Nova vest
Košarka

Nedelja, 14.03.2010.

23:37

Entoan Voker u Portoriku

Nekadašnji as Boston Seltiksa Entoan Voker vraća se posle dve godine pauze košarci, a karijeru će nastaviti u Portoriku.

Izvor: B92, košarka.rs

Autor:B92, košarka.rs

Default images

Voker nije uspeo da dobije NBA angažman pa će da za sedam hiljada dolara igra za ekipu Gvajanabo Mets. Voker je imao mnogo problema sa povredama poslednje dve godine, a čak sedam sezona branio je boje ekipe Seltiksa gde je sa Polom Pirsom činio jedan od boljih tandema u to vreme. Još 1996. godine izabran je kao šesti pik, a u najjačoj ligi sveta dugo je imao prosek preko 20 poena po meču.

S obzirom na dugo odsustvo ni Portorikanci ne veruju u njegove mogućnosti pa mu je rokovodstvo ekipe Gvajanabo Mets ponudilo samo jednosmesečni ugovor. Voker će za taj mesec zaraditi sedam hiljada dolara, a ako se bude pokazao imaće mogućnost da produži saradnju.

Voker je pored Seltiksa igrao još za Dalas Maveriske, Atlanta Houkse, Majami Hit, MInesotu Timbervulvse i Memfis Grizlijse.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu