NLB: Voša dobila Zagreb

Košarkaši Vojvodine pobedili su ekipu Zagreba 84:75, u 14. kolu regionalne NLB lige.

Izvor: B92

Utorak, 23.12.2008.

20:23

Default images

U duelu dve poslednjeplasirane ekipe Novosađani su trijumfovali i tako zabeležili četvrtu pobedu u sezoni. Najzaslužniji za trijumf ekipe Milana Minića bio je Amerikanac Čeron Fišer sa 20 poena. Šutalo je ubacio 18, Borovnjak 14, a Bajić 13 poena. U sastavu Zagrepčana istakli su se Zorić sa 18 i Štimac i Tomić koji su postigli po 13 poena.

Voša je tako nakon velike pobede nad Zadrom za vikend zabeležila i drugi trijumf u nizu.

Novosađani su od samog starta kontrolisali igru i rezultat, i sasvim zasluženo su došli do četvrte pobede. Voša je meč otvorila sa 7:0, a u uvodnoj četvrtini blistao je Čeron Fišer koji u prvih deset minuta nije promašio nijedan šut. Voša je prvu deonicu dobila sa 22:14,

Slično stanje viđeno je i u drugoj četvrtini i Vojvodina je u nekoliko navrata vodila i sa 13 poena prednosti, koja je tokom drugog poluvremena narasla i na 17 poena. Gosti iz Zagreba pripretili su u poslednjoj deonici kada su četiri minuta pre kraja izjednačili, ali Voša je na to uzvratila serijom 6-0 i meč je bio odlučen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: