Košarka 106

Sreda, 20.06.2012.

23:20

B92:Rastali se Partizan i Jovanović

Vladimir Jovanović od srede uveče nije više trener Partizana, sa kojim je sporazumno raskinuo ugovor, nezvanično saznaje B92.

B92:Rastali se Partizan i Jovanoviæ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

106 Komentari

Sortiraj po:

Konachno

pre 11 godina

Ljudi koji pishu hvalospeve o ovom bivshem mora da su njegova uza rodbina ili on sam.Jovanovic je jako losh trener i ne drzi vodu nikakvo opravdanje"imao je loshiji tim nego Dule i manje vremena".Sa Vujoshevicem se od starta videla dugorochna vizija i plan,i igrachi koje je imao bili su isti po kvalitetu kao i Partizanovi zadnjih sezona pod Jovanovicem ali je Dule znao da izvuche iz njih preko realnih mogucnosti.Ko to ne vidi taj je slep.Da je recimo Jovanovic trenirao Marica proshao bi isto ko Dzavaj ili Raduljica.Mekejleb bi bio zamenjen nakon 2 meseca sa josh 2 pleja.Sve njegove "uspehe" postigao bi bilo koji trener na njegovom mestu.Lik je Partizan unazadio bar 5 godina-za malo godine u nikad slabijoj konkurenciji da izgubi titulu od polu raspale zvezde.Danilovic je krivac,trebao je mnogo ranije da ga najuri.Pera Bozic je tek machka u dzaku,radio bi za kikiriki ali da li sada nakon par godina nazadovanja partizanu opet treba neizvesnost?Obradovic i ako veliki trener nije za ovaj partizan jer je Obradovic trener za postizanje uspeha sa vec formiranim timovima-on nikada nije stvarao igrache,sem Focisa ja ne znam ni jednog igracha kojeg je on"izgurao".Duda Ivkovic bi bio idealan za ovaj partizan-chovek je sa slichnim timom Olimpijakosa sastavljenim bez "imena" osvojio sve,sigurno bi uz odreshene ruke mogao Partizan da dovede za par sezona do A licence,afirmishe nove mlade igrache i vrati prepoznatljiv pechat igri partizana koju je Jovanovic unishtio svojom anti-kosharkom.

Dragomir

pre 11 godina

Danilović?
On će biti najveći partizanov problem, pogotovu zbog načina kako radi i navodno diktature.Na potanje oko plate njegov odgovor je " ko va j... igrajte ako hoćete", To se Peri ili Kecmanu ne može govoriti.

ivan

pre 11 godina

Upravo, da se razumemo...
Zeljko Obradovic je jedan jedini...
To cisto ako vam padne napamet kakva zaje...cija sa Perom Bozicem i namenjenim mestom u klubu.

Mare

pre 11 godina

@tnt

Željko Obradović je bio košarkaš reprezentativac u ONO vreme i osvojio kao igrač srebro na olimpijadi i zlato na svetskom. Pera Božić bi u ono vreme igrao drugu ligu maksimalno, a i sada je realno taj kvalitet. Prema tome paralele nigde nema. Možda jedino obojica podjednako vole košarku.

ma da

pre 11 godina

Mislim da partizan ne može trenutno da obezbedi igrački kadar koji bi ON sigurno postavio kao uslov za povratak, a pitanje je i kakve su ove sudije naše sadašnje lige u odnosu na vreme dok je ON bio trener ( tj da li se mogu mlatiti, šamarati u tunelu ili ne )..Tako da bi svemogući, jedini, presvetli, veliki, neponovljivi D U L E, trebalo da nauči engleski i potpiše ugovor za neku ozbiljnu ekipu..

Zeca

pre 11 godina

Konacno, sad pravac Kina, pa njima prodaj pricu o rosteru i ostale nebuloze...A da bi se lakse snasao u tudjini, po ceni avionske karte, dacemo ti da vodis i svoje igrace Milosavljevica, Cakarevica, Katica...
Sramota je sta si napravio od jedne lepe igre kao sto je kosarka, i mislio sam da kao navijac Partizana necu docekati dan kada vise necu morati da slusam tvoj tajm - aut, kad necu morati da crvenim zbog tvojih konferencija za stapmpu...
U ime srpske kosarke, nadam se da ces novi posao naci u nekom Keravnosu, Benfici, Ajfel Tauersima, samo da nam se putevi vise ne sretnu...
U ime svih igraca sa kojima si imao odlicnu saradnju sve ovo vreme, a narocito Djekica, Jaramaza, Miljenovica, Bogdanovica, Besovica pa i Andjusica, koji su svi zajedno mogli da docekaju penziju pored tebe na klupi, ili pored nas navijaca na tribinama, srecan put...
P.S. Vujosevic je sve ovo i zamesio kada je ovog "trenera" ostavio na klupi...DZIKICA ZA TRENERA!!!
(Mr Roster, 21. jun 2012 01:49)
Svima koji je ovaj covek dosadio neka pritisnu preporucujem.Idi gledaj zvezdu molim te partizan pusti na miru.

064969...

pre 11 godina

ne znam da li moze Dule, kako cujem on je jos trener CSKA(;-))
Stvarno, ako opet propuste Djordjevica za trenera, treba svi u Partizanu da se stide do kraja zivota...
Zbog glupog ego tripa Danilovica, stvaili su 2 pomocnika JOvanovica, a ne legendu Djordjevica.... Sramotno, i vratilo im se kako im se vratilo....
Sale sad, ili nikad...Na Partizanu je da odluci....
(sasa, 21. jun 2012 05:17)

Nisu ovo pozdravi i želje slušalaca. O kakvom egu pišeš? Pa Danilović drži Saletovu sliku u kancelariji? Kakav ego.? I šta se vratilo? 5 titula u dve godine? Saletov klub u Italiji se gasi, on je pod ugovorom, o svemu otom potom. Ali obojica su veliki igrači i prijatelji i tu ne postoji nikakav EGO. Puštaš filmove...

vlada

pre 11 godina

Razumem vujoševića što neće da se vrati, jer otišao je kao veliki šampion i faca i sada kad bi se vratio trebalo bi mu par godina da napravi opet isto ili slično mada je pitanje da li bi uspeo sve ono da ponovi tako da bi verovatno izgubio delić ugleda, iako je njegov status legende neoboriv pa makar nemao ni jednu pobedu za godinu dana!
Ali i pored svega toga najviše od svega bi vole da duleta opet vidim na klupi partizana!!!

Milos

pre 11 godina

Realno:
Covek je osvojio sve sto je trebao i mogao da osvoji. Da li je mogao vise u EL ili ABA ove godine... to nije ni bitno ali ne mnogo vise od onoga sta je uradio. Licno mi se nije svidelo njegovo vidjenje igre i kako je Partizan igrao pod njim, ali ono je uradio i osvojio, to je ono sto je bilo trazeno i ocekivano od njega!
Puno mi je srce sto Partizan, a i mi koji ga pratimo i volimo, mozemo legitimno da kalkulisemo koja ce velicina naslediti Vladu: Dule, Zeljko pa cak i Dzikic! Ko jos to moze u Evropi!?

Saca

pre 11 godina

Ne sumnjam da je dobar covek i da je uzeo 5 trofeja za 2 godine, ali osim par utakmica, gledao sam ruznu kosarku, sa puno obavezne igre i u utakmicama u kojima su igraci trebali da se opuste i pokazu zasto su talentovani, jedinice su dolazile i odlazile, vodje opet nema "kao ni kod Duleta), tako da sve u svemu, promena je neophodna radi dobijanja na kvalitetu i lepoti igre pod kosevima. Ipak, na kraju, hvala mu.

Gargantua

pre 11 godina

У сваком послу постоје 2 врсте људи; а) они који ваљано и поштено раде свој посао и б) они који знају да причају.
(Divos, 21. jun 2012 07:04)

To sto Vlada ne prica meni je zasmetalo jedino kad bih gledao Partizanove tajm-aute.

Djorgo

pre 11 godina

Partizan posle Vujosevica je bio za Jovanovica prevelik zalogaj. On verovatno ima preduslove za solidnu trenersku karijeru, ali kao da mu treba jos ``kaljenja``, pre nego sto bude spreman za veca trenerska dela. Srecno!

king

pre 11 godina

Ok to se i ocekivalo.Za dve godine su uzeti trofeji ali zahvaljujuci Debelom koji je ostavio jak pelcer,a ulazak u trecu godinu sa Vladom bi vec bio rizik,jer dolaze mladi igraci a tu vec treba jak autoritet.Osetila se vec nesigurnost igraca koju trener treba da im pruzi ali to od Vlade nazalost nisu dobijali.Zelim Vladi svu srecu i da se jednog dana vrati u Partizan a Saletu da izabere paravog trenera(Debelog ili Zoca)!!!!

Volim crno-bele!

pre 11 godina

Nikad mi nece biti jasno zasto je do ovoga doslo! Dobar trener, dobar covek. Hvala ti, Vlado, na svemu, a posebno na odanosti i ljubavi prema klubu. Mnogo srece u nastavku karijere! Vrati nam se jednog dana!

elmer

pre 11 godina

Hvala Vlado za sve uspehe, nisam bio odusevljen naSOM igrom ali mi je ipak krivo sto odlazis. Onakvo ponasanje nakon 4. utakmice je skola za gospodine.Svaka cast i puno srece u daljem radu.

soni

pre 11 godina

pa novih 15 godina dominacije
dule is back

James, Miljenovic
Andjusic, Kecman, Milosavljevic, Bogdanovic
Lucic, Cakarevic
Macvan, Bertans
Maric, Raduljica + Besovic

Lagano ABA i domace i TOP8
(alczsouth, 21. jun 2012 00:34)

dodaj kobija i lebrona i eto evrolige, mislim realno, raduljica je rekao da je zavrsio sa igrom u srbiji, macvan sigurno odlazi, maric nece doci ne vidim odakle uopste razmisljanje o tako necemu jer je blizu makabija, bertansa si stavio na cetvorku, kecman zavrsava karijeru, james ce otici mislim svi stranci pricaju da bi voleli da ostanu ali cim dobiju cek pokupe se i odu...

Divos

pre 11 godina

Јако лоша вест, за Партизан јер је изгубио одличног тренера, али и за српску кошарку. У сваком послу постоје 2 врсте људи; а) они који ваљано и поштено раде свој посао и б) они који знају да причају. Влада је најбољи пример за ове под а) марљив, вредан, ненаметљив и иза њега стоје резултати (не само у Партизану, већ са и са репрезентацијом У-18). Наравно у земљи Србији, често су више на цени људи који само знају да причају, и да причају, медијима, који су и иначе за спорт велике штеточине, управо ови су пуно дражи. Свакако Влада као такав какав јесте је идеалан за оспоравање, прозивали су га знани и незнани "дежурни" паметњаковићи, и сад ту смо, где смо. Партизан ће тешко наћи овако квалитетног тренера, оних који знају да причају имате колико вам душа жели, а оних који поштено и ваљано раде свој посао и не баш.

KODAR78

pre 11 godina

Sad sam ustao i spremam se za posao vec je vrucina i bas mi se i ne radi, razvlacim se po krevetu i onda na vestima cujem ovu vest, skacem kao oparen sav sam se najezio evo i radimi se i nije mi vrucina,srecan sam.

mailman

pre 11 godina

Prema nekim sajtovima Vlade prelazi u Donjeck, a na njegovo mesto se vraca Dule Vujosevic. Mislim da je poruka Danilovica i Todorica jasna. Ispadanje u grupnoj fazi Evrolige i polufinala ABA lige za njih je puno znacajnije od osvojenih podrazumevanih trofeja na domacoj sceni, shvatili su da Vlada nije kalibar s kojim se moze postici uspeh na evrosceni i sada zele da sa iskusnim trenerskim asom ponovo urade nesto. Da se razumemo,Vlada je bio pod ugovorom sa Partizanom i sigurno bi i trecu sezonu radije vodio Partizan u Evroligi nego verovatno igrao Evrokup s Ukrajincima, niti je toliko veliki trener da je ponuda Ukrajinaca basnoslovna.
Jednostavno, Danilovic i Tosa su ga pozvali i rekli: slusaj,nasli smo ti preko nasih menadzerskih kontakata da ides u Ukrajinu da malo zaradis, cisto da ne budes ostavljen bez hleba (u prevodu: uzmi to i bezi, nisi za evropski Partizan, vratices se mozda jednog dana kad niko ne bude hteo), a mi zelimo ozbiljan rezultat s ozbiljnim trenerom. To me sve podseti na jedan slucaj na mom fakultetu kada su asistenta koji je bio planiran da bude primljen otpustili da bi na njegovo mesto doveli nekog tatinog sina, a njemu su zauzvrat nasli posao u nekoj osrednjoj firmi cisto da ga ne ostave bez hleba i rekli mu uzmi ili ostavi.
Jeste osvojio Vlada dve duple krune,ali sada je dobio jasnu poruku od uprave da nije trener za velike evropske podvige, sve ostalo sto ce on da kaze su fraze kako je Partizan njegova familija, ali kako god nije mu lako...

sasa

pre 11 godina

ne znam da li moze Dule, kako cujem on je jos trener CSKA(;-))
Stvarno, ako opet propuste Djordjevica za trenera, treba svi u Partizanu da se stide do kraja zivota...
Zbog glupog ego tripa Danilovica, stvaili su 2 pomocnika JOvanovica, a ne legendu Djordjevica.... Sramotno, i vratilo im se kako im se vratilo....
Sale sad, ili nikad...Na Partizanu je da odluci....

Veerghoen

pre 11 godina

Vlada je jako dostojanstven, uctiv i skolovan covek. To priznajem kao Zvezdas. Mislim da je ove godine sazreo i dobio ono sto mu je falilo.

Mario Bros

pre 11 godina

Dule vrati se na tron. Vreme je da se osvoji Evroliga :D
Jao kada se samo setim nesrećnih utakmica sa final 4. Za dlaku sinko.

mile

pre 11 godina

Odlazi jer mu je dosadilo da na svakom tajm autu Todoric dobacuje nesto sa strane. Za mene je Todoric glavni krivac za lose igre partizana.
Mislim i ocekujem dve stvari: prva je da ce sam Todoric postati trener, a druga stvar je da ce on otici iz partizana jer nijedan drugi trener nece dopustiti da mu se neko mjsea u posao.

Grobson

pre 11 godina

. Zvezda u nikad vecoj bedi i dugovima dovodi Pesica drugi put, samo mi prodajemo pricu kako smo socijalni slucajevi i posle toliko prodatih igraca i napunjenih arena...
(Milos, 20. jun 2012 23:57)

O Boze...Zato nam i drzava propada.Sto ovakvi kao ti imaju kompjuter i pisu komentare.

VozdPFK

pre 11 godina

Nije tačno ni da nisam hteo da komentarišem takve navode. Nisam ni bio upitan za to, već da prognoziram ishod treće i četvrte utakmice. A jasno je i da je izvor informacije menadžer Aca Rašković. S obzirom na trenutak u kom se pojavila, jasno je s kojim ciljem i u čiju korist je plasirana.
Ko sad laze?
(Istina., 20. jun 2012 23:27)

Kako vama ništa nije jasno, to je strašno. Pa naravno da će tako reagovati i skloniti pritisak sa Jovanovića da bi ovaj mogao da dovrši punjenje limenki, a o kadrovskim promenama se rpiča kad se posao završi. Tako to rade šampioni...

rubio

pre 11 godina

Ako je ovo istina eto prilike da sledece sezone eksplodira Bertans! Ocekujte novog Jana Veselyja samo sa ekstra sutom za 3. Napred davis bertans

Pazi, javljaju se postenjacine...

pre 11 godina

Drzavni projekat se raspada, dolaze bolji dani za srpsku kosarku!
(Jovan, 21. jun 2012 00:27 Kako god da je za vas nema boljih dana od ovih koje imate sada. Tako je bilo godinama a tako ce ostati i na dalje... Vi ste privatni projekat od drzavnih para... Opet cete za godinu dve u stecaj po hiljaditi put. Sto se tice Partizana on samo moze biti jaci nego sto je trenutno...

broz

pre 11 godina

uuu,ne veruem...kakva vest...sav sam se najezio...a ako se i dule stvarno vrati...toliko sam puta vladu popljuvao,pa sam ga mnogo puta i branio od istomisljenika,ali mi malo zao...a osvojiti duplu krunu u srbiji sa partizan bi kogao i ja,jedino vredno je jadranska prosle godine. .

Mr Roster

pre 11 godina

Konacno, sad pravac Kina, pa njima prodaj pricu o rosteru i ostale nebuloze...A da bi se lakse snasao u tudjini, po ceni avionske karte, dacemo ti da vodis i svoje igrace Milosavljevica, Cakarevica, Katica...
Sramota je sta si napravio od jedne lepe igre kao sto je kosarka, i mislio sam da kao navijac Partizana necu docekati dan kada vise necu morati da slusam tvoj tajm - aut, kad necu morati da crvenim zbog tvojih konferencija za stapmpu...
U ime srpske kosarke, nadam se da ces novi posao naci u nekom Keravnosu, Benfici, Ajfel Tauersima, samo da nam se putevi vise ne sretnu...
U ime svih igraca sa kojima si imao odlicnu saradnju sve ovo vreme, a narocito Djekica, Jaramaza, Miljenovica, Bogdanovica, Besovica pa i Andjusica, koji su svi zajedno mogli da docekaju penziju pored tebe na klupi, ili pored nas navijaca na tribinama, srecan put...
P.S. Vujosevic je sve ovo i zamesio kada je ovog "trenera" ostavio na klupi...DZIKICA ZA TRENERA!!!

mmls011

pre 11 godina

Kako je lako kad na celu kluba imas legendu kao Sasa Danilovic. Nista nije vam dometa - Dule, Zeljko, Sale, Paspalj... Tako se vodi klub koji se voli. Bravo legendo!

asid

pre 11 godina

Siguran sam da je sve ovo uradjeno sa dobrim argumentima i sa pripremljenim resenjem za buducnost (definitivno veliko ime), ali opet mi je izuzetno zao sto Vlade odlazi. Imam osecaj da je bas sa zavrsnicom ove sezone sazreo i dobio ono sto mu je falilo, drskost, hrabrost i neophodno samopouzdanje. Znanje i dostojanstvo je imao uvek.

Alex

pre 11 godina

Naravno, dupli trenerski tandem Djordjevic - Vujosevic, Zeljko Obradovic direktor, Le Bron na krilu,Vestbruk na beku,Durantula krilo-krilni centar, Sekil se vraca iz penzije i Filip Covic na pleju !

alczsouth

pre 11 godina

pa novih 15 godina dominacije
dule is back

James, Miljenovic
Andjusic, Kecman, Milosavljevic, Bogdanovic
Lucic, Cakarevic
Macvan, Bertans
Maric, Raduljica + Besovic

Lagano ABA i domace i TOP8

sportski pozdrav

pre 11 godina

Vlado, jesi bio malo kilav, ali care, muški ekipu i svaka ti čast na tome. Ne možemo doveka da se vadimo na Dudu, Željka i ostale trenere iz jugoslovenske škole, tako da ti iskreno želim da jednog dana stigneš i prestigneš pomenute veličine kao "original srpski" trener :)

A sad lepo u inostranstvo, uzmi finu lovu, pa da se biješ sa Partizanom na sledećem Fajnal Foru!

Gos'n

pre 11 godina

Blic pise najgore lazi i vodi kampanju protiv Partizana i Danilovica vec neko vreme! Sluze se laznim cinjenicama, poput pucanja iz pistolja u skrivenoj kameri, a neupuceni shvataju bukvalno, a rec je o skrivenoj kameri u kojoj Danilovic saradjuje sa producentima. Danima tokom plejofa pisu o A licenci i dolasku Vujosevica, sve kako bi se poremetio klub. Sada hajkom na predsednika hoce da ga srozaju. E, pa ne moze!!! STOP REZIMSKIM MEDIJIMA I UNISTAVANJU PARTIZANA ZARAD IZDIZANJA CRVENE ZVEZDE! To vazi za sve sportove!

Laki Cacak

pre 11 godina

Vlade posle duzeg vremena je dosao u prvi plan.Vlade je za ove godine napravio veoma dobar rezultat i to niko od nas ne moze da uspori.Taj isti Vlade je i Bertansa,Luca,Andjusu,Besa forsirao na najbolji moguci nacin.Ima tu dosta mladih igraca koji ce verovatno naredne sezone imati vecu minutazu kao sto su:Jaramaz,Bogdanovic,Pesakovic,Radicevic,Josilo...
Vlade jste manje iskusan trener,al sa puno znjanja.Ja se iskreno nadam da ce Vlade naci isto dobru sredinu kao sto je nasao u Beogradu i da ce sledeci klub voditi kao sto je vodio Srpskog sampiona.Lazo Cacak

Slaviša

pre 11 godina

Vlade, hvala ti do neba! Imaš više trofeja nego godina kao prvi trener! To se ceni!
Za mene se ti nikada nećeš rastati od Partizana, kao što to nikada nisu uradili ni treneri poput Dula i Željka, igrača poput Pekmena, Drobnjaka, Šćepanovića, Vujanića, TNT-a, Veselog, Borčeta Mekejlebovskog, pominjao bih sada sve redom i Rašića, Đuru Ostojića, Strahinju (kome nikada neću zaboraviti kucanje protiv Makabija), Fredija, Lorensa, Gista, Lazmea, kapitena Srbije Krstića, ma ne mogu svih u ovom trenutku da se setim, ali znam da će uvek pričati sve najlepše o našem Partizanu. Stara garda koja i dan danas prati utakmice institucije. Tako ćeš i uvek biti uz nas a mi uz tebe.
Od srca ti želim SVE NAJBOLJE u karijeri. Hvala ti još jednom na svemu!

A ako se Dule vrati, to neće biti humano. Prodajem sledećeu sezonu za uigravanje tima koji ima prosek godina 20 - Bogdanović, Jaramaz, Bešović, Čekovski, Miljenović, Pešak, Bane, Bertans, kupovina Muslija, i uz njih ako ostanu "iskusni" Lučić, Gagi, Čakar, Danilo, pa mi se šalimo sa našom ligom sledeće, a sa Evropom za dve godine!
Nisam pomenuo Katića, Kecmana i Božića jer sam čitao da Katić odlazi a ova dvojica dobijaju mesta u klubu. No ja bih ih vrlo rado video još jednu sezonu u našoj svetinji. Zamislite da nam kapiten bude igrač 89god a da pri tome bude i najstariji. :)

HVALA TI CRNO BELA LJUBAVI!

aleksa

pre 11 godina

Штета, убеђен сам да би растао са Партизаном из сезоне у сезону. И да бисмо добили врхунског стручњака и тренерског лисца.
По много чему, види се да није имао до краја одрешене руке или да није имао довољно петље. У другом, случају - ко му је крив.
Да се разумемо, Вујошевића обожавам, али чини ми се да му је направљено место да досања сан сваког тренера. Он се, међутим, пре две сезоне определио да то учини са другим клубом!!!
Ако се неко пита шта сам хтео да кажем, ево одговора: овако се не захваљује човеку који је истрпео што је истрпео у петак вече.

Горан

pre 11 godina

Dolazi Dule, jao Svetislave napustaj divu da se ne mucis jos jednu sezonu i opet ostanes bez trofeja. Nego imam jedno pitanje za ove sto navijaju za klub koji i nije njihov tj divu: Jel vam frka a???

milos d. brčko

pre 11 godina

Uživanje je gledati Partizan kog vodi Dule.Vlade je bio dobar Duletov đak,ali odmah je bilo jasno da ga ne može nadmašiti,karika koja nedostaje je harizma,Džikić je mogao postići taj cilj,ali nije dobio šansu. Vlade je u godinama kad mora razmišljati o novu, a Dule će ga napraviti i u Partizanu,kako stvaranjem novih igrača,tako punjenjem Pionira i Arene. Imajući u vidu da je Dule želio da se oproba u nekom velikom klubu i da nije uspio zbog hendikepa zvanog engleski jezik (poništava veći dio onoga što on zna kada je na drugom govornom području)naj logičniji slijed događaja je ovo što je najavljeno ovom viješću. Partizan se voli u svim kombinacijama,ali od ljubavi je teško živjeti :)-zato Dule dobro došao, a Vlade hvala i mnogo sreće ti želim.

all round

pre 11 godina

pa novih 15 godina dominacije
dule is back

James, Miljenovic
Andjusic, Kecman, Milosavljevic, Bogdanovic
Lucic, Cakarevic
Macvan, Bertans
Maric, Raduljica + Besovic

Lagano ABA i domace i TOP8

a ove price za djordjevica - nikada nece biti u partizanu dok je danilovica tamo. i ne treba. samo dule i niko vise.

radnički i zvezda protiv sudija i partizana

pre 11 godina

Naravno da vujošević neće preuzeti klub. Nije lud da ka Kari i Muta sledeće sezone ponižavaju i da ostane bez Evrolige. Dovoljno mu se srozao ugled ako ga je i imao posle CSKA sada bi mu se i grobari smejali skupa sa ostatkom sveta.

lexx

pre 11 godina

Samo da se jos rastanu od Bozica koji je najslabija jedinica Partizana u istoriji i Kecmana koji je bio dobar igrac ali vise ne moze da da Partizanu to sto se od njega ocekuje.Partizanu je potreban trener ,,lisac'' poput Pesica,Jovanovic jos nije zreo ni kao osoba ni kao trener sto se lako primeti.Ima vremena za njega,da se pronadje neki svoj tenerski pecat, a ne samo da sprovodi Duletov sistem jer to je malo za klub.

dalian1983

pre 11 godina

ocekivano...decko je uzeo 5 trofeja i to mu niko ne moze oduzeti,ali cinjenica je da smo igrali jako ruzno,bili u konstantnom padu i strepeli za titulu iako smo imali 70% jaci tim od svih ostalih clanova nase lige...
zvezda fmp beograd zeleznik u narednu sezonu ce krenuti svim sredstvima,ostaje pesic,dolazi rakocevic,pa samo ta dva coveka kostaju milion evra,a budzet celog partizana je oko 1,5 ili 2 miliona,tako da treba ocekivati da ce njihov biti izmedju 4 i 5 da bi celu ekipu sastavili...
u svemu tome im se mora odgovoriti istom merom,dovodjenjem vujosevica i uz 2-3 dobra pojacanja i ovu supertalentovanu decu koju imamo,titula opet nece biti problem...pa za 2-3 godine andjusic,miljenovic,bertans,bogdanovic,besovic i ostala nasa deca pod duletovim patronatom da se popenju na krov evrope!!!

Istina.

pre 11 godina

Vest koja se mogla čuti prethodnih dana da se Duško Vujošević vraća na klupu Partizana zbog nezadovoljstva uprave radom Vlade Jovanovića deluje zaista intrigantno. Ipak sam Duško Vuješević je rešio u izjavi za "Žurnal" da razreši sve nedoumice.

To nije istina

odsečno je odgovorio.

Nije čekao novo pitanje, već je nastavio:

Nije tačno ni da nisam hteo da komentarišem takve navode. Nisam ni bio upitan za to, već da prognoziram ishod treće i četvrte utakmice. A jasno je i da je izvor informacije menadžer Aca Rašković. S obzirom na trenutak u kom se pojavila, jasno je s kojim ciljem i u čiju korist je plasirana.

Ko sad laze?

Korlic

pre 11 godina

Hvala ti Vlado za ovih pet trofeja! Siguran sam da ces naci klub u kome ces uspeti da napravis trenersko ime i karijeru, pa da se vratis kod nas i to znanje preneses na igrace! Veliki si covek i to si pokazivao svojim izjavama u novinama i na konferencijama. Kultura i kosarka pre svega, a ne sudije i kojekave gluposti.

neglasac

pre 11 godina

dobar je decko,trudi se, al ipak nije taj kvalitet koji nama treba

Tole reaguj...Dule Vujosevic na na na na, Dule Vujosevic

..smrzle se limenke

nikola!

pre 11 godina

Vlado hvala!
Mislim da nisi bio los, ali i da nisi bio iznad proseka - u skladu sa rezultatima Partizana. Nastavio si dominaciju, ali je najveca zamerka sto nisi imao hrabrosti da das sansu mladjim igracima (osim Lucicu). A to je kljuc - ne uspeha, vec opstanka Partizana u drustvu najboljih Evrope!!!
Ako dodje DV onda mozemo slobodno da nakrivimo sesir i da, u naredne 3 do 4 sezone, ocekujemo F4 evrolige...pa to lepo Djilas progura da se igra u Beogradskoj, pardon KOMBANK, areni... i EVROPA JE NASA ;)

Adi

pre 11 godina

Vlado,Vlado majstore..Da si ti nama zdrav i ziv..Uvijek ces bit jedan veliki dio porodice Partizana,i svako ko kaze nesto protiv tebe,on je rekao i protiv Partizana..I zelimo ti svu srecu ovog svijeta,i ako budes hteo uvijek ce ti bit otvorena vrata KK Partizana..Nemoj ici nikad u Divi.I da znas,otisao si kao veliki covjek,kao veliki trener s uradjenim poslom...srecno majstore..Vlado legendo.

Dukajlo

pre 11 godina

Legendo, HVALA za sve!
Dokazao si srcanost i ljubav, to je ono sto se ceni, mnogo smo se nervirali svi zajedno, ali to je zato sto svi i volimo istu stvar - Partizan; ali ipak smo upamtili da si branio nase ime, boje i ponos najbolje koliko si mogao, da si se usudio da preuzmes nas klub kada mnogi drugi ne bi smeli, i na kraju pamtimo samo radovanja! GROBARI TE VOLE! A TI SI JEDAN OD NAS!

zamisljam i voleo bih da se ostvari

pre 11 godina

konferencija za novinare...promocija novog trenera kkp...on seda, prekrsta ruke, gleda u okupljene jedno tri sekunde i onda se nadlakti na sto, namesti naocare i ne cekajuci da ga ista pitaju kaze: uh, jeste...vratio sam se...ovo je moja kuca...dalje pitanja? pa da, rekao sam pre neki dan da se ne vracam, ali i mnogi drugi su mnogo toga pricali ovih dana...dalje?

Milos

pre 11 godina

Mogao bi da i Danilovica pod ruke, dosta su jahali i bacali prasinu u oci narodu pricama - "nemamo para", "sve sto uradimo je cudo" i sl. . . Zvezda u nikad vecoj bedi i dugovima dovodi Pesica drugi put, samo mi prodajemo pricu kako smo socijalni slucajevi i posle toliko prodatih igraca i napunjenih arena...

Korlic

pre 11 godina

Hvala ti Vlado za ovih pet trofeja! Siguran sam da ces naci klub u kome ces uspeti da napravis trenersko ime i karijeru, pa da se vratis kod nas i to znanje preneses na igrace! Veliki si covek i to si pokazivao svojim izjavama u novinama i na konferencijama. Kultura i kosarka pre svega, a ne sudije i kojekave gluposti.

Dukajlo

pre 11 godina

Legendo, HVALA za sve!
Dokazao si srcanost i ljubav, to je ono sto se ceni, mnogo smo se nervirali svi zajedno, ali to je zato sto svi i volimo istu stvar - Partizan; ali ipak smo upamtili da si branio nase ime, boje i ponos najbolje koliko si mogao, da si se usudio da preuzmes nas klub kada mnogi drugi ne bi smeli, i na kraju pamtimo samo radovanja! GROBARI TE VOLE! A TI SI JEDAN OD NAS!

dalian1983

pre 11 godina

ocekivano...decko je uzeo 5 trofeja i to mu niko ne moze oduzeti,ali cinjenica je da smo igrali jako ruzno,bili u konstantnom padu i strepeli za titulu iako smo imali 70% jaci tim od svih ostalih clanova nase lige...
zvezda fmp beograd zeleznik u narednu sezonu ce krenuti svim sredstvima,ostaje pesic,dolazi rakocevic,pa samo ta dva coveka kostaju milion evra,a budzet celog partizana je oko 1,5 ili 2 miliona,tako da treba ocekivati da ce njihov biti izmedju 4 i 5 da bi celu ekipu sastavili...
u svemu tome im se mora odgovoriti istom merom,dovodjenjem vujosevica i uz 2-3 dobra pojacanja i ovu supertalentovanu decu koju imamo,titula opet nece biti problem...pa za 2-3 godine andjusic,miljenovic,bertans,bogdanovic,besovic i ostala nasa deca pod duletovim patronatom da se popenju na krov evrope!!!

zamisljam i voleo bih da se ostvari

pre 11 godina

konferencija za novinare...promocija novog trenera kkp...on seda, prekrsta ruke, gleda u okupljene jedno tri sekunde i onda se nadlakti na sto, namesti naocare i ne cekajuci da ga ista pitaju kaze: uh, jeste...vratio sam se...ovo je moja kuca...dalje pitanja? pa da, rekao sam pre neki dan da se ne vracam, ali i mnogi drugi su mnogo toga pricali ovih dana...dalje?

Adi

pre 11 godina

Vlado,Vlado majstore..Da si ti nama zdrav i ziv..Uvijek ces bit jedan veliki dio porodice Partizana,i svako ko kaze nesto protiv tebe,on je rekao i protiv Partizana..I zelimo ti svu srecu ovog svijeta,i ako budes hteo uvijek ce ti bit otvorena vrata KK Partizana..Nemoj ici nikad u Divi.I da znas,otisao si kao veliki covjek,kao veliki trener s uradjenim poslom...srecno majstore..Vlado legendo.

Gos'n

pre 11 godina

Blic pise najgore lazi i vodi kampanju protiv Partizana i Danilovica vec neko vreme! Sluze se laznim cinjenicama, poput pucanja iz pistolja u skrivenoj kameri, a neupuceni shvataju bukvalno, a rec je o skrivenoj kameri u kojoj Danilovic saradjuje sa producentima. Danima tokom plejofa pisu o A licenci i dolasku Vujosevica, sve kako bi se poremetio klub. Sada hajkom na predsednika hoce da ga srozaju. E, pa ne moze!!! STOP REZIMSKIM MEDIJIMA I UNISTAVANJU PARTIZANA ZARAD IZDIZANJA CRVENE ZVEZDE! To vazi za sve sportove!

Alex

pre 11 godina

Naravno, dupli trenerski tandem Djordjevic - Vujosevic, Zeljko Obradovic direktor, Le Bron na krilu,Vestbruk na beku,Durantula krilo-krilni centar, Sekil se vraca iz penzije i Filip Covic na pleju !

neglasac

pre 11 godina

dobar je decko,trudi se, al ipak nije taj kvalitet koji nama treba

Tole reaguj...Dule Vujosevic na na na na, Dule Vujosevic

..smrzle se limenke

nikola!

pre 11 godina

Vlado hvala!
Mislim da nisi bio los, ali i da nisi bio iznad proseka - u skladu sa rezultatima Partizana. Nastavio si dominaciju, ali je najveca zamerka sto nisi imao hrabrosti da das sansu mladjim igracima (osim Lucicu). A to je kljuc - ne uspeha, vec opstanka Partizana u drustvu najboljih Evrope!!!
Ako dodje DV onda mozemo slobodno da nakrivimo sesir i da, u naredne 3 do 4 sezone, ocekujemo F4 evrolige...pa to lepo Djilas progura da se igra u Beogradskoj, pardon KOMBANK, areni... i EVROPA JE NASA ;)

Grobson

pre 11 godina

. Zvezda u nikad vecoj bedi i dugovima dovodi Pesica drugi put, samo mi prodajemo pricu kako smo socijalni slucajevi i posle toliko prodatih igraca i napunjenih arena...
(Milos, 20. jun 2012 23:57)

O Boze...Zato nam i drzava propada.Sto ovakvi kao ti imaju kompjuter i pisu komentare.

rubio

pre 11 godina

Ako je ovo istina eto prilike da sledece sezone eksplodira Bertans! Ocekujte novog Jana Veselyja samo sa ekstra sutom za 3. Napred davis bertans

mmls011

pre 11 godina

Kako je lako kad na celu kluba imas legendu kao Sasa Danilovic. Nista nije vam dometa - Dule, Zeljko, Sale, Paspalj... Tako se vodi klub koji se voli. Bravo legendo!

VozdPFK

pre 11 godina

Nije tačno ni da nisam hteo da komentarišem takve navode. Nisam ni bio upitan za to, već da prognoziram ishod treće i četvrte utakmice. A jasno je i da je izvor informacije menadžer Aca Rašković. S obzirom na trenutak u kom se pojavila, jasno je s kojim ciljem i u čiju korist je plasirana.
Ko sad laze?
(Istina., 20. jun 2012 23:27)

Kako vama ništa nije jasno, to je strašno. Pa naravno da će tako reagovati i skloniti pritisak sa Jovanovića da bi ovaj mogao da dovrši punjenje limenki, a o kadrovskim promenama se rpiča kad se posao završi. Tako to rade šampioni...

Slaviša

pre 11 godina

Vlade, hvala ti do neba! Imaš više trofeja nego godina kao prvi trener! To se ceni!
Za mene se ti nikada nećeš rastati od Partizana, kao što to nikada nisu uradili ni treneri poput Dula i Željka, igrača poput Pekmena, Drobnjaka, Šćepanovića, Vujanića, TNT-a, Veselog, Borčeta Mekejlebovskog, pominjao bih sada sve redom i Rašića, Đuru Ostojića, Strahinju (kome nikada neću zaboraviti kucanje protiv Makabija), Fredija, Lorensa, Gista, Lazmea, kapitena Srbije Krstića, ma ne mogu svih u ovom trenutku da se setim, ali znam da će uvek pričati sve najlepše o našem Partizanu. Stara garda koja i dan danas prati utakmice institucije. Tako ćeš i uvek biti uz nas a mi uz tebe.
Od srca ti želim SVE NAJBOLJE u karijeri. Hvala ti još jednom na svemu!

A ako se Dule vrati, to neće biti humano. Prodajem sledećeu sezonu za uigravanje tima koji ima prosek godina 20 - Bogdanović, Jaramaz, Bešović, Čekovski, Miljenović, Pešak, Bane, Bertans, kupovina Muslija, i uz njih ako ostanu "iskusni" Lučić, Gagi, Čakar, Danilo, pa mi se šalimo sa našom ligom sledeće, a sa Evropom za dve godine!
Nisam pomenuo Katića, Kecmana i Božića jer sam čitao da Katić odlazi a ova dvojica dobijaju mesta u klubu. No ja bih ih vrlo rado video još jednu sezonu u našoj svetinji. Zamislite da nam kapiten bude igrač 89god a da pri tome bude i najstariji. :)

HVALA TI CRNO BELA LJUBAVI!

sportski pozdrav

pre 11 godina

Vlado, jesi bio malo kilav, ali care, muški ekipu i svaka ti čast na tome. Ne možemo doveka da se vadimo na Dudu, Željka i ostale trenere iz jugoslovenske škole, tako da ti iskreno želim da jednog dana stigneš i prestigneš pomenute veličine kao "original srpski" trener :)

A sad lepo u inostranstvo, uzmi finu lovu, pa da se biješ sa Partizanom na sledećem Fajnal Foru!

asid

pre 11 godina

Siguran sam da je sve ovo uradjeno sa dobrim argumentima i sa pripremljenim resenjem za buducnost (definitivno veliko ime), ali opet mi je izuzetno zao sto Vlade odlazi. Imam osecaj da je bas sa zavrsnicom ove sezone sazreo i dobio ono sto mu je falilo, drskost, hrabrost i neophodno samopouzdanje. Znanje i dostojanstvo je imao uvek.

Горан

pre 11 godina

Dolazi Dule, jao Svetislave napustaj divu da se ne mucis jos jednu sezonu i opet ostanes bez trofeja. Nego imam jedno pitanje za ove sto navijaju za klub koji i nije njihov tj divu: Jel vam frka a???

milos d. brčko

pre 11 godina

Uživanje je gledati Partizan kog vodi Dule.Vlade je bio dobar Duletov đak,ali odmah je bilo jasno da ga ne može nadmašiti,karika koja nedostaje je harizma,Džikić je mogao postići taj cilj,ali nije dobio šansu. Vlade je u godinama kad mora razmišljati o novu, a Dule će ga napraviti i u Partizanu,kako stvaranjem novih igrača,tako punjenjem Pionira i Arene. Imajući u vidu da je Dule želio da se oproba u nekom velikom klubu i da nije uspio zbog hendikepa zvanog engleski jezik (poništava veći dio onoga što on zna kada je na drugom govornom području)naj logičniji slijed događaja je ovo što je najavljeno ovom viješću. Partizan se voli u svim kombinacijama,ali od ljubavi je teško živjeti :)-zato Dule dobro došao, a Vlade hvala i mnogo sreće ti želim.

aleksa

pre 11 godina

Штета, убеђен сам да би растао са Партизаном из сезоне у сезону. И да бисмо добили врхунског стручњака и тренерског лисца.
По много чему, види се да није имао до краја одрешене руке или да није имао довољно петље. У другом, случају - ко му је крив.
Да се разумемо, Вујошевића обожавам, али чини ми се да му је направљено место да досања сан сваког тренера. Он се, међутим, пре две сезоне определио да то учини са другим клубом!!!
Ако се неко пита шта сам хтео да кажем, ево одговора: овако се не захваљује човеку који је истрпео што је истрпео у петак вече.

Veerghoen

pre 11 godina

Vlada je jako dostojanstven, uctiv i skolovan covek. To priznajem kao Zvezdas. Mislim da je ove godine sazreo i dobio ono sto mu je falilo.

soni

pre 11 godina

pa novih 15 godina dominacije
dule is back

James, Miljenovic
Andjusic, Kecman, Milosavljevic, Bogdanovic
Lucic, Cakarevic
Macvan, Bertans
Maric, Raduljica + Besovic

Lagano ABA i domace i TOP8
(alczsouth, 21. jun 2012 00:34)

dodaj kobija i lebrona i eto evrolige, mislim realno, raduljica je rekao da je zavrsio sa igrom u srbiji, macvan sigurno odlazi, maric nece doci ne vidim odakle uopste razmisljanje o tako necemu jer je blizu makabija, bertansa si stavio na cetvorku, kecman zavrsava karijeru, james ce otici mislim svi stranci pricaju da bi voleli da ostanu ali cim dobiju cek pokupe se i odu...

elmer

pre 11 godina

Hvala Vlado za sve uspehe, nisam bio odusevljen naSOM igrom ali mi je ipak krivo sto odlazis. Onakvo ponasanje nakon 4. utakmice je skola za gospodine.Svaka cast i puno srece u daljem radu.

Pazi, javljaju se postenjacine...

pre 11 godina

Drzavni projekat se raspada, dolaze bolji dani za srpsku kosarku!
(Jovan, 21. jun 2012 00:27 Kako god da je za vas nema boljih dana od ovih koje imate sada. Tako je bilo godinama a tako ce ostati i na dalje... Vi ste privatni projekat od drzavnih para... Opet cete za godinu dve u stecaj po hiljaditi put. Sto se tice Partizana on samo moze biti jaci nego sto je trenutno...

Istina.

pre 11 godina

Vest koja se mogla čuti prethodnih dana da se Duško Vujošević vraća na klupu Partizana zbog nezadovoljstva uprave radom Vlade Jovanovića deluje zaista intrigantno. Ipak sam Duško Vuješević je rešio u izjavi za "Žurnal" da razreši sve nedoumice.

To nije istina

odsečno je odgovorio.

Nije čekao novo pitanje, već je nastavio:

Nije tačno ni da nisam hteo da komentarišem takve navode. Nisam ni bio upitan za to, već da prognoziram ishod treće i četvrte utakmice. A jasno je i da je izvor informacije menadžer Aca Rašković. S obzirom na trenutak u kom se pojavila, jasno je s kojim ciljem i u čiju korist je plasirana.

Ko sad laze?

Divos

pre 11 godina

Јако лоша вест, за Партизан јер је изгубио одличног тренера, али и за српску кошарку. У сваком послу постоје 2 врсте људи; а) они који ваљано и поштено раде свој посао и б) они који знају да причају. Влада је најбољи пример за ове под а) марљив, вредан, ненаметљив и иза њега стоје резултати (не само у Партизану, већ са и са репрезентацијом У-18). Наравно у земљи Србији, често су више на цени људи који само знају да причају, и да причају, медијима, који су и иначе за спорт велике штеточине, управо ови су пуно дражи. Свакако Влада као такав какав јесте је идеалан за оспоравање, прозивали су га знани и незнани "дежурни" паметњаковићи, и сад ту смо, где смо. Партизан ће тешко наћи овако квалитетног тренера, оних који знају да причају имате колико вам душа жели, а оних који поштено и ваљано раде свој посао и не баш.

Laki Cacak

pre 11 godina

Vlade posle duzeg vremena je dosao u prvi plan.Vlade je za ove godine napravio veoma dobar rezultat i to niko od nas ne moze da uspori.Taj isti Vlade je i Bertansa,Luca,Andjusu,Besa forsirao na najbolji moguci nacin.Ima tu dosta mladih igraca koji ce verovatno naredne sezone imati vecu minutazu kao sto su:Jaramaz,Bogdanovic,Pesakovic,Radicevic,Josilo...
Vlade jste manje iskusan trener,al sa puno znjanja.Ja se iskreno nadam da ce Vlade naci isto dobru sredinu kao sto je nasao u Beogradu i da ce sledeci klub voditi kao sto je vodio Srpskog sampiona.Lazo Cacak

lexx

pre 11 godina

Samo da se jos rastanu od Bozica koji je najslabija jedinica Partizana u istoriji i Kecmana koji je bio dobar igrac ali vise ne moze da da Partizanu to sto se od njega ocekuje.Partizanu je potreban trener ,,lisac'' poput Pesica,Jovanovic jos nije zreo ni kao osoba ni kao trener sto se lako primeti.Ima vremena za njega,da se pronadje neki svoj tenerski pecat, a ne samo da sprovodi Duletov sistem jer to je malo za klub.

Volim crno-bele!

pre 11 godina

Nikad mi nece biti jasno zasto je do ovoga doslo! Dobar trener, dobar covek. Hvala ti, Vlado, na svemu, a posebno na odanosti i ljubavi prema klubu. Mnogo srece u nastavku karijere! Vrati nam se jednog dana!

Milos

pre 11 godina

Mogao bi da i Danilovica pod ruke, dosta su jahali i bacali prasinu u oci narodu pricama - "nemamo para", "sve sto uradimo je cudo" i sl. . . Zvezda u nikad vecoj bedi i dugovima dovodi Pesica drugi put, samo mi prodajemo pricu kako smo socijalni slucajevi i posle toliko prodatih igraca i napunjenih arena...

Milos

pre 11 godina

Realno:
Covek je osvojio sve sto je trebao i mogao da osvoji. Da li je mogao vise u EL ili ABA ove godine... to nije ni bitno ali ne mnogo vise od onoga sta je uradio. Licno mi se nije svidelo njegovo vidjenje igre i kako je Partizan igrao pod njim, ali ono je uradio i osvojio, to je ono sto je bilo trazeno i ocekivano od njega!
Puno mi je srce sto Partizan, a i mi koji ga pratimo i volimo, mozemo legitimno da kalkulisemo koja ce velicina naslediti Vladu: Dule, Zeljko pa cak i Dzikic! Ko jos to moze u Evropi!?

alczsouth

pre 11 godina

pa novih 15 godina dominacije
dule is back

James, Miljenovic
Andjusic, Kecman, Milosavljevic, Bogdanovic
Lucic, Cakarevic
Macvan, Bertans
Maric, Raduljica + Besovic

Lagano ABA i domace i TOP8

king

pre 11 godina

Ok to se i ocekivalo.Za dve godine su uzeti trofeji ali zahvaljujuci Debelom koji je ostavio jak pelcer,a ulazak u trecu godinu sa Vladom bi vec bio rizik,jer dolaze mladi igraci a tu vec treba jak autoritet.Osetila se vec nesigurnost igraca koju trener treba da im pruzi ali to od Vlade nazalost nisu dobijali.Zelim Vladi svu srecu i da se jednog dana vrati u Partizan a Saletu da izabere paravog trenera(Debelog ili Zoca)!!!!

Saca

pre 11 godina

Ne sumnjam da je dobar covek i da je uzeo 5 trofeja za 2 godine, ali osim par utakmica, gledao sam ruznu kosarku, sa puno obavezne igre i u utakmicama u kojima su igraci trebali da se opuste i pokazu zasto su talentovani, jedinice su dolazile i odlazile, vodje opet nema "kao ni kod Duleta), tako da sve u svemu, promena je neophodna radi dobijanja na kvalitetu i lepoti igre pod kosevima. Ipak, na kraju, hvala mu.

Mario Bros

pre 11 godina

Dule vrati se na tron. Vreme je da se osvoji Evroliga :D
Jao kada se samo setim nesrećnih utakmica sa final 4. Za dlaku sinko.

Djorgo

pre 11 godina

Partizan posle Vujosevica je bio za Jovanovica prevelik zalogaj. On verovatno ima preduslove za solidnu trenersku karijeru, ali kao da mu treba jos ``kaljenja``, pre nego sto bude spreman za veca trenerska dela. Srecno!

Gargantua

pre 11 godina

У сваком послу постоје 2 врсте људи; а) они који ваљано и поштено раде свој посао и б) они који знају да причају.
(Divos, 21. jun 2012 07:04)

To sto Vlada ne prica meni je zasmetalo jedino kad bih gledao Partizanove tajm-aute.

Mare

pre 11 godina

@tnt

Željko Obradović je bio košarkaš reprezentativac u ONO vreme i osvojio kao igrač srebro na olimpijadi i zlato na svetskom. Pera Božić bi u ono vreme igrao drugu ligu maksimalno, a i sada je realno taj kvalitet. Prema tome paralele nigde nema. Možda jedino obojica podjednako vole košarku.

radnički i zvezda protiv sudija i partizana

pre 11 godina

Naravno da vujošević neće preuzeti klub. Nije lud da ka Kari i Muta sledeće sezone ponižavaju i da ostane bez Evrolige. Dovoljno mu se srozao ugled ako ga je i imao posle CSKA sada bi mu se i grobari smejali skupa sa ostatkom sveta.

all round

pre 11 godina

pa novih 15 godina dominacije
dule is back

James, Miljenovic
Andjusic, Kecman, Milosavljevic, Bogdanovic
Lucic, Cakarevic
Macvan, Bertans
Maric, Raduljica + Besovic

Lagano ABA i domace i TOP8

a ove price za djordjevica - nikada nece biti u partizanu dok je danilovica tamo. i ne treba. samo dule i niko vise.

Zeca

pre 11 godina

Konacno, sad pravac Kina, pa njima prodaj pricu o rosteru i ostale nebuloze...A da bi se lakse snasao u tudjini, po ceni avionske karte, dacemo ti da vodis i svoje igrace Milosavljevica, Cakarevica, Katica...
Sramota je sta si napravio od jedne lepe igre kao sto je kosarka, i mislio sam da kao navijac Partizana necu docekati dan kada vise necu morati da slusam tvoj tajm - aut, kad necu morati da crvenim zbog tvojih konferencija za stapmpu...
U ime srpske kosarke, nadam se da ces novi posao naci u nekom Keravnosu, Benfici, Ajfel Tauersima, samo da nam se putevi vise ne sretnu...
U ime svih igraca sa kojima si imao odlicnu saradnju sve ovo vreme, a narocito Djekica, Jaramaza, Miljenovica, Bogdanovica, Besovica pa i Andjusica, koji su svi zajedno mogli da docekaju penziju pored tebe na klupi, ili pored nas navijaca na tribinama, srecan put...
P.S. Vujosevic je sve ovo i zamesio kada je ovog "trenera" ostavio na klupi...DZIKICA ZA TRENERA!!!
(Mr Roster, 21. jun 2012 01:49)
Svima koji je ovaj covek dosadio neka pritisnu preporucujem.Idi gledaj zvezdu molim te partizan pusti na miru.

064969...

pre 11 godina

ne znam da li moze Dule, kako cujem on je jos trener CSKA(;-))
Stvarno, ako opet propuste Djordjevica za trenera, treba svi u Partizanu da se stide do kraja zivota...
Zbog glupog ego tripa Danilovica, stvaili su 2 pomocnika JOvanovica, a ne legendu Djordjevica.... Sramotno, i vratilo im se kako im se vratilo....
Sale sad, ili nikad...Na Partizanu je da odluci....
(sasa, 21. jun 2012 05:17)

Nisu ovo pozdravi i želje slušalaca. O kakvom egu pišeš? Pa Danilović drži Saletovu sliku u kancelariji? Kakav ego.? I šta se vratilo? 5 titula u dve godine? Saletov klub u Italiji se gasi, on je pod ugovorom, o svemu otom potom. Ali obojica su veliki igrači i prijatelji i tu ne postoji nikakav EGO. Puštaš filmove...

broz

pre 11 godina

uuu,ne veruem...kakva vest...sav sam se najezio...a ako se i dule stvarno vrati...toliko sam puta vladu popljuvao,pa sam ga mnogo puta i branio od istomisljenika,ali mi malo zao...a osvojiti duplu krunu u srbiji sa partizan bi kogao i ja,jedino vredno je jadranska prosle godine. .

mailman

pre 11 godina

Prema nekim sajtovima Vlade prelazi u Donjeck, a na njegovo mesto se vraca Dule Vujosevic. Mislim da je poruka Danilovica i Todorica jasna. Ispadanje u grupnoj fazi Evrolige i polufinala ABA lige za njih je puno znacajnije od osvojenih podrazumevanih trofeja na domacoj sceni, shvatili su da Vlada nije kalibar s kojim se moze postici uspeh na evrosceni i sada zele da sa iskusnim trenerskim asom ponovo urade nesto. Da se razumemo,Vlada je bio pod ugovorom sa Partizanom i sigurno bi i trecu sezonu radije vodio Partizan u Evroligi nego verovatno igrao Evrokup s Ukrajincima, niti je toliko veliki trener da je ponuda Ukrajinaca basnoslovna.
Jednostavno, Danilovic i Tosa su ga pozvali i rekli: slusaj,nasli smo ti preko nasih menadzerskih kontakata da ides u Ukrajinu da malo zaradis, cisto da ne budes ostavljen bez hleba (u prevodu: uzmi to i bezi, nisi za evropski Partizan, vratices se mozda jednog dana kad niko ne bude hteo), a mi zelimo ozbiljan rezultat s ozbiljnim trenerom. To me sve podseti na jedan slucaj na mom fakultetu kada su asistenta koji je bio planiran da bude primljen otpustili da bi na njegovo mesto doveli nekog tatinog sina, a njemu su zauzvrat nasli posao u nekoj osrednjoj firmi cisto da ga ne ostave bez hleba i rekli mu uzmi ili ostavi.
Jeste osvojio Vlada dve duple krune,ali sada je dobio jasnu poruku od uprave da nije trener za velike evropske podvige, sve ostalo sto ce on da kaze su fraze kako je Partizan njegova familija, ali kako god nije mu lako...

sasa

pre 11 godina

ne znam da li moze Dule, kako cujem on je jos trener CSKA(;-))
Stvarno, ako opet propuste Djordjevica za trenera, treba svi u Partizanu da se stide do kraja zivota...
Zbog glupog ego tripa Danilovica, stvaili su 2 pomocnika JOvanovica, a ne legendu Djordjevica.... Sramotno, i vratilo im se kako im se vratilo....
Sale sad, ili nikad...Na Partizanu je da odluci....

KODAR78

pre 11 godina

Sad sam ustao i spremam se za posao vec je vrucina i bas mi se i ne radi, razvlacim se po krevetu i onda na vestima cujem ovu vest, skacem kao oparen sav sam se najezio evo i radimi se i nije mi vrucina,srecan sam.

Mr Roster

pre 11 godina

Konacno, sad pravac Kina, pa njima prodaj pricu o rosteru i ostale nebuloze...A da bi se lakse snasao u tudjini, po ceni avionske karte, dacemo ti da vodis i svoje igrace Milosavljevica, Cakarevica, Katica...
Sramota je sta si napravio od jedne lepe igre kao sto je kosarka, i mislio sam da kao navijac Partizana necu docekati dan kada vise necu morati da slusam tvoj tajm - aut, kad necu morati da crvenim zbog tvojih konferencija za stapmpu...
U ime srpske kosarke, nadam se da ces novi posao naci u nekom Keravnosu, Benfici, Ajfel Tauersima, samo da nam se putevi vise ne sretnu...
U ime svih igraca sa kojima si imao odlicnu saradnju sve ovo vreme, a narocito Djekica, Jaramaza, Miljenovica, Bogdanovica, Besovica pa i Andjusica, koji su svi zajedno mogli da docekaju penziju pored tebe na klupi, ili pored nas navijaca na tribinama, srecan put...
P.S. Vujosevic je sve ovo i zamesio kada je ovog "trenera" ostavio na klupi...DZIKICA ZA TRENERA!!!

vlada

pre 11 godina

Razumem vujoševića što neće da se vrati, jer otišao je kao veliki šampion i faca i sada kad bi se vratio trebalo bi mu par godina da napravi opet isto ili slično mada je pitanje da li bi uspeo sve ono da ponovi tako da bi verovatno izgubio delić ugleda, iako je njegov status legende neoboriv pa makar nemao ni jednu pobedu za godinu dana!
Ali i pored svega toga najviše od svega bi vole da duleta opet vidim na klupi partizana!!!

mile

pre 11 godina

Odlazi jer mu je dosadilo da na svakom tajm autu Todoric dobacuje nesto sa strane. Za mene je Todoric glavni krivac za lose igre partizana.
Mislim i ocekujem dve stvari: prva je da ce sam Todoric postati trener, a druga stvar je da ce on otici iz partizana jer nijedan drugi trener nece dopustiti da mu se neko mjsea u posao.

ivan

pre 11 godina

Upravo, da se razumemo...
Zeljko Obradovic je jedan jedini...
To cisto ako vam padne napamet kakva zaje...cija sa Perom Bozicem i namenjenim mestom u klubu.

Konachno

pre 11 godina

Ljudi koji pishu hvalospeve o ovom bivshem mora da su njegova uza rodbina ili on sam.Jovanovic je jako losh trener i ne drzi vodu nikakvo opravdanje"imao je loshiji tim nego Dule i manje vremena".Sa Vujoshevicem se od starta videla dugorochna vizija i plan,i igrachi koje je imao bili su isti po kvalitetu kao i Partizanovi zadnjih sezona pod Jovanovicem ali je Dule znao da izvuche iz njih preko realnih mogucnosti.Ko to ne vidi taj je slep.Da je recimo Jovanovic trenirao Marica proshao bi isto ko Dzavaj ili Raduljica.Mekejleb bi bio zamenjen nakon 2 meseca sa josh 2 pleja.Sve njegove "uspehe" postigao bi bilo koji trener na njegovom mestu.Lik je Partizan unazadio bar 5 godina-za malo godine u nikad slabijoj konkurenciji da izgubi titulu od polu raspale zvezde.Danilovic je krivac,trebao je mnogo ranije da ga najuri.Pera Bozic je tek machka u dzaku,radio bi za kikiriki ali da li sada nakon par godina nazadovanja partizanu opet treba neizvesnost?Obradovic i ako veliki trener nije za ovaj partizan jer je Obradovic trener za postizanje uspeha sa vec formiranim timovima-on nikada nije stvarao igrache,sem Focisa ja ne znam ni jednog igracha kojeg je on"izgurao".Duda Ivkovic bi bio idealan za ovaj partizan-chovek je sa slichnim timom Olimpijakosa sastavljenim bez "imena" osvojio sve,sigurno bi uz odreshene ruke mogao Partizan da dovede za par sezona do A licence,afirmishe nove mlade igrache i vrati prepoznatljiv pechat igri partizana koju je Jovanovic unishtio svojom anti-kosharkom.

ma da

pre 11 godina

Mislim da partizan ne može trenutno da obezbedi igrački kadar koji bi ON sigurno postavio kao uslov za povratak, a pitanje je i kakve su ove sudije naše sadašnje lige u odnosu na vreme dok je ON bio trener ( tj da li se mogu mlatiti, šamarati u tunelu ili ne )..Tako da bi svemogući, jedini, presvetli, veliki, neponovljivi D U L E, trebalo da nauči engleski i potpiše ugovor za neku ozbiljnu ekipu..

Dragomir

pre 11 godina

Danilović?
On će biti najveći partizanov problem, pogotovu zbog načina kako radi i navodno diktature.Na potanje oko plate njegov odgovor je " ko va j... igrajte ako hoćete", To se Peri ili Kecmanu ne može govoriti.

lexx

pre 11 godina

Samo da se jos rastanu od Bozica koji je najslabija jedinica Partizana u istoriji i Kecmana koji je bio dobar igrac ali vise ne moze da da Partizanu to sto se od njega ocekuje.Partizanu je potreban trener ,,lisac'' poput Pesica,Jovanovic jos nije zreo ni kao osoba ni kao trener sto se lako primeti.Ima vremena za njega,da se pronadje neki svoj tenerski pecat, a ne samo da sprovodi Duletov sistem jer to je malo za klub.

Milos

pre 11 godina

Mogao bi da i Danilovica pod ruke, dosta su jahali i bacali prasinu u oci narodu pricama - "nemamo para", "sve sto uradimo je cudo" i sl. . . Zvezda u nikad vecoj bedi i dugovima dovodi Pesica drugi put, samo mi prodajemo pricu kako smo socijalni slucajevi i posle toliko prodatih igraca i napunjenih arena...

radnički i zvezda protiv sudija i partizana

pre 11 godina

Naravno da vujošević neće preuzeti klub. Nije lud da ka Kari i Muta sledeće sezone ponižavaju i da ostane bez Evrolige. Dovoljno mu se srozao ugled ako ga je i imao posle CSKA sada bi mu se i grobari smejali skupa sa ostatkom sveta.

Istina.

pre 11 godina

Vest koja se mogla čuti prethodnih dana da se Duško Vujošević vraća na klupu Partizana zbog nezadovoljstva uprave radom Vlade Jovanovića deluje zaista intrigantno. Ipak sam Duško Vuješević je rešio u izjavi za "Žurnal" da razreši sve nedoumice.

To nije istina

odsečno je odgovorio.

Nije čekao novo pitanje, već je nastavio:

Nije tačno ni da nisam hteo da komentarišem takve navode. Nisam ni bio upitan za to, već da prognoziram ishod treće i četvrte utakmice. A jasno je i da je izvor informacije menadžer Aca Rašković. S obzirom na trenutak u kom se pojavila, jasno je s kojim ciljem i u čiju korist je plasirana.

Ko sad laze?

dalian1983

pre 11 godina

ocekivano...decko je uzeo 5 trofeja i to mu niko ne moze oduzeti,ali cinjenica je da smo igrali jako ruzno,bili u konstantnom padu i strepeli za titulu iako smo imali 70% jaci tim od svih ostalih clanova nase lige...
zvezda fmp beograd zeleznik u narednu sezonu ce krenuti svim sredstvima,ostaje pesic,dolazi rakocevic,pa samo ta dva coveka kostaju milion evra,a budzet celog partizana je oko 1,5 ili 2 miliona,tako da treba ocekivati da ce njihov biti izmedju 4 i 5 da bi celu ekipu sastavili...
u svemu tome im se mora odgovoriti istom merom,dovodjenjem vujosevica i uz 2-3 dobra pojacanja i ovu supertalentovanu decu koju imamo,titula opet nece biti problem...pa za 2-3 godine andjusic,miljenovic,bertans,bogdanovic,besovic i ostala nasa deca pod duletovim patronatom da se popenju na krov evrope!!!

Mr Roster

pre 11 godina

Konacno, sad pravac Kina, pa njima prodaj pricu o rosteru i ostale nebuloze...A da bi se lakse snasao u tudjini, po ceni avionske karte, dacemo ti da vodis i svoje igrace Milosavljevica, Cakarevica, Katica...
Sramota je sta si napravio od jedne lepe igre kao sto je kosarka, i mislio sam da kao navijac Partizana necu docekati dan kada vise necu morati da slusam tvoj tajm - aut, kad necu morati da crvenim zbog tvojih konferencija za stapmpu...
U ime srpske kosarke, nadam se da ces novi posao naci u nekom Keravnosu, Benfici, Ajfel Tauersima, samo da nam se putevi vise ne sretnu...
U ime svih igraca sa kojima si imao odlicnu saradnju sve ovo vreme, a narocito Djekica, Jaramaza, Miljenovica, Bogdanovica, Besovica pa i Andjusica, koji su svi zajedno mogli da docekaju penziju pored tebe na klupi, ili pored nas navijaca na tribinama, srecan put...
P.S. Vujosevic je sve ovo i zamesio kada je ovog "trenera" ostavio na klupi...DZIKICA ZA TRENERA!!!

Korlic

pre 11 godina

Hvala ti Vlado za ovih pet trofeja! Siguran sam da ces naci klub u kome ces uspeti da napravis trenersko ime i karijeru, pa da se vratis kod nas i to znanje preneses na igrace! Veliki si covek i to si pokazivao svojim izjavama u novinama i na konferencijama. Kultura i kosarka pre svega, a ne sudije i kojekave gluposti.

mile

pre 11 godina

Odlazi jer mu je dosadilo da na svakom tajm autu Todoric dobacuje nesto sa strane. Za mene je Todoric glavni krivac za lose igre partizana.
Mislim i ocekujem dve stvari: prva je da ce sam Todoric postati trener, a druga stvar je da ce on otici iz partizana jer nijedan drugi trener nece dopustiti da mu se neko mjsea u posao.

broz

pre 11 godina

uuu,ne veruem...kakva vest...sav sam se najezio...a ako se i dule stvarno vrati...toliko sam puta vladu popljuvao,pa sam ga mnogo puta i branio od istomisljenika,ali mi malo zao...a osvojiti duplu krunu u srbiji sa partizan bi kogao i ja,jedino vredno je jadranska prosle godine. .

mailman

pre 11 godina

Prema nekim sajtovima Vlade prelazi u Donjeck, a na njegovo mesto se vraca Dule Vujosevic. Mislim da je poruka Danilovica i Todorica jasna. Ispadanje u grupnoj fazi Evrolige i polufinala ABA lige za njih je puno znacajnije od osvojenih podrazumevanih trofeja na domacoj sceni, shvatili su da Vlada nije kalibar s kojim se moze postici uspeh na evrosceni i sada zele da sa iskusnim trenerskim asom ponovo urade nesto. Da se razumemo,Vlada je bio pod ugovorom sa Partizanom i sigurno bi i trecu sezonu radije vodio Partizan u Evroligi nego verovatno igrao Evrokup s Ukrajincima, niti je toliko veliki trener da je ponuda Ukrajinaca basnoslovna.
Jednostavno, Danilovic i Tosa su ga pozvali i rekli: slusaj,nasli smo ti preko nasih menadzerskih kontakata da ides u Ukrajinu da malo zaradis, cisto da ne budes ostavljen bez hleba (u prevodu: uzmi to i bezi, nisi za evropski Partizan, vratices se mozda jednog dana kad niko ne bude hteo), a mi zelimo ozbiljan rezultat s ozbiljnim trenerom. To me sve podseti na jedan slucaj na mom fakultetu kada su asistenta koji je bio planiran da bude primljen otpustili da bi na njegovo mesto doveli nekog tatinog sina, a njemu su zauzvrat nasli posao u nekoj osrednjoj firmi cisto da ga ne ostave bez hleba i rekli mu uzmi ili ostavi.
Jeste osvojio Vlada dve duple krune,ali sada je dobio jasnu poruku od uprave da nije trener za velike evropske podvige, sve ostalo sto ce on da kaze su fraze kako je Partizan njegova familija, ali kako god nije mu lako...

KODAR78

pre 11 godina

Sad sam ustao i spremam se za posao vec je vrucina i bas mi se i ne radi, razvlacim se po krevetu i onda na vestima cujem ovu vest, skacem kao oparen sav sam se najezio evo i radimi se i nije mi vrucina,srecan sam.

all round

pre 11 godina

pa novih 15 godina dominacije
dule is back

James, Miljenovic
Andjusic, Kecman, Milosavljevic, Bogdanovic
Lucic, Cakarevic
Macvan, Bertans
Maric, Raduljica + Besovic

Lagano ABA i domace i TOP8

a ove price za djordjevica - nikada nece biti u partizanu dok je danilovica tamo. i ne treba. samo dule i niko vise.

neglasac

pre 11 godina

dobar je decko,trudi se, al ipak nije taj kvalitet koji nama treba

Tole reaguj...Dule Vujosevic na na na na, Dule Vujosevic

..smrzle se limenke

Alex

pre 11 godina

Naravno, dupli trenerski tandem Djordjevic - Vujosevic, Zeljko Obradovic direktor, Le Bron na krilu,Vestbruk na beku,Durantula krilo-krilni centar, Sekil se vraca iz penzije i Filip Covic na pleju !

Горан

pre 11 godina

Dolazi Dule, jao Svetislave napustaj divu da se ne mucis jos jednu sezonu i opet ostanes bez trofeja. Nego imam jedno pitanje za ove sto navijaju za klub koji i nije njihov tj divu: Jel vam frka a???

Dukajlo

pre 11 godina

Legendo, HVALA za sve!
Dokazao si srcanost i ljubav, to je ono sto se ceni, mnogo smo se nervirali svi zajedno, ali to je zato sto svi i volimo istu stvar - Partizan; ali ipak smo upamtili da si branio nase ime, boje i ponos najbolje koliko si mogao, da si se usudio da preuzmes nas klub kada mnogi drugi ne bi smeli, i na kraju pamtimo samo radovanja! GROBARI TE VOLE! A TI SI JEDAN OD NAS!

Gos'n

pre 11 godina

Blic pise najgore lazi i vodi kampanju protiv Partizana i Danilovica vec neko vreme! Sluze se laznim cinjenicama, poput pucanja iz pistolja u skrivenoj kameri, a neupuceni shvataju bukvalno, a rec je o skrivenoj kameri u kojoj Danilovic saradjuje sa producentima. Danima tokom plejofa pisu o A licenci i dolasku Vujosevica, sve kako bi se poremetio klub. Sada hajkom na predsednika hoce da ga srozaju. E, pa ne moze!!! STOP REZIMSKIM MEDIJIMA I UNISTAVANJU PARTIZANA ZARAD IZDIZANJA CRVENE ZVEZDE! To vazi za sve sportove!

Grobson

pre 11 godina

. Zvezda u nikad vecoj bedi i dugovima dovodi Pesica drugi put, samo mi prodajemo pricu kako smo socijalni slucajevi i posle toliko prodatih igraca i napunjenih arena...
(Milos, 20. jun 2012 23:57)

O Boze...Zato nam i drzava propada.Sto ovakvi kao ti imaju kompjuter i pisu komentare.

alczsouth

pre 11 godina

pa novih 15 godina dominacije
dule is back

James, Miljenovic
Andjusic, Kecman, Milosavljevic, Bogdanovic
Lucic, Cakarevic
Macvan, Bertans
Maric, Raduljica + Besovic

Lagano ABA i domace i TOP8

sasa

pre 11 godina

ne znam da li moze Dule, kako cujem on je jos trener CSKA(;-))
Stvarno, ako opet propuste Djordjevica za trenera, treba svi u Partizanu da se stide do kraja zivota...
Zbog glupog ego tripa Danilovica, stvaili su 2 pomocnika JOvanovica, a ne legendu Djordjevica.... Sramotno, i vratilo im se kako im se vratilo....
Sale sad, ili nikad...Na Partizanu je da odluci....

Dragomir

pre 11 godina

Danilović?
On će biti najveći partizanov problem, pogotovu zbog načina kako radi i navodno diktature.Na potanje oko plate njegov odgovor je " ko va j... igrajte ako hoćete", To se Peri ili Kecmanu ne može govoriti.

zamisljam i voleo bih da se ostvari

pre 11 godina

konferencija za novinare...promocija novog trenera kkp...on seda, prekrsta ruke, gleda u okupljene jedno tri sekunde i onda se nadlakti na sto, namesti naocare i ne cekajuci da ga ista pitaju kaze: uh, jeste...vratio sam se...ovo je moja kuca...dalje pitanja? pa da, rekao sam pre neki dan da se ne vracam, ali i mnogi drugi su mnogo toga pricali ovih dana...dalje?

Adi

pre 11 godina

Vlado,Vlado majstore..Da si ti nama zdrav i ziv..Uvijek ces bit jedan veliki dio porodice Partizana,i svako ko kaze nesto protiv tebe,on je rekao i protiv Partizana..I zelimo ti svu srecu ovog svijeta,i ako budes hteo uvijek ce ti bit otvorena vrata KK Partizana..Nemoj ici nikad u Divi.I da znas,otisao si kao veliki covjek,kao veliki trener s uradjenim poslom...srecno majstore..Vlado legendo.

aleksa

pre 11 godina

Штета, убеђен сам да би растао са Партизаном из сезоне у сезону. И да бисмо добили врхунског стручњака и тренерског лисца.
По много чему, види се да није имао до краја одрешене руке или да није имао довољно петље. У другом, случају - ко му је крив.
Да се разумемо, Вујошевића обожавам, али чини ми се да му је направљено место да досања сан сваког тренера. Он се, међутим, пре две сезоне определио да то учини са другим клубом!!!
Ако се неко пита шта сам хтео да кажем, ево одговора: овако се не захваљује човеку који је истрпео што је истрпео у петак вече.

ma da

pre 11 godina

Mislim da partizan ne može trenutno da obezbedi igrački kadar koji bi ON sigurno postavio kao uslov za povratak, a pitanje je i kakve su ove sudije naše sadašnje lige u odnosu na vreme dok je ON bio trener ( tj da li se mogu mlatiti, šamarati u tunelu ili ne )..Tako da bi svemogući, jedini, presvetli, veliki, neponovljivi D U L E, trebalo da nauči engleski i potpiše ugovor za neku ozbiljnu ekipu..

nikola!

pre 11 godina

Vlado hvala!
Mislim da nisi bio los, ali i da nisi bio iznad proseka - u skladu sa rezultatima Partizana. Nastavio si dominaciju, ali je najveca zamerka sto nisi imao hrabrosti da das sansu mladjim igracima (osim Lucicu). A to je kljuc - ne uspeha, vec opstanka Partizana u drustvu najboljih Evrope!!!
Ako dodje DV onda mozemo slobodno da nakrivimo sesir i da, u naredne 3 do 4 sezone, ocekujemo F4 evrolige...pa to lepo Djilas progura da se igra u Beogradskoj, pardon KOMBANK, areni... i EVROPA JE NASA ;)

Slaviša

pre 11 godina

Vlade, hvala ti do neba! Imaš više trofeja nego godina kao prvi trener! To se ceni!
Za mene se ti nikada nećeš rastati od Partizana, kao što to nikada nisu uradili ni treneri poput Dula i Željka, igrača poput Pekmena, Drobnjaka, Šćepanovića, Vujanića, TNT-a, Veselog, Borčeta Mekejlebovskog, pominjao bih sada sve redom i Rašića, Đuru Ostojića, Strahinju (kome nikada neću zaboraviti kucanje protiv Makabija), Fredija, Lorensa, Gista, Lazmea, kapitena Srbije Krstića, ma ne mogu svih u ovom trenutku da se setim, ali znam da će uvek pričati sve najlepše o našem Partizanu. Stara garda koja i dan danas prati utakmice institucije. Tako ćeš i uvek biti uz nas a mi uz tebe.
Od srca ti želim SVE NAJBOLJE u karijeri. Hvala ti još jednom na svemu!

A ako se Dule vrati, to neće biti humano. Prodajem sledećeu sezonu za uigravanje tima koji ima prosek godina 20 - Bogdanović, Jaramaz, Bešović, Čekovski, Miljenović, Pešak, Bane, Bertans, kupovina Muslija, i uz njih ako ostanu "iskusni" Lučić, Gagi, Čakar, Danilo, pa mi se šalimo sa našom ligom sledeće, a sa Evropom za dve godine!
Nisam pomenuo Katića, Kecmana i Božića jer sam čitao da Katić odlazi a ova dvojica dobijaju mesta u klubu. No ja bih ih vrlo rado video još jednu sezonu u našoj svetinji. Zamislite da nam kapiten bude igrač 89god a da pri tome bude i najstariji. :)

HVALA TI CRNO BELA LJUBAVI!

Zeca

pre 11 godina

Konacno, sad pravac Kina, pa njima prodaj pricu o rosteru i ostale nebuloze...A da bi se lakse snasao u tudjini, po ceni avionske karte, dacemo ti da vodis i svoje igrace Milosavljevica, Cakarevica, Katica...
Sramota je sta si napravio od jedne lepe igre kao sto je kosarka, i mislio sam da kao navijac Partizana necu docekati dan kada vise necu morati da slusam tvoj tajm - aut, kad necu morati da crvenim zbog tvojih konferencija za stapmpu...
U ime srpske kosarke, nadam se da ces novi posao naci u nekom Keravnosu, Benfici, Ajfel Tauersima, samo da nam se putevi vise ne sretnu...
U ime svih igraca sa kojima si imao odlicnu saradnju sve ovo vreme, a narocito Djekica, Jaramaza, Miljenovica, Bogdanovica, Besovica pa i Andjusica, koji su svi zajedno mogli da docekaju penziju pored tebe na klupi, ili pored nas navijaca na tribinama, srecan put...
P.S. Vujosevic je sve ovo i zamesio kada je ovog "trenera" ostavio na klupi...DZIKICA ZA TRENERA!!!
(Mr Roster, 21. jun 2012 01:49)
Svima koji je ovaj covek dosadio neka pritisnu preporucujem.Idi gledaj zvezdu molim te partizan pusti na miru.

mmls011

pre 11 godina

Kako je lako kad na celu kluba imas legendu kao Sasa Danilovic. Nista nije vam dometa - Dule, Zeljko, Sale, Paspalj... Tako se vodi klub koji se voli. Bravo legendo!

VozdPFK

pre 11 godina

Nije tačno ni da nisam hteo da komentarišem takve navode. Nisam ni bio upitan za to, već da prognoziram ishod treće i četvrte utakmice. A jasno je i da je izvor informacije menadžer Aca Rašković. S obzirom na trenutak u kom se pojavila, jasno je s kojim ciljem i u čiju korist je plasirana.
Ko sad laze?
(Istina., 20. jun 2012 23:27)

Kako vama ništa nije jasno, to je strašno. Pa naravno da će tako reagovati i skloniti pritisak sa Jovanovića da bi ovaj mogao da dovrši punjenje limenki, a o kadrovskim promenama se rpiča kad se posao završi. Tako to rade šampioni...

Konachno

pre 11 godina

Ljudi koji pishu hvalospeve o ovom bivshem mora da su njegova uza rodbina ili on sam.Jovanovic je jako losh trener i ne drzi vodu nikakvo opravdanje"imao je loshiji tim nego Dule i manje vremena".Sa Vujoshevicem se od starta videla dugorochna vizija i plan,i igrachi koje je imao bili su isti po kvalitetu kao i Partizanovi zadnjih sezona pod Jovanovicem ali je Dule znao da izvuche iz njih preko realnih mogucnosti.Ko to ne vidi taj je slep.Da je recimo Jovanovic trenirao Marica proshao bi isto ko Dzavaj ili Raduljica.Mekejleb bi bio zamenjen nakon 2 meseca sa josh 2 pleja.Sve njegove "uspehe" postigao bi bilo koji trener na njegovom mestu.Lik je Partizan unazadio bar 5 godina-za malo godine u nikad slabijoj konkurenciji da izgubi titulu od polu raspale zvezde.Danilovic je krivac,trebao je mnogo ranije da ga najuri.Pera Bozic je tek machka u dzaku,radio bi za kikiriki ali da li sada nakon par godina nazadovanja partizanu opet treba neizvesnost?Obradovic i ako veliki trener nije za ovaj partizan jer je Obradovic trener za postizanje uspeha sa vec formiranim timovima-on nikada nije stvarao igrache,sem Focisa ja ne znam ni jednog igracha kojeg je on"izgurao".Duda Ivkovic bi bio idealan za ovaj partizan-chovek je sa slichnim timom Olimpijakosa sastavljenim bez "imena" osvojio sve,sigurno bi uz odreshene ruke mogao Partizan da dovede za par sezona do A licence,afirmishe nove mlade igrache i vrati prepoznatljiv pechat igri partizana koju je Jovanovic unishtio svojom anti-kosharkom.

Laki Cacak

pre 11 godina

Vlade posle duzeg vremena je dosao u prvi plan.Vlade je za ove godine napravio veoma dobar rezultat i to niko od nas ne moze da uspori.Taj isti Vlade je i Bertansa,Luca,Andjusu,Besa forsirao na najbolji moguci nacin.Ima tu dosta mladih igraca koji ce verovatno naredne sezone imati vecu minutazu kao sto su:Jaramaz,Bogdanovic,Pesakovic,Radicevic,Josilo...
Vlade jste manje iskusan trener,al sa puno znjanja.Ja se iskreno nadam da ce Vlade naci isto dobru sredinu kao sto je nasao u Beogradu i da ce sledeci klub voditi kao sto je vodio Srpskog sampiona.Lazo Cacak

Divos

pre 11 godina

Јако лоша вест, за Партизан јер је изгубио одличног тренера, али и за српску кошарку. У сваком послу постоје 2 врсте људи; а) они који ваљано и поштено раде свој посао и б) они који знају да причају. Влада је најбољи пример за ове под а) марљив, вредан, ненаметљив и иза њега стоје резултати (не само у Партизану, већ са и са репрезентацијом У-18). Наравно у земљи Србији, често су више на цени људи који само знају да причају, и да причају, медијима, који су и иначе за спорт велике штеточине, управо ови су пуно дражи. Свакако Влада као такав какав јесте је идеалан за оспоравање, прозивали су га знани и незнани "дежурни" паметњаковићи, и сад ту смо, где смо. Партизан ће тешко наћи овако квалитетног тренера, оних који знају да причају имате колико вам душа жели, а оних који поштено и ваљано раде свој посао и не баш.

rubio

pre 11 godina

Ako je ovo istina eto prilike da sledece sezone eksplodira Bertans! Ocekujte novog Jana Veselyja samo sa ekstra sutom za 3. Napred davis bertans

Pazi, javljaju se postenjacine...

pre 11 godina

Drzavni projekat se raspada, dolaze bolji dani za srpsku kosarku!
(Jovan, 21. jun 2012 00:27 Kako god da je za vas nema boljih dana od ovih koje imate sada. Tako je bilo godinama a tako ce ostati i na dalje... Vi ste privatni projekat od drzavnih para... Opet cete za godinu dve u stecaj po hiljaditi put. Sto se tice Partizana on samo moze biti jaci nego sto je trenutno...

asid

pre 11 godina

Siguran sam da je sve ovo uradjeno sa dobrim argumentima i sa pripremljenim resenjem za buducnost (definitivno veliko ime), ali opet mi je izuzetno zao sto Vlade odlazi. Imam osecaj da je bas sa zavrsnicom ove sezone sazreo i dobio ono sto mu je falilo, drskost, hrabrost i neophodno samopouzdanje. Znanje i dostojanstvo je imao uvek.

vlada

pre 11 godina

Razumem vujoševića što neće da se vrati, jer otišao je kao veliki šampion i faca i sada kad bi se vratio trebalo bi mu par godina da napravi opet isto ili slično mada je pitanje da li bi uspeo sve ono da ponovi tako da bi verovatno izgubio delić ugleda, iako je njegov status legende neoboriv pa makar nemao ni jednu pobedu za godinu dana!
Ali i pored svega toga najviše od svega bi vole da duleta opet vidim na klupi partizana!!!

Mare

pre 11 godina

@tnt

Željko Obradović je bio košarkaš reprezentativac u ONO vreme i osvojio kao igrač srebro na olimpijadi i zlato na svetskom. Pera Božić bi u ono vreme igrao drugu ligu maksimalno, a i sada je realno taj kvalitet. Prema tome paralele nigde nema. Možda jedino obojica podjednako vole košarku.

soni

pre 11 godina

pa novih 15 godina dominacije
dule is back

James, Miljenovic
Andjusic, Kecman, Milosavljevic, Bogdanovic
Lucic, Cakarevic
Macvan, Bertans
Maric, Raduljica + Besovic

Lagano ABA i domace i TOP8
(alczsouth, 21. jun 2012 00:34)

dodaj kobija i lebrona i eto evrolige, mislim realno, raduljica je rekao da je zavrsio sa igrom u srbiji, macvan sigurno odlazi, maric nece doci ne vidim odakle uopste razmisljanje o tako necemu jer je blizu makabija, bertansa si stavio na cetvorku, kecman zavrsava karijeru, james ce otici mislim svi stranci pricaju da bi voleli da ostanu ali cim dobiju cek pokupe se i odu...

Mario Bros

pre 11 godina

Dule vrati se na tron. Vreme je da se osvoji Evroliga :D
Jao kada se samo setim nesrećnih utakmica sa final 4. Za dlaku sinko.

king

pre 11 godina

Ok to se i ocekivalo.Za dve godine su uzeti trofeji ali zahvaljujuci Debelom koji je ostavio jak pelcer,a ulazak u trecu godinu sa Vladom bi vec bio rizik,jer dolaze mladi igraci a tu vec treba jak autoritet.Osetila se vec nesigurnost igraca koju trener treba da im pruzi ali to od Vlade nazalost nisu dobijali.Zelim Vladi svu srecu i da se jednog dana vrati u Partizan a Saletu da izabere paravog trenera(Debelog ili Zoca)!!!!

milos d. brčko

pre 11 godina

Uživanje je gledati Partizan kog vodi Dule.Vlade je bio dobar Duletov đak,ali odmah je bilo jasno da ga ne može nadmašiti,karika koja nedostaje je harizma,Džikić je mogao postići taj cilj,ali nije dobio šansu. Vlade je u godinama kad mora razmišljati o novu, a Dule će ga napraviti i u Partizanu,kako stvaranjem novih igrača,tako punjenjem Pionira i Arene. Imajući u vidu da je Dule želio da se oproba u nekom velikom klubu i da nije uspio zbog hendikepa zvanog engleski jezik (poništava veći dio onoga što on zna kada je na drugom govornom području)naj logičniji slijed događaja je ovo što je najavljeno ovom viješću. Partizan se voli u svim kombinacijama,ali od ljubavi je teško živjeti :)-zato Dule dobro došao, a Vlade hvala i mnogo sreće ti želim.

Volim crno-bele!

pre 11 godina

Nikad mi nece biti jasno zasto je do ovoga doslo! Dobar trener, dobar covek. Hvala ti, Vlado, na svemu, a posebno na odanosti i ljubavi prema klubu. Mnogo srece u nastavku karijere! Vrati nam se jednog dana!

Gargantua

pre 11 godina

У сваком послу постоје 2 врсте људи; а) они који ваљано и поштено раде свој посао и б) они који знају да причају.
(Divos, 21. jun 2012 07:04)

To sto Vlada ne prica meni je zasmetalo jedino kad bih gledao Partizanove tajm-aute.

Saca

pre 11 godina

Ne sumnjam da je dobar covek i da je uzeo 5 trofeja za 2 godine, ali osim par utakmica, gledao sam ruznu kosarku, sa puno obavezne igre i u utakmicama u kojima su igraci trebali da se opuste i pokazu zasto su talentovani, jedinice su dolazile i odlazile, vodje opet nema "kao ni kod Duleta), tako da sve u svemu, promena je neophodna radi dobijanja na kvalitetu i lepoti igre pod kosevima. Ipak, na kraju, hvala mu.

sportski pozdrav

pre 11 godina

Vlado, jesi bio malo kilav, ali care, muški ekipu i svaka ti čast na tome. Ne možemo doveka da se vadimo na Dudu, Željka i ostale trenere iz jugoslovenske škole, tako da ti iskreno želim da jednog dana stigneš i prestigneš pomenute veličine kao "original srpski" trener :)

A sad lepo u inostranstvo, uzmi finu lovu, pa da se biješ sa Partizanom na sledećem Fajnal Foru!

Djorgo

pre 11 godina

Partizan posle Vujosevica je bio za Jovanovica prevelik zalogaj. On verovatno ima preduslove za solidnu trenersku karijeru, ali kao da mu treba jos ``kaljenja``, pre nego sto bude spreman za veca trenerska dela. Srecno!

064969...

pre 11 godina

ne znam da li moze Dule, kako cujem on je jos trener CSKA(;-))
Stvarno, ako opet propuste Djordjevica za trenera, treba svi u Partizanu da se stide do kraja zivota...
Zbog glupog ego tripa Danilovica, stvaili su 2 pomocnika JOvanovica, a ne legendu Djordjevica.... Sramotno, i vratilo im se kako im se vratilo....
Sale sad, ili nikad...Na Partizanu je da odluci....
(sasa, 21. jun 2012 05:17)

Nisu ovo pozdravi i želje slušalaca. O kakvom egu pišeš? Pa Danilović drži Saletovu sliku u kancelariji? Kakav ego.? I šta se vratilo? 5 titula u dve godine? Saletov klub u Italiji se gasi, on je pod ugovorom, o svemu otom potom. Ali obojica su veliki igrači i prijatelji i tu ne postoji nikakav EGO. Puštaš filmove...

elmer

pre 11 godina

Hvala Vlado za sve uspehe, nisam bio odusevljen naSOM igrom ali mi je ipak krivo sto odlazis. Onakvo ponasanje nakon 4. utakmice je skola za gospodine.Svaka cast i puno srece u daljem radu.

Veerghoen

pre 11 godina

Vlada je jako dostojanstven, uctiv i skolovan covek. To priznajem kao Zvezdas. Mislim da je ove godine sazreo i dobio ono sto mu je falilo.

ivan

pre 11 godina

Upravo, da se razumemo...
Zeljko Obradovic je jedan jedini...
To cisto ako vam padne napamet kakva zaje...cija sa Perom Bozicem i namenjenim mestom u klubu.

Milos

pre 11 godina

Realno:
Covek je osvojio sve sto je trebao i mogao da osvoji. Da li je mogao vise u EL ili ABA ove godine... to nije ni bitno ali ne mnogo vise od onoga sta je uradio. Licno mi se nije svidelo njegovo vidjenje igre i kako je Partizan igrao pod njim, ali ono je uradio i osvojio, to je ono sto je bilo trazeno i ocekivano od njega!
Puno mi je srce sto Partizan, a i mi koji ga pratimo i volimo, mozemo legitimno da kalkulisemo koja ce velicina naslediti Vladu: Dule, Zeljko pa cak i Dzikic! Ko jos to moze u Evropi!?