Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 02.06.2014.

22:38

Vujošević davio Bogdanovića! (FOTO)

Duel Partizan – FMP u 13. kolu Superlige nije imao rezultatski značaj, ali nije mogao da prođe bez incidenata.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Trener gostiju Milan Gurović isključen je zbog guranja plejmejkera Partizana Borisa Daloa, a trener crno-belih Duško Vujošević davio je svog igrača Bogdana Bogdanovića!?

U trenucima kada su gosti imali prednost, Vujošević je ušao u teren, uhvatio za vrat svog najboljeg igrača i zbunio sve prisutne pa i samog Bogdanovića.

Sve se dogodilo u samom finišu utakmice, u 36. minutu pri vođstvu FMP 75:70. Bogdanović je dobio petu ličnu grešku, a nakon rasprave sa sudijama i tehničku.

Partizan je na kraju ipak uspeo da preokrene i pobedi FMP 86:82, pa će u polufinalu igrati protiv Radničkog iz Kragujevca.

"Bogdan je pre mog povratka u Partizan bio 12, 13. igrač. Postigao je sve zahvaljujući svom radu u mom prisustvu. Sve igrače gledam kao roditelj. Ušao je u veliku nervozu i dobio tehničku grešku, posle rasprave", rekao je posle utakmice Duško Vujošević, a prenele su Novosti

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

194 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu