Nova vest
Odbojka

Utorak, 15.06.2010.

17:25

Odbojkaši optimisti pred Italiju

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković rekao je da je optimizam u ekipi pred treće kolo B grupe Svetske lige koje igraju u Italiji porastao.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

„Utakmice protiv Francuske su iza nas, sada imamo još veću obavezu. Obe utakmice sa po 3:0, uz svu skromnost, to je veliki rezultat za nas“, rekao je Kolaković.

Selektor očekuje sličan ishod mečeva kao što su imali u Francuskoj, sa malom izmenom na mestu korektora gde će umesto Aleksandra Atanisjevića zbog bolesti na teren izaći Tomislav Dokić.

Srpski reprezentativac Bojan Janić, kazao je da njegov tim preterano ne zanima kako će Italija da igra jer kaze da imaju dobru poziciju.

Italija je za sada nepobeđena. Oni zadnjih par godina baš i ne liče na staru silu u odbojci, što ne znači da će da se vrate“, rekao je srpski primač.

Janić je dodao i da se tim ne zanosi pobedama u Francuskoj, da je atmosfera u timu odlična kao i da jeva čeka da stignu u Italiju.

Vlado Petković, dizač srpskog tima, rekao je da ih je dobar trening doveo tu gde jesu, kao i da u Italiju kreću hladne glave.

Novinarima se pred polazak u Italiju obratio i Marko Podrašanin i otkrio da je njegovom timu cilj da idu u Argentinu, na finalni turnir.

Prošle godine smo ih lako dobili na Evropskom prvenstvu, ali su ove mnogo jači. Po mom mišljenju, Italija je i dalje favorit za Argentinu“, prokomentariaso je srpski bloker.

Reprezentacija Srbije u sredu putuje u Italiju gde će u petak i nedelju igrati mečeve trećeg kola Svetske lige protiv reprezentacije te zemlje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve