramo se skromni vratiti u salu i raditi da budemo sve bolji i bolji", rekao je Grbić.

Grbić će treći put učestvovati na završnom turnira, na prethodna dva slavio je sa Sislijem i Trentinom. Prva prepreka na putu ka het-triku je poljski Keđeržin.

"Odlična su ekipa. Definitivno, niko se slučajno nije kvalifikovao na Fajnal for. Možda bismo u konkurenciji ruskih klubova i Poljaka izabrali njih, ali verujte da sam potpuno siguran da bi i oni izabrali nas. Baš kao što bi od sva tri italijanska kluba, ponovo želeli da igraju protiv Kunea", zaključio je 40-godišnji Grbić posle istorijske pobede Kunea.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve