Farid: Starter sam, ako ne, ima još 29 timova

Kenet Farid spreman je da napusti Denver Nagetse ukoliko ne bude dobio odgovorajaću minutažu u timu iz Kolorada.

Izvor: PT

Utorak, 26.09.2017.

18:16

Farid: Starter sam, ako ne, ima još 29 timova
Getty Images

Prema "Denver post" Farid je rekao da je on igrač za startnu petorku i da na tržištu ima još 29 timova.

"Nisam igrač za klupu. Govorim to već duže vreme. Ja sam starter. Volim da čujem publiku kada se na razglasu čuje: 'Na poziciji krilnog centra, broj 35 Kenet Farid'", rekao je Farid.

Dolaskom Pola Milsapa koji pokriva tu poziciji, minuti Farida ove sezone u Denveru mogu samo opadati, a on s tim nema problema pošto postoji još 29 klubova u NBA.

"Postoji još 29 drugih timova. Ukoliko me Nagetsi ne žele ili neće da mi daju minutažu koju ja mislim da zaslužujem – razumeću. Ej, tu je još 29 timova. Možda mogu da odem negde drugde i da igram. Ali, isto tako, dok sam u Denveru igraću svoju košarku, bez obzira na bilo šta", kazao je Farid.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: