Ekipa razdvajala Stivensona i Hila

Košarkaši Indijane Lens Stivenson i Džordž Hil posvađali su se tokom tajm auta za vreme poraza od San Antonija.

Izvor: AR

Utorak, 01.04.2014.

16:34

Default images

Saigrači su morali da ih razdvajaju kako verbalni duel ne bi prerastao u nešto više, a Roj Hibert je imao šta da kaže svojim klupskim drugovima i pred taj meč.

"Ima nekih sebičnih momaka u ovom timu. Umoran sam od priče o tome, pošto se tom temom bavimo mesecima“, rekao je centar Pejsersa.

Izjava se odnosi na manjak asistencija koji ove sezone ostvaruju momci iz Indijanapolisa, prvenstveno plejmejker Džordž Hil.

Iako Pejsersi imaju dobru sezonu, u prethodnih šest utakmica ostvarili su pet neuspeha, pa nije čudno zašto su njihovi košarkaši dopustili nervozi da nadvlada.

Ne zna se šta je okidač koji je uticao na svađu između ova dva startera u drugoplasiranom timu Istoka, ali kako prenose američki mediji, nije bilo ništa konkretno već je jednostavno nervoza eskalirala.

Hil ove sezone postiže 10,6 poena, asistira 3,6 puta po meču, i hvata 3,8 lopti, dok Lens Stivenson ubacuje 14,1 poen, skače 7,3 puta po meču i ostvaruje 4,6 asistencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: