Nova vest
Košarka

Subota, 05.10.2013.

20:44

Radonjić: Dobri samo na početku

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je njegov tim protiv Širokog samo na početku utakmice igrao kako treba.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Crveno-beli su na startu ABA lige poraženi u Pecari od Širokog rezultatom 80:79.

"Čestitam Širokom na zasluženoj pobedi. Mi smo izgledali kako trebamo da izgledamo samo na početku.“

„U preostalom delu utakmice smo odigrali ispod našeg nivoa. Domaćin je iskoristio sve naše slabosti, posebno u odbrani i pobedio. Neću reći da je kvalitet na strani Širokog, znali smo da oni igraju čvrsto kući, da je Pecara uvek vruć teren, ali nismo smeli ovako da odigramo“, rekao je Radonjić nakon neočekivanog poraza na startu.

Kapiten Marko Simonović složio se sa trenerom.

"Mi smo samo prve minute odigrali kako smo planirali. Onda smo jednostavno stali što je raspoloženi domaćin iskoristio, odigrao odličnu borbenu utakmicu i ostvario pobedu. Ostaje mi jedino da čestitam Širokom i okrenem se sledećoj utakmici u kojoj moramo popraviti i odbranu i napad.“

Trener domaćina Damir Vujanović bio je, logično, zadovoljan.

"Ušli smo u utakmicu u grču. Loše smo reagovali i u odbrani i u napadu i jedna ekipa kao što je Zvezda znala je to kazniti. Međutim, vrlo brzo smo se vratili u igru. Moja je želja bila da u završnicu uđemo u egalu. Kada smo zbili redove u obrani, zaustavili smo Zvezdine napade, a mi smo napadački počeli igrati raznovrsnije i uspeli smo da iznenadimo. Hvala našim navijačima, posebno Škriparima, koji su bili naš šesti igrač i nosili nas do pobede. Ovo je velika pobeda, ali nema mesta euforiji."

Zvezda u sledećem kolu gostuje Igokei.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu