<table class="score" cellpading="0" width="100%" cellspacing="0"> <tfoot> <tr> <td colspan="5"> Jovičić 28', Ben 45'</td> </tr> </tfoot> <tbody> <tr class="county"> <td> </td> <td>CZV</td> <td> </td> <td>JAV</td> <td> </td> </tr> <tr class="number"> <td> </td> <td>2</td> <td>:</td> <td>0</td> <td> </td> </tr> </tbody> </table>

Dobrodošli!
KRAJ
89' Bez previše uzbuđenja na "Marakani" u ovim momentima
Jasno je bilo da je Ben rešio pitanje pobednika pogotkom sa bele tačke, tako da smo sada ušli u izuzetno miran finiš utakmice, pa je samo pitanje kojim će se rezultatom okončati.
82' Javor aktivniji, Zvezda "standardno"
Nije se situacija na terenu puno promenila. Javor je, ruku na srce, malo više počeo da napada, dok je Zvezda i dalje u fazi opsade Javorovog gola. Sve u svemu, promene rezultata za sada nema.
75' Dobra prilika za Javor
Nisu gosti iskoristili još jednu teško stvorenu šansu u 75. minutu utakmice, pošto je odbrana Zvezde bila dovoljno mirna da izblokira taj pokušaj i da sebi otvori kontru, iz koje takođe nije bilo pogotka.
74' Simićev pokušaj – pored gola
Probao je Simić po prvi put na večerašnjem meču, ali je njegov udarac iz daljine uspešno Jevrić otklonio i bio je to novi korner za Zvezdu
70' Dvostruka izmena u Zvezdi
Teren će napustiti Pavkov, kao i Žander, a umesto njih na terenu su Boaći i Simić.
65' Zvezdina opsada
U drugom poluvremenu se uglavnom igra pred kaznenim prostorom Javora, gosti svoje prilike vrebaju iz kontra napada, ali prečesto je njihovih fudbalera premalo na protivničkoj polovini, pa se težište igre vrati na njihovu polovinu.
54' Javor propušta šansu, kontra za Zvezdu
Došla je lopta do Alekse Amanovića u šesnaestercu, koji se okliznuo, pa je morao punim sprintom nazad u odbranu jer je Zvezda imala kontru. Ben je uputio udarac, lopta je prošla pored Amanovića, ali sudije su to videle drugačije i Zvezda je imala novi korner, iz kog nije uradila maltene ništa.
50' Zvezda steže obruč
Nastavili su izabranici Vladana Milojevića tamo gde su stali u prvom poluvremenu i konstantno napadaju "okrnjeni" Javor, međutim u prethodnih nekoliko napada nisu uspevali da dođu do pogotka
Vatromet na "Severu"
Sjajna atmosfera koju su priredili navijači Crvene zverde
46' Počelo je drugo poluvreme!
Sada će Zvezda imati prvi napad
Kraj prvog poluvremena
45' GOOOOOL Ben precizan sa bele tačke
Bez ikakvih problema je Ben savladao Jevrića i Zvezda ima velikih 2:0 na poluvremenu
43' Penal za Zvezdu
Pavkov za Bena, Ben pada posle kontakta sa Đerićem, kome je to drugi žuti karton i on od 43. minuta ostavlja Javor sa igračem manje.
38' Nestvaran promašaj Bena
Ben je imao kolosalnu šansu u završnici prvog poluvremena, uspeo je da pobegne odbrani Javora i da izađe sam pred golmana Jevrića, zatim je i njega obišao i onda promašio čitav gol.
33' Jedna od najlepđih Zvezdinih akcija, samo korner
Posle lepe kombinacije Zvezdinih fudbalera, domaćin je dobio korner i Jovičić je ponovo tukao sa velike udaljenosti, ali je rezultrat ostao nepromenjen pošto je njegov novi projektil prozujao tik pored desne stative.
30' Dolmagić šutira, Borjan brani
28' Jovičić! Zvezd vodi
Marin je video Jovičića u sredini, poslao mu loptu po zemlji i ovaj je imao sasvim dovoljno vremena da se namesti i da desnom nogom matira Jevrića, tako da je Zvezda od 28. minuta vodila sa 1:0
GOOOOOOOOOOOOOL
24' Pokušala je Zvezda na brzinu da izvede prekid
Ali je Bena uspela da nadmudri odbrana Javora, tako da je potencijalni opasni napad Zvezde propao
20' Marković je nadmudrio Stojkovića i iznudio novi slobodan udarac
Upozoren je Filip Stojković da će ukoliko nastavi za protestima dobiti žuti karton, a Javor ponovo ima slobodan udarac u opasnoj zoni.
17' Žander za Pavkova – lopta preko ide preko gola
Nakon novog neuspelog napada po desnom boku, lopta je došla na skroz drugi deo terena gde je bio Žander koji je uposlio Milana Pavkova, a njegov udarac glavom završio je preko prečke
12' Slobodan udarac za Javor u opasnoj zoni
Slobodan udarac je opasno izveden i posle odbitka je pokušao Petković, međutim je Borjan uspeo da odbrani taj neugodni pokušaj i Javor je dobio korner, ali su samo "vratili" loptu Zvezdi.
9' Mreže miruju
Za sada nema golova ni na ostalim terenima, a što se tiče ovog, Zvezda za sada ima inicijativu, ali nema postignut pogodak. Javor iz nekih polu kontri uspevao da pripreti, međutim sve je to izgledalo manje-više bezopasno.
4' Opasan napad Zvezde, umalo 1:0
Uspeli su domaći fubdaleri da stvore opasnu situaciju pred golom Javora, ali je Marinov udarac/centaršut bio daleko od Milana Pavkova i sve se završilo gol autom. Nekoliko momenata ranije, Zvezda je takođe imala opasnu priliku, ali su defanzivci Javora na vreme reagovali i otklonili opasnost.
1' Počela je utakmica
Prvi napad na utakmici imaće ekipa Javora.
Delije uzvikuju: "Šampioni, šampioni"
Sve je spremno za početak nove sezone Linglong fudbalske Superlige, a Crvena zvezda u svom prvom meču dočekuje Javor pred dobro raspoloženom, ali ne baš brojnom publikom.
Crvena zvezda – Javor 2:0 (2:0)
Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Javor sa 2:0 na otvaranju nove sezone Linglong Superlige Srbije na stadionu "Rajko Mitić".

Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Možda vas zanima

Podeli: