Brajant Lejker još 2 godine za 48M$

Kobi Brjant produžio je ugovor sa Los Anđeles Lejkersima na još dve godine za oko 48 miliona dolara.

Izvor: AK

Ponedeljak, 25.11.2013.

18:00

Default images

Iako Lejkersi nisu ozvaničili vrednost ugovora, pretpostavlja se da će "Crna mamba" ostati najplaćeniji igrač NBA lige.

Brajant, koji se oporavlja od operacija Ahilove tetive i kolena, zaradiće ove sezone 30,4 miliona dolara, u poslednjoj godini aktuelnog ugovora.

"Ovo je veoma srećan dan za navijače Lejkersa i našu organizaciju. Stalno smo govorili da nam je prioritet i želja da Kobi karijeru završi kao Lejker, a ovo će da osigura to. Igrati 20 godina u NBA za jedan tim je skoro presedan i veliko dostignuće. Što je još važnije za nas, osigurali smo da jedan od najboljih igrača na svetu ostane Lejker", rekao je generalni menadžer LA Lejkersa Mič Kupčak.

Videćemo da li će ovaj ugovor uticati na prostor Lejkersa u seleri kepu sledeće sezone, kada su "jezeraši" planirali da dovedu jednog od superstarova koji postaju slobodi agenti, a među kojima su LeBron Džejms, Karmelo Entoni, Dvejn Vejd...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

17 h

Podeli: