Sretenović:"Moramo mnogo da radimo"

Ekipa Vojvodine Srbijagas bila je pred gašenjem zbog finansijskih poteškoća, ali su za dva meseca formirali tim i u prvoj rundi NLB lige gostuju Zagrebu.

Izvor: Saša Ozmo

Petak, 03.10.2008.

18:08

Default images

Trener ’skakavaca’ Zoran Sretenović misli da je njegovom timu najpotrebnije strpljenje. “Sastav smo sklopili u skladu s mogućnostima i uradili smo veliki posao. Ispunili smo ciljeve u ciklusu priprema, iako je veliki broj igrača prvi put zajedno. Pred nama je veliki rad kako bismo napravili dobitnu hemiju. Sada je strpljenje najvažnije“, kaže Sretenović.

Šef stručnog štaba Novosađana potom je analizirao prvog rivala u regionalnom takmičenju.

„Zagreb već nekoliko godina ima isti kostur, igrači se izuzetno dobro poznaju. Najbolji pojedinac im je Ante Tomić, a posebnu pažnju zaslužuje i Jakov Vladović. Generalno gledano, Zagreb predstavlja jakog protivnika, pogotovo na svom terenu. Možemo da ih iznenadimo samo neočekivanom taktikom, uz maksimalno zalaganje svih igrača. Mnogo puta se do sada pokazalo da meč ne dobija visina budžeta, niti organizacija kluba, već da se pitanje pobednika rešava na parketu“.

Novopromovisani kapiten Vojovodine Goran Bajić zahvalio se na ukazanom poverenju i dodao: ”Biće teška utakmica sa Zagrebom, ali nadam se i početak pobedničkog niza Vojvodine Srbijagas. Većina mojih saigrača imaće debi u NLB ligi zbog čega ne možemo da očekujemo velike domete. Ali, možemo da obećamo veliku borbu na svakom meču”, izjavio je 207 cm visoki centar.

Utakmica se igra u dvorani Trnsko u subotu od 15.45h.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: