Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 23.11.2009.

14:46

Cvetković i zvanično u Skavoliniju

Bek Branko Cvetković posle jednomesečne epizode u dresu FMP-a, pronašao je novi inostrani angažman i do kraja sezone igraće u ekipi Skavolonija iz Pezara.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Nekadašnji košarkaš Spartaka, FMP-a, Panioniosa i Saragose, imao je sa svojim nekadašnjim klubom tzv."otvoreni ugovor", što znači da je mogao da napusti klub iz Železnika u slučaju dobre ponude. Na nesreću kluba iz Železnika, dobra ponuda Cvetkoviću je stigla vrlo brzo:

"Nisam planirao da ostanem ovako kratko u Železniku. Iznenada sam dobio poziv Skavolinija i zahvalan sam predsedniku FMP-a Nebojši Čoviću i direktoru Ratku Radovanoviću što su mi izašli u susret čim je stigla ponuda iz Italije. Mečevi u FMP-u su mi mnogo pomogli na sticanju samopouzdanja pred nastavak sezone. Nadam se da će tim FMP-a pružiti dobre partije u NLB ligi i FIBA Evročelendžu, jer ekipa ima veliki potencijal" istakao je Cvetković pred odlazak u Pezaro.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu