Petrović: "Na pobedu u Ljubljani"

Jedan od dva derbija 4.NLB lige pored meča Partizan – Hemofarm, igra se u subotu uveče u Ljubljani. Olimpija dočekuje od 19 časova Crvenu zvezdu.

Izvor: B92

Petak, 23.10.2009.

11:46

Default images

Crveno-beli u Ljubljanu putuju bez Nemanje Bjelice koji je pogoršao povredu skočnog zgloba, ali i pojačanja na poziciji centra. Medjutim, i pored problema, trener Aco Petrović veruje i pobedu svog tima:

" Tokom nedalje smo radili na novinama u igri. Poboljšavamo odbranu i uvodimo nove elemente, jer ovo će biti redak slučaj da imamo između dve utakmice sedam dana pauze.Olimpija je kiksnula protiv Zadra. Ne zbog poraza već zbog velike razlike (20 poena). Znam da će biti zbog toga i dodatno motivisani. Ne zavaravam se pa da mislim da će biti lako protiv njih na gostujućem parketu. Međutim, uvek sam optimista i poručujem da idemo na pobedu u Tivoliju. Protivnik je super kvalitetan. Imaju reprezentativnu bekovsku liniju - Ilijevski, Bećirović, Klobučar, razigrane visoke igrače Golubovića, Slokara, Vidmara i opasnog šutera Volša. Učinićemo sve da ispariramo kvalitetnom rivalu", obećava Petrović.

Meč u Ljubljani Marko Kešelj vidi kao priliku za važnu pobedu u gostima, protiv ekipe koju mnogi "na papiru" smatraju najjačom u regionalnoj ligi:

"Posle dva poraza na startu ovo je lepa prilika da vratimo odnos pobeda i poraza na isti nivo. Tim iz dana u dan deluje sve bolje, a kako vreme bude odmicalo i igra i forma biće na višem nivou", kaže zvezdin reprezentativac.

Parovi 4.kola NLB lige:

FMP – Zagreb
Olimpija – Zvezda
Radnički – Budućnost
Cedevita – Bosna
Široki – Zadar
Partizan – Hemofarm
Cibona – Helios

Na tabeli vodi Cibona koja je deini tim bez poraza u 3 kola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: