Nova vest
Fudbal

Utorak, 04.07.2017.

22:15

Đukić: Ozbiljna smo ekipa protiv ozbiljnog rivala

Trener Partizana Miroslav Djukić rekao je da je zadovoljan današnjim izdanjem svoje ekipe protiv Urala u pripremnoj utakmici u Sloveniji.

Izvor: SM

Autor: SM

Đukić: Ozbiljna smo ekipa protiv ozbiljnog rivala
Foto: Starsport

"Veoma sam zadovoljan. Na prvom mestu pobedom, ali igrom i odnosom prema igri, zalaganjem. Mislim da smo dominirali, imali loptu u svojim nogama i imali šanse koje nismo iskoristili... Ali, dali smo sliku jedne ozbiljne ekipe protiv ozbiljnog rivala i zaista možemo biti zadovoljni", rekao je Đukić.

Fudbaleri Partizana pobedili su danas ruski Ural sa 1:0 u pripremnom meču koji je odigran u Sloveniji.

"Mislim da smo bili čvrsti i homogeni, nismo davali prilike rivalu, a uz to smo imali veliki posed lopte i veliki broj šansi. Zadovoljan sam time kako se igrači bore, kako pomažu jedan drugome.... Zaista sam oduševljen, drago mi je zbog njih", dodao je on.

Jedini gol na utakmici postigao je Uroš Djurdjević u 88. minutu iz jedanaesterca.

"Ova pobeda je veoma bitna za naše samopouzdanje pred utakmicu protiv Budućnosti. Pored pobede, važno je i da se niko nije povredio jer nas generalna proba očekuje za sedam dana", rekao je Đurđević.

Izabranici Miroslava Đukića novu sezonu počinju naredne nedelje utakmicom protiv podgoričke Budućnosti u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu