Nova vest
Fudbal

Utorak, 26.04.2016.

20:23

Bjeković želi mir u Humskoj, Skupština posle Kupa

Vanredna Skupština FK Partizan definitivno će biti održana 24. maja 2016. godine.

Izvor: AK

Autor: AK

Bjeković želi mir u Humskoj, Skupština posle Kupa
Foto: Getty images

Radna grupa na čelu sa bivšim sportskim direktorom Nenadom Bjekovićem odustala je plana da se sednica održi 27. aprila, zbog "dobrobiti Partizana".

U saopštenju javnosti ističe se da je najbitnije očuvanje mira u Partizanu tokom takmičarskog ciklusa sa akcentom na predstojeće finale Kupa sa Javorom, 11. maja u Gornjem Milanovcu.

"Obaveštavamo javnost da su članovi Skupštine FK Partizan koji su ranije zakazali vanrednu i izbornu Skupštinu (ukupno njih 35) oformili Radnu grupu koju sačinjavaju dole potpisani, sa zadatkom da ista pripremi i organizuje vanrednu i izbornu Skupštinu FK Partizan. Takođe, obaveštavamo javnost da je naša, napred navedena Radna grupa, pozvala neformalne čelnike u FK Partizan da se sastanu radi zajedničke uspešne organizacije postojeće vanredne i izborne Skupštine. Istovremeno, ovim putem obaveštavamo članove Skupštine FK Partizan, Partizanovu crno-belu familiju, kao i celokupnu sportsku javnost, da se vanredna i izborna Skupština FK Partizan koja je zakazana za 27. april, neće održati.Time želimo da doprinesemo očuvanju mira u FK Partizan i da na ni na koji način ne remetimo takmičarski ciklus, sa posebnim naglaskom na predstojeće finale Kupa Srbije, 11. maja 2016. godine, a koje je od izuzetne važnosti za FK Partizan", navodi se u saopštenju.

Vanredna Skupština prvobitno je zakazana sa 12. april, ali je otkazana nakon velikih sukoba u Humskoj i napada navijača na čelnike tokom jedne utakmice u Humskoj.

Nova sednica je najavljena za 27. april, na čemu je insistirala "opozicija", ali će na kraju novo rukovodstvo Partizana biti izabrano 24. maja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu