Nova vest
Košarka

Subota, 05.08.2017.

09:00

"Nedović mora da miruje dve do tri nedelje"

Profesor Dragan Radovanović, doktor nacionalnog tima Srbije, kaže da će rame Nemanje Nedovića biti imobilisano dve do tri nedelje.

Izvor:

Autor:

Getty images

Tek posle perioda mirovanja, odnosno pregleda magnetnom rezonancom, biće poznato da li će bek Unikahe moći da nastavi sa pripremama za Evropsko prvenstvo.

Bivši igrač Crvene zvezde i Golden Stejt Vorirosa povredio se na treningu 'Orlova' na Kopaoniku pre nekoliko dana, samo nedelju dana pošto je iz stroja ispao i Marko Simonović.

"U pitanju je povreda zgloba ramena. Nemanji je preporučeno mirovanje. Takođe, nastavićemo da pratimo situaciju i u zavisnosti od simptoma, imobilizacija ramena će trajati od dve do tri nedelje. Posle tog perioda biće urađena magnetna rezonanca, kada ćemo moći da damo dalje prognoze da li se vraća u trenažni proces ili je potrebno još mirovanja", kaže, za "Novosti", profesor Dragan Radovanović, doktor našeg nacionalnog tima.

S druge strane, situacija sa Simonom je nešto bolja, ali i dalje nije poznato da li će biti u stanju da nastupi u Turskoj.

"Oporavak Simonovića ide željenim tokom", kratko je dodao Radovanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu