Nova vest
Košarka

Četvrtak, 30.10.2008.

14:24

Plaza: ''Partizan je bio bolji''

Trener Real Madrida Đoan Plaza rekao je da je njegov tim izgubio od izuzetno dobre ekipe.

Izvor: B92, euroleague.net

Autor:B92, euroleague.net

Default images

Plaza je izjavio da je Partizan tim koji može daleko da dogura u Evroligi. ''Crno-beli'' su u sredu savladali madridski Real 81:77 u drugom kolu najelitnijeg klupskog takmičenja.

''Znali smo da se suočavamo sa dobro ekipom, sa ekipom koja može daleko da stigne u ovom takmičenju. Treba im čestitati na pobedi i igri. Imali smo loše veče, loše samo šutirali sa linije za tri poena i loše smo skakali. Oni su bili odlični u ofanzivnim skokovima i mi se nismo dobro zatvorili'', rekao je Plaza i dodao da su navijači ''crno-belih'' značajno pomogli svom timu.



Trener Madriđana izjavio je da Partizan ima talentovan tim koji može da dođe do fajnal fora Evrolige.

''Uprkos svemu, ponosan sam na svoje igrače, na njihov rad i trud. Siguran sam da ćemo nastaviti da napredujemo ove sezone. Pokušaćemo da budemo dobri u važnim trenucima. To nije izgovor, oni (košarkaši Partizana) su igrali dobro i bili su bolji, ali mi ćemo biti bolji u narednom periodu'', kazao je Plaza.

Košarkaš Real Madrida Aleks Mambru takođe je pohvalio igru Partizana, pre svega skok i šut.

''Partizan je bio odličan u skoku i to je bio ključ ovog meča. Pogađali su mnogo ključnih trojki u drugom poluvremenu i to je bilo ključno za ishod meča. Čestitam Partizanu na pobedi'', rekao je Mambru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu