Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 14.03.2011.

08:12

Očajni Baksi, Krstić ponovo dobar

Košarkaši Milvokija uspeli su na meču sa Bostonom da ubace samo 56 poena što je njihov najlošiji učinak od kako igraju u NBA ligi.

Izvor: ČŽ

Autor: ČŽ

Default images

Boston je pobedio sa 87:56, a Kelti su uspeli da dobrom odbranom zadrže goste na samo 37 poena do poslednje četvrtine. U duelu dve ekipe odigrane davne 1955, rezultat je bio 62:57.

Katastrofalno su igrali svi igrači Baksa, a najviše poena postigao je Erl Beron sa 10 poena. S druge strane ponovo je Nenad Krstić imao odlično veče sa 11 poena i 14 skokova, od čega četiri u napadu.

Zanimljivo je da je cela ekipa Milvokija imala samo dva skoka više u napadu od kapitena Srbije.

"Velika trojka“ Bostona se nije naročito istakla. Alen je ubacio 17, Pirs 14, a Garnet samo osam. Saša Pavlović je imao solidnu minutažu, ali je za gotovo 16 minuta zabeležio po poen i skok.



U duelu timova za koje igraju Vlada Radmanović i Darko Miličić, bolji je bio Radmanovićev. Golden stejt je sa 100:77 dobio Minesotu, a Radman je za 10 i po minuta ubacio pet poena i uhvatio tri lopte. Loše veče imao je Drako Miličić, koji je za 18 i po minuta imao dva poena, pet skokova, čak šest izgunljenih lopti i dve blokade.

Pored teškog poraza Minesote, došlo je i do prekida serije Kevina Lova, koji je sa šest poena i 12 skokova stao na rekordnih 53 „dabl- dabl“ učinaka.

U Voriorsima je najbolji bio Kari sa 24 poena, dok je kod Minesote Bizli iamo 16.

Indijana je na gostovanju napravila veliko iznenađenje pobedom nad favorizovanim Njujorkom 106:93. Sjajni Tajler Hansborou je ponovo bio najbolji u redovima Pejsersa sa 29 poena i osam skokova. Džons je ubacio 18, a Kolison 16. Njujorku nije pomoglo ni 28 poena Stodemajera, a ni 25 Entonija, koji je i pored tolikog broja poena loše šutirao iz igre 9-22.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu