Mijatović za B92: "Uspeli smo!"

Nakon završetka jedne od najinteresantnijih sezona Primere u istoriji, i nakon još jedne infarkt-utakmice, koju je Real odigrao protiv Majorke, slavlje je konačno moglo da počne. Iskoristili smo priliku da o svemu što se događalo ukratko popričamo sa sportskim direktorom Reala Predragom Mijatovićem:

Izvor: Ana Kržavac

Ponedeljak, 18.06.2007.

15:23

Default images

Peđa, sumirajte nam utiske. Nakon jedne ovoliko naporne sezone pune preokreta, i konačno ostvarenog cilja, ima li šta više da se kaže?

"Veoma sam zadovoljan, srećan sam. Imali smo jako tešku godinu, imali smo puno problema raznih vrsta, ali na kraju smo ipak osvojili titulu koja je toliko željena od strane naših navijača. Poslednjih godina nažalost nismo imali priliku da doživimo jedno ovakvo veče, i ja, kao sportski direktor koji je i sastavio tu ekipu, moram da budem prezadovoljan", kaže Miajtović.

Naravno, to nije i kraj uspesima...

"Naravno, sad kad smo osvojili titulu i dokazali koliko smo jaki, obaveze su nam još veće. Ta titula nam je obaveza više prema svima koji nas podržavaju, i treba da počnemo da gledamo napred, ali mislim i da treba prvo da uživamo u ovome, barem nekoliko dana".

Možda se sada već kuju neki planovi za sledeću sezonu...

"Rano je pričati o tome, naročito sada kad smo svi toliko uzbuđeni i umorni zbog ove titule. Sada nam je potreban mali predah, ali i posao se nastavlja. Mi ćemo uraditi sve da i sledeće godine osvojimo titulu..."

Za to sigurno imate veoma dobre osnove...

"Imamo, očigledno, mnogo smo se trudili da izgradimo tim koji će biti potpuna celina, i sada radimo na tome na ga unapredimo u tim koji će u narednih nekoliko sezona osvojiti još mnogo titula".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: