Nova vest
Košarka

Utorak, 21.09.2010.

23:31

Bjelica oduševljen dočekom

Samo što je zakoračio na parket arene „Fernando Bruesa“ Nemanja Bjelica je već blesnuo sjajem zvezda Kahe Laboral.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Na zvaničnoj promociji tima, brojni ljubitelji košarke skandirali su ime našeg reprezentativca, koji je bio najtraženija ličnost za davanje autograma.

“Zanimljivo, svi znaju moje ime, a još nisam šutnuo na koš za novi klub. Trening je još jednom potvrdio da sam izabrao pravi klub. Sjajno je videti koliko ljudi u Vitoriji voli košarku”, rekao je Bjelica.

Bjelica je još prilikom potpisivanja ugovora najavljen kao veliko pojačanje.

Sve ću uraditi da se to obistini. Velika su očekivanja, ali i veliko poverenje kluba u mene, što motiviše. Takođe, ispred su dva velika izazova, ACB liga, najjače nacionalno takmičenje u Evropi, i moj debi u Evroligi. Biće pritisaka, ali spreman sam da se suočim sa svim izazovima”, naglasio je srpski reprezentativac.

Bjelica je, takođe objasnio zašto je izabrao baš Vitoriju, a ne neki drugi klub, među kojima je bio i Olimpijakos, na čijoj klupi ponovo sedi selektor srpskog nacionalnog tima Dušan Ivković.

Ovde je košarka velika strast. Ogromna je šansa da postanem veliki igrač uz Duška Ivanovića, velikog trenera koji je mnogima pomogao da izrastu u sjajni košarkaše”, istakao je Bjelica, ne zaboravljajući da pomene Crvene zvezdu, ‘klub koji je uvek imao talentovane košarkaše’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu