Nova vest
Košarka

Petak, 04.07.2014.

23:14

Todorić: Bogdanović odlučuje

Sportski direktor Partizana NIS Dragan Todorić rekao je da Bogdan Bogdanović odlučuje da li će ostati ili otići.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

Bogdanović je pre nekoliko dana izabran kao 27. pik na NBA draftu, a imao i nekoliko zvučnih ponuda iz Evrope, pre svega od Anadolu Efesa.

"Bogdanović je na papiru i dalje naš igrač, a o tome da li ide i gde ide, odlučuje on. Nadam se adekvatnom obeštećenju, dostojnom njegovog kvaliteta i reputaciji kluba u kojem se afirmisao", rekao je Todorić.

Bogdanović je više puta rekao da nije siguran gde će nastaviti karijeru, da to dosta zavisi od Partizana i njegovih menadžera, a pre nekoliko dana je za NIN izjavio da bi mogao da ostane još jednu sezonu.

S druge strane, Nikola Peković i Aleksandar Pavlović ga savetuju da ispuni američi san i odmah ode u Finiks Sanse, prenose "Novosti".

Prethodnih dana Partizan je oslabljen odlaskom jednog od ključnih igrača bez obeštećenja, Davis Bertans je napustio crno-bele, što je razočaralo trenera Duška Vujoševića.

Partizan će u sledećoj sezoni propustiti Evroligu prvi put nakon 15-ak godina, a nastupiće u Evrokupu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu