Nova vest
Košarka

Sreda, 20.06.2012.

23:20

B92:Rastali se Partizan i Jovanović

Vladimir Jovanović od srede uveče nije više trener Partizana, sa kojim je sporazumno raskinuo ugovor, nezvanično saznaje B92.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Jovanović je, iako osporavan od mnogih, za dve godine osvojio pet trofeja kao prvi trener Partizana.

Trener rodom iz Čačka preuzeo je ulogu prvog trenera od Duška Vujoševića, time i ogroman pritisak naslednika trenera koji je doneo mnogo trofeja Partizanu.

Ipak, Jovanović je u prvoj godini sa ekipom osvojio tri trofeja, u drugoj je Partizan poražen u polufinalu ABA lige od Cedevite, ali je nastavio dominaciju u domaćim okvirima osvojivši Kup i Superligu.

Odlazak Jovanovića pojačava spekulacije da bi na klupu Partizana upravo mogao da se vrati Vujošević, iako je on to pre nekoliko dana oštro demantovao. Pojedini specijalizovani sajtovi, poput "Sportand-a" preneli su u sredu tokom dana da je Vujošević praktično već ponovo preuzeo klupu Partizana.

Ostaje i pitanje na čiju klupu će Jovanović. U tekstu koji je izazvao mnogo "bure" u nedelju, u beogradskom dnevniku "Blic", osim navodnih kadrovskih promena u upravljačkom telu kluba, navodi se i da je u opciji "rokada" trenera, odnosno autor teksta pozivajući se na svoje izvore, tvrdi da će Aleksandar Džikić na klupu 'crno-belih', a da Jovanovića čeka klupa Lijetuvos Ritasa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

106 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu