Nova vest
Košarka

Utorak, 03.01.2012.

17:54

Todorić za B92: "Nećemo Viznevskog"

Nakon što je Partizan mt:s zvanično okončao saradnju sa Amerikancem Ejsi Loom, pojavila se informacija da su "crno-beli" zainteresovani za Endrjua Viznevskog.

Izvor: A. Kovačević

Autor:A. Kovačević

Default images

Međutim, sportski direktor srpskog šampiona Dragan Todorić je u izjavi za B92 negirao da klub želi bivšeg košarkaša Crvene zvezde.

"Ne pregovaramo sa Viznevskim. Tražimo novog plejmejkera, trenutno nemamo imena za javnost, a sve zavisi od toga ko bude slobodan", rekao je Todorić.

Sportski direktor Partizana je potvrdio da Partizan ne traži striktno stranca ili domaćeg košarkaša, već da će to zavisiti od toga ko može da dođe u Humsku 1.

Partizan mt:s je raskinuo ugovor sa Amerikancem Loom nakon što se ovaj nije vratio u Beograd u ponedeljak, sa odmora iz SAD-a.

Viznevski je 30-godišnji američki plejmejker koji je ruđen u Njujorku. Nakon koledža Sentenari u Luizijani, profesionalnu karijeru počeo je upravo u Srbiji 2003. godine kada je zaigrao za Crvenu zvezdu.

Nakon jedne sezone u Beogradu igrao je za Telekom Basket iz Bona, Snajdero iz Udina, Cibonu, Ural Grejt, Spartak Sankt Peterburg, Makabi iz Tel Aviva i Anadolu Efes prošle sezone.

Za Efes je u Evroligi prosečno beležio 4,5 poena uz 1,9 asistencija i 1,2 skoka po utakmici uz 21,6 minuta na parketu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu