Utorak, 02.04.2013.

09:01

Milvoki Baksi žele Raduljicu?

Prvi put još od 2007. godine jedan srpski košarkaš mogao bi da pređe u NBA ligu, u pitanju je centar Azovmaša Miroslav Raduljica.

Izvor: B92, Večernje novosti

Default images

Nekadašnjeg igrača FMP-a i Partizana navodno žele Milvoki Baksi, koji će na leto da ostanu bez centarskih veterana Semjuela Delambera i Džoa Pižibilje, kojima ističu ugovori.

Raduljica, međutim, ima ugovor sa Anadolu Efeson do leta 2015. godine, pa turski klub, koji ga je prethodnih sezona slao na pozajmice u Albu i Partizan, mora do juna da se izjasnio o poslednje dve godine saradnje.

Ukoliko se odluče da ga zadrže, Raduljica bi mogao put NBA uz adekvatno obeštećenje, a u suprotnom, ako se Efes odluči da ga oslobodi obaveza, naš centar bi postao slobodan igrač, pišu "Novosti".

Raduljica ove sezone prosečno beleži 11,5 poena uz 4,7 skokova i 1,2 asistencije za ukrajinski tim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

MUP se oglasio o slučaju ubistva Danke Ilić

Pripadnici MUP-a, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva prikupljaju informacije i utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je u Policijskoj upravi u Boru preminuo D. D. osumnjičen u slučaju ubistva male Danke, saopštio je MUP.

9:45

11.5.2024.

1 d

Podeli: