Lamar Odom nestao, plaše se droge

Nekadašnji Ol-star Lamar Odom vodi se kao nestao u poslednja tri dana, a njegovi najbliži plaše se da je pitanju problem sa drogom.

Izvor: AK

Ponedeljak, 26.08.2013.

08:09

Default images

Američki mediji su po saznanju da je Odom nestao saznali da je bivša zvezda Los Anđeles Lejkersa imao problema sa opijatima u poslednje dve godine.

On je navodno išao i na odvikavanje u San Dijego prošlog avgusta, napustio je rehabilitacioni proces posle samo tri nedelje, ali je ostao 'čist' zbog čega je i mogao da igra za Kliperse prošle sezone.

Međutim, kada se sezona završila, Odom je navodno ponovo počeo da koristi 'teške droge', prenose američki mediji.

Ovo nije prvi put da Odom ima problema sa nedozvoljenim supstancama, 2001. godine bio je suspendovan na osam meseci jer je prekršio NBA pravila o korišćenju droga, jer je koristio marihuanu.

Odim ima 33 godine, bio je četvrti pik na draftu 1999. godine od strane Los Anđeles Klipersa nakon kojih je igrao još za Majami Hit, Lejkerse i Dalas Meverikse pre nego što se ponovo vratio Kliperse 2012.

Bio je dva puta NBA šampion sa Lejkersima, najbilji šesti igrač lige 2011, te član ruki tim 2000. godine. Sa selekcijom SAD osvojio je titulu šampiona sveta na SP u Turskoj 2010. godine.

Tokom karijere je prosečno beležio 13,3 poena uz 8,4 skoka i 3,7 asistencija u regularnom delu sezone, a 13 poena, 8,8 skokova i 2,4 asistencije u plej-ofu.

Imao je i nekoliko filmskih uloga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: