Nova vest
Odbojka

Utorak, 29.05.2007.

10:23

Karte za Egipat od utorka

Izvor: Vladimir Novaković

Autor:Vladimir Novaković

Default images

Prodaja ulaznica za odbojkašku utakmicu Srbija – Egipat, koja će se u okviru drugog vikenda Svetske lige odigrati u petak, 1. juna, od 20 časova u Centru Milenijum u Vršcu, počela je u utorak. Katre će se prodavati na biletarnici Centra Milenijum od 12 do 20 časova. Cena ulaznica za dve utakmice u Vršcu (Egipat, Rusija), u parteru i I zoni je 400 dinara, a u II zoni 300 dinara.

Pojedinačne ulaznice za meč protiv Egipta moći će da se kupe na dan utakmice po ceni od 250 dinara (parter i I zona) i 200 dinara (II zona). Godišnje pretplatne karte Centra Milenijum mogu se koristiti za utakmice Svetske lige.

Ulaznice za utakmicu Srbija – Egipat, koja će se odigrati u subotu, 2. juna, od 20 časova u SPC Vojvodina u Novom Sadu, biće u prodaji od srede, 30. maja.

Karte će se prodavati na Centralnoj blagajni SPC Vojvodina od 12 do 20 časova po ceni od 150 dinara za Zapad i 250 dinara za Istok.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Odbojka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve