Nova vest
Košarka

Utorak, 14.02.2017.

13:46

Nova provokacija: Turci ponovo na Markovom grobu

Ono što huliganima Galatasaraja padne na pamet, to zdravom čoveku nikada ne bi. Slika kojom se ponovo hvale potvrđuje da nema granica njihovom bezobrazluku.

Izvor: B92

Autor:B92

Nova provokacija: Turci ponovo na Markovom grobu
StarSport

Oni su, naime, objavili na društvenim mrežama fotografiju na kojoj se vidi da su ponovo bili na grobu Marka Ivkovića Jagode (25), navijača Crvene zvezde iz Zemuna, koji je ubijen 21. novembra 2014. godine u Istanbulu.

Ivkovića i još 400 „delija“ napali su turski huligani ispred dvorane „Abdi Ipekči“, uoči utakmice Evrolige: Galatasaraj – Crvena zvezda.

Drsku, necivilizovanu ideju da se pojave na Markovom grobu prvi put su dobili u avgustu prošle godine. Tada su na Tviteru objavili sliku na kojoj se vidi huligan koji drži dres Galatasaraja iznad spomenika Marku Ivkoviću, a ispod slike je pisalo: „We are everywhere“.

Kao da huliganima turskog kluba to nije bilo dovoljno pa su istu varvarsku provokaciju ponovili i sada. Vređanje nastradalog navijača Crvene zvezde izazvalo je burne reakcije „delija“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

100 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve