Nova vest
Košarka

Sreda, 04.06.2014.

15:48

"Reprezentacija bez igrača Oly"

Vlasnici Olimpijakosa doneli su odluku da ne dozvole košarkašima svog tima da igraju za reprezentaciju Grčke na Mundobasketu u Španiji.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Braća Angelopulos su takvu odluku obrazložili katastrofalnim stanjem grčke košarke, kao i nezadovoljstvom sudijskim kriterijumima.

“Situacija sa suđenjem u duelu sa Panatinaikosom je za nas neprihvatljiva i odvratna, a biće još gora. Svi smo se razboleli od onoga što smo videli tokom četvrtog finalnog meča“, rekao je Jorgos Angelopulos.

Njegov brat, Panajotis otišao je još dalje u kritikama, a posebno je “obratio pažnju“ na predsednika lige Vasiliakopulosa, te članove sudijske organizacije.

Ti ljudi su bolesni, Vasiliakopulos ima problem jer je bolestan navijač Panatinaikosa. Želi da promeni predsednika lige, meša se u nacionalni tim, misli da poseduje košarku, ali nije tako. Olimpijakos ima deset reprezentativaca, dve titule prvaka Evrope, deset reprezentativaca, ali nema poštovanje. Reprezentacija je posebna priča, delovaćemo u skladu sa zakonom. Činjenica da ni jedan igrač Olimpijakosa neće biti deo nacionalnog tima nema veze sa onim što se desilo u finalu. Međutim, to je odlučeno, igrači Olimpijakosa neće igrati u reprezentaciji i to je kraj“, naveo je Panajotis Angelopulos.

Šampion grčkog šampionata biće poznat u sredu, po odigravanju pete utakmice finalne serije. Trenutno je rezultat izjednačen na 2-2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve