Nova vest
Košarka

Četvrtak, 06.03.2014.

23:47

Pešić: Nisam razočaran, ljut sam

Trener Bajerna Svetislav Pešić rekao je posle poraza od Partizana u 9. kolu Top 16 faze Evrolige da je ljut jer je ekipa odigrala jednu od najlošijih utakmica.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

"Jedan od naših najslabijih mečeva u sezoni. Nisam razočaran, već ljut kao puška. Čestitam Partizanu, koji je očigledno i pored svih problema koje ima napravio dobru timsku atmosferu. Igrali su izvanrednu odbranu”, rekao je Pešić na konferenciji za novinare posle meča u Areni.

Partizan je slavio sa 70:55 protiv Bajerna i upisao drugi trijumf u ovoj fazi takmičenja.

"Naš napad zasniva se na dobroj odbrani, tu smo totalno zakazali. Ako tako igraš odbranu, gubiš samopouzdanje. Već u prvoj četvrtini izgubili smo sedam lopti. To ne može protiv tima kao što je Partizan. Podbacili smo i nadamo se da je ovo jedna od naših poslednjih slabih utakmica Bajerna"”, naveo je srpski stručnjak.

Minhenskom klubu ovo je bio peti poraz u Top 16 fazi.

"Mi smo objektivno na početku stvaranja jednog koncepta, debitanti smo u Evroligi. Nosimo veliko sportsko ime, koliko je to dobro da naši igrači vide kako se postižu vrhunski rezultati u fudbalu, toliko je i opterećenje. Nismo na nivou da možemo da dobijemo svaki meč kao fudbaleri Bajerna"”, naveo je on.

Pešić je dodao da je košarkaški klub Bajern plasmanom u Top 16 fazu ostvario cilj zacrtan na početku sezone.

"Nijedan meč, osim protiv Reala, nismo lako izgubili. Dobro je što smo u Evroligi, a prioritet je da zadržimo prvu poziciju u Bundesligi“, zaključio je Pešić.

On je dodao da nije bilo pritiska sa tribina, da su navijali za sebe, a za one koji su ga vređali rekao je da nisu pravi Partizanovci, da su oni bili sa druge strane terena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu