Nova vest
Fudbal 2

16.5.2024.

16:24

Nađ: "Naravno da bi najbolje bilo da mi sutra pobedimo"

Fudbaleri Partizana u narednom kolu Superlige Srbije se sastaju sa ekipom Čukaričkog.

Srđan Novaković
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Crno-beli su se u poslednjim mečevima dosta mučili sa ekipom sa Banovog brda, gde već tri godine ne zna za pobedu. 

Čukarički je veoma dobra ekipa sa nekoliko sjajnih igrača. Imaju i oni motiv, bore se za ulazak u Evropu. Obratićemo pažnju na njihovu tranziciju zbog koje su nas i pobedili u prošloj utakmici. Mi ćemo probati da nametnemo naš ritam, ali ćemo biti oprezni”.poručio je Nađ.

Uvek je Čukarički igrao dobro protiv nas, zasluženo su ostvarivali dobre rezultate. Ne mislim da protiv nas imaju poseban motiv, jer oni igraju za sebe, ne igraju za druge. Pokušaćemo sutra da prekinemo seriju loših rezultata i da pobedimo”.

Starsport

Trener Partizana istakao je da neće gledati rezultate drugih utakmica, jer je i dalje sve u rukama njegovih igrača. 

Nećemo gledati rezultat TSC-a jer je još uvek sve u našim rukama. Imamo sva boda prednosti na dva kola do kraja, ovo jesu dva mala finala za nas. Naravno da bi najbolje bilo da mi sutra pobedimo Čukarički, a da TSC ne pobedi, ali gledamo samo sebe i znamo koji je naš cilj”, podvukao je Nađ.

Partizan je seriju od šest utakmica bez pobede prekinuo u prošlom kolu, kada je na svom terenu savladao ekipu Mladosti iz Lučana, a Nađ je opet ponovo značaj golmana Aleksandra Jovanovića na tom meču. 

Vi dobro znate koliko je Aca nama puta sačuvao bodove. Svakako da neke stvari nisu funkcionisale protiv Mladosti, pre svega jer mislim da igrači imaju strah od neuspeha, da se stvorila neka vrsta psihološke barijere, ali tome ne treba da bude mesta. Pričali smo, naravno i o greškama, ali ne volim previše time da ih zamaram, jer je to utakmica koja je arhivirana. Voleo bih da protiv Čukaričkog izađemo kao protiv Napretka što smo na početku utakmice”.

Utakmica Čukaričkog i Partizana je na programu u petak od 18.30.

Podeli:

Komentari 2

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu