Nova vest
Košarka

Petak, 20.06.2014.

20:07

Pet Rajli besan: Pokažite lojalnost

Predsednik Majamija Pet Rajli i dalje je veoma besan zbog poraza svoje ekipe u finalu NBA lige od San Antonio Sparsa.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Nekadašnji trener Hita je rekao da će učiniti sve kako bi sledeće sezone ekipa bila konkurentna i kako bi ponovo napala šampionski prsten.

“U tom pohodu svako treba da bude na visini zadatka. To se odnosi i na Vejda, Džejmsa i Boša, nećemo ih juriti, moraju da ostanu zajedno, da budu lojalni i pokažu petlju da budu tu i posle neuspeha“, istakao je Rajli.

Hit nije uspeo da osvoji treću titulu u nizu, franšiza iz Teksasa je peti put trijumfovala u ligi, u pet utakmica rezultatom 4-1. Nakon toga su se pojavile spekulacije da bi tim mogao da napusti neko iz velike trojke.

“Ne treba sada tražiti najbliža vrata i pobeći, Džejms ima pravo da uradi šta god hoće, neka razmisli... Četiri godine je u timu, nadamo se da će doneti odluku da ovde provede i narednih osam ili deset“, smatra Rajli.

Nezvanični izvori su proteklih nedelja mnogo govorili o tome da ni Dvejn Vejd nije najzadovoljniji atmosferom u timu.

“On je šampion i u Majamiju je čitav život, on je ikona kluba i jedan od najboljih košarkaša na svetu. Bio bih iznenađen ukoliko bih ga video u nekom drugom dresu. Priča o dovođenju Karmela Entonija je trenutno samo san, postoji mogućnost, ali se o tome trenutno ne razmišlja“, zaključio je Rajli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu