Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 16.09.2013.

21:42

Ubedljiv poraz Partizana u Malagi

Košarkaši Partizana loše su počeli turneju u Malagi, doživeli su težak poraz od Kahasola 91:63.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Najbolji u Paartizanu bio je Dragan Milosavljević sa 21 poenom (5/10 iz igre) i 8 skokova, dok je Leo Vesterman dodao 12 (4/8) uz 3 asistencije.

Odličan je bio Nikola Malešević sa 6 poena (3/5) i 4 skoka za 15 minuta igre. Amerikanac Terens Kinsli nije debitovao. Đoan Sastre je sa 18 poena bio najefikasniji u Kahasolu, a poen manje ubacio je Skot Bamfort.

"Crno-beli" su za dva poena šutirali 16/37, a za tri 4/15. Imali su 30 skokova, osam manje od rivala, te 9 asistencija, takođe osam manje od Kahasola.

"Naša prva utakmica na turneji u Španiji, protiv Kahasola, sigurno da nije ispunila očekivanja stručnog štaba. Tim sa kojim smo došli ovde, bez igrača koji nisu ni ulazili u igru, Milutinov i Kinsi, ostavio je jedan opšti utisak da nisu bili prisutni na pravi način. Tim nije bio sa punom koncentracijom, niti sa jednim kvalitetnim pristupom kakav se očekuje od igrača koji igraju u Partizanu. Međutim, jako dobro znamo da je ovo samo jedan prvi korak i da smo na novom početku u stvaranju, kako igre tako i tima za narednu sezonu. Sigurno da očekujemo u narednim utakmicama kvalitetniju reakciju igrača i bolje partije“, rekao je Duško Vujošević.

Partizan će u Malagi da odigra još pet utakmica, protiv Mursije, Real Madrida, Unikahe, Lokomotive Kubanj i Gran Kanarije.

Partizan: Bezbradica 5, Vesterman 12, D. Milosaljević 21, Musli 7, Andrić; M. Milosaljevic, Miković 3, Dalo 3, Malešević 6, Šalić 6

Turneja Partizana u Španiji:
Partizan – Kahasol Sevilja 63:91 (14:25, 18:20, 16:27, 15:19)

sledeći mečevi:
17. septembar Partizan – Mursija
19. septembar Partizan – Real Madrid (turnir "Kosta del Sol")
20. septembar Partizan – Unikaha (turinir "Kosta del Sol")
23. septembar Partizan - Lokomotiva Kubanj
24. septembar Partizan – Gran Kanarija

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu